Şimdi Ara

vista ultimate 32 bit-harddisk ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başka postlardada okudum benzer sorunu fakat tam bir çözüm bulamadım açıkçası.
    Vista Ultimate 32 bit yükledim pc ye.Bilgisayar ilk açıldığında harddisk ten 4-5 dakika boyunca rahatsız edici bir şekilde yoğun bir çalışma sesi geliyor.İndekslemeyi ve defrag. ı kapattım.SP1 yüklü. PC de 2 gb ram var.Ses 4-5 dk içinde kesiliyor fakat gerçekten çok rahatsız edici.Varmıdır bir çözümü? Neyle ilgili olabilir.?Harddisk te bir sorun olduğu pek düşünmüyorum açıkçası çünkü Vistayı yükleyince başladı her neden oluyorsa. XP yi geri yüklemeyi bile ciddi ciddi düşünüyorum.

• Bu 4-5 dakika sonrasında rahatsız edici bir ses olmuyor mu hiç?
    Neden HDD'den kaynaklanmadığını düşünüyorsun?
  • Windows Defender'ın da otomatik tarama seçeneğini iptal edin. Varsayılan olarak günlük tarama modunda geliyor. Hergün tarama yapıyor ve bu yaklaşık 2 - 5 dakika arası sürüyor. Muhtemelen Vista'yı sabahları ilk açtığınızda bu sesi yoğun olarak hissediyorsanız bundan dolayı olabilir.
  • tamam visata başlangıçta çok iş yapabilir ama sesin çıkması sizin hdd'nizi kötü olmasındandır.bende eskiden samsung 160gb vardı garç gurç ses çıkardı....şimdi ses duymuyorum(seagate st410a il)
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakkcbyk
    tamam visata başlangıçta çok iş yapabilir ama sesin çıkması sizin hdd'nizi kötü olmasındandır.bende eskiden samsung 160gb vardı garç gurç ses çıkardı....şimdi ses duymuyorum(seagate st410a il)

Yorumunuz biraz saçma olmuş.
    Bende de önceden seagate vardı, çok ses yapıyordu.
    Şimdi 2 tane samsung'um var, hiç ses duymuyorum....(vista ultimate)
  • sorunun harddisk ten olduğunu düşünmedim çünkü xp de hdd le ilgili hiçbir sorunum yoktu,vistayı kurmamla bu bahsettiğim ses problemi başladı .vista açılıdığı zaman sanki defragm.yapıyormuşçasına hdd yaklaşık 4-5 dk kadar çalışıyor.daha hard disk tekrar ses yapmaya başlıyor sonra tekrar kesiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithril01 -- 26 Şubat 2008; 12:53:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.