Şimdi Ara

VISTA SİPARİŞİ VERENLER... (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
0
Favori
12.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kredi kartinizi internet alis-verisine kapatin. Bakalim parayi çekebilecekler mi? benim Vista geldi bu arada 25 EURO çekmisler. Simdi kuruyorum. Ama bir problemim var modemin vista driver'i yok galiba.Benim modem Pikatel EA103
  • quote:

Orjinalden alıntı: escopunto

e.paprat kardeşim haklısın. Ben de tam vazgeçip burdan akademik upgrade alacaktım ki moduslink ten mail geldi. Siparişiniz yollandı diye. Ve de kredi kartımda 67 Euro bekleyen provizyonlarda görünüyordu. Teslimat tarihi 29 Mayıs saat 20.00 olarak belirtilmişti. Ancak bugün Eskişehir'deki Fedex dağıtıcısını aradığımda resmen şok oldum. Kargonuz bize ulaşmadığı gibi henüz Fedex'e de teslim edilmemiş sadece ön rezarvasyon yaptırmış firma dedi !! Enayi gibi 9o küsür YTL lik şeye 130 YTL verdiğime mi yanayım, 14 Marttan bu yana beklediğime yoksa bugün kü dumurluğuma bilemedim. Bir kez daha Acer'ın herhengi bir ürününü alırsam kafamı kırsınlar !!

escopunto: Hmm. Bende Fedex'i aradim ama su Rezervasyon olayindan bahsetmediler bana. Sadece hareket yok dediler. Eger rezervasyon diye birsey varsa gercekten o zaman olabilir. Cunku kargonuz gonderildi mailinde Yabanci dildeki Vista dagitimlari 1 hazirandan itibaren gonderilmeye baslanacak diyordu. Bakalim modusa mail attim cevap gelmedi daha. Gelirse yazarim yine.

An itibari ile not: Kargo Budapeste'ye varmis 5 gun sonra .. E tebrikler fedex .. :) Tahmini varis 1 haziran diyor simdi de ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.paprat -- 30 Mayıs 2007; 0:20:18 >

• Benim vista da yola çıkmış ! (Sonunda) Şu an itibariyle Paris'de görünüyor. 1 Haziran da teslim demişler. Bakıp, göreceğiz. Bu kadar sıkıntıdan sonra inşallah bir de driver, program uyumsuzluğu,vs. yaşamayız:)
  • Aynen benimkide Paris'ten yola cikmis gozukuyor. Driver sorunu olacagini sanmam bildigim kadariyla Acer Vista ile birlikte Driver DVD'si de gonderiyor.
  • rahat ol çıkıyo yanında temiz bi driver cd si.
    yani bende çıktı hp ninki
  • quote:

Orjinalden alıntı: escopunto

Benim vista da yola çıkmış ! (Sonunda) Şu an itibariyle Paris'de görünüyor. 1 Haziran da teslim demişler. Bakıp, göreceğiz. Bu kadar sıkıntıdan sonra inşallah bir de driver, program uyumsuzluğu,vs. yaşamayız:)

abi benim varışta saat 8.00 da izmirde olacağı yazıyodu
    aynı gün saat 11 de kapım çaldı fedex geldi yani rahat ol adamlar işini biliyo
    kargolandıysa no problem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecekaa -- 30 Mayıs 2007; 14:46:22 >
  • ya arkadaşlar bana hp için vista upgrade ve assistance diye iki dvd geldi, yalnız şöyle bi problem var HP ASSISTANCE yazan dvd ne işe yarıyor bilmiyorum, dvdyi takıyorum bilgisayarda hiç hareket yok, herhangi bi işlem yapmıyo, dvd nin içinde açıyorum, setup ını çalıştırıyorum yine hareket yok anlamadım.

ben de vista upgrade yi kurdum, ayrıca driverleri da tanıdı, sadece ekran kartını tanımamıştı onu da hp nin sitesinden indirdirdim kurdum şimdilik problem yok, yalnızca assistance dvd sini merak ediyorum ne işe yarıyor, bilen var mı?

böyle bi durumla karşılaşan arkadaşlar varsa ve beni bilgilendirirse sevinirim.

ahmet
  • Selamlar. Sonunda Vista'm geçen haftasonu elime ulaştı. Onca beklemeye, uğraşa değdi mi derseniz şu anda bilemiyorum.
    Burası belki yeri değil ancak bir şey sormak istiyorum.
    Malum vista sonrası 1 Gb ram istediğim gibi yetmemeye başladı. Cihaz üzerinde 2 adet 512- 667 Cas5 DDR2 ram var. Bunların yerine 2 adet 1 GB lik ram takmak istiyorum. Dün internette bakarken Vatanbilgisayarda adetini 64 YTL ye buldum(12 Taksitli).

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28361

Ancak emin olamadığım iki şey var.
    1.Garanti mevzu. Eğer garanti bozuluyorsa çıkan ramleri satmayacağım ve bir şey olursa onları yeniden takıp servise yollarım diye saklayacağım.
    2. olarak da 200 pin olayı. İnanın konudan öle uzağım ki o bulduğum ramlerin cihaza uyup uymayacağını kestiremedim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• arkadaslar uzun zaman once vista siparisi vermistim.hala gelmedi.bende bunun uzerine mstupvistaemea@moduslink.com mail adresine konuyla ilgili mail attim.onlardan bana gelen cevap soyle.sizce ne yapmaliyim.yardimci olursaniz sevinirim...

Thank you for contacting the Upgrade Redemption Support Centre.

Your order has been shipped on the 12th of April.

Because your order didn't arrive a month after the shipping date, please contact our call centre. One of our colleagues will provide you with a solution in this case.

Our phone numbers are listed below.

We are sorry for the inconvenience caused.

Kind Regards,
    The Upgrade Redemption Support Centre.

Toll free phone:
    Germany 00800 666 44 666
    UK 00800 666 44 666
    France 00800 666 44 666
    Italy 00800 666 44 666
    Netherlands 00800 666 44 666
    Spain 900 973154
    Toll Phone +31 880016102

Address :
    Technical Upgrade Program Vista
    P.O. Box 252
    7300 AG Apeldoorn
    The Netherlands

Web site :http://upgradeweb.moduslink.com/vista/
    E-Mail : Europe : MSTUPVISTAEMEA@moduslink.com

• arkadaslar bana yardimci olabilecek kimse yok mu :(
  • arkadaşlar ben sipariş vermedim fakat bizim bi arkadaş asus laptop almıştı benim serimle onun serisi aynı ikiside f3f onunki vista yüklü geldi ve ben onun dvdsi ile bnmkine vista yüklemeyi denedim fakat tam yüklemeye başlayacağı zmn kocaman bir error yazısı çıkıyor ekranda acaba sorun ne...
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: demir21

arkadaşlar ben sipariş vermedim fakat bizim bi arkadaş asus laptop almıştı benim serimle onun serisi aynı ikiside f3f onunki vista yüklü geldi ve ben onun dvdsi ile bnmkine vista yüklemeyi denedim fakat tam yüklemeye başlayacağı zmn kocaman bir error yazısı çıkıyor ekranda acaba sorun ne...
    teşekkürler

Seni uyanık seniiii
    Olmaz yükleyemezsin.Oem dvd bilgisayar ile ilişkilendirilmiştir.Arkadaşının bilgisayarından başka bilgisayara yükleme yapamazsınız.Seri aynı olsa bile içindeki parçaların seri nosu ve bilgiayarın numaraları farklıdır.
  • ama başka bi arkadaşın xp recovery cdsi ile kendi bilgisayarıma yüklmiştim xpyi vista için mi geçerli bu sadece
  • 6 hafta oldu kargoya verilmistir mail'ini alali ama cd ler gelmedi mesaj cektim 5 haftayi gectigi icin bizi aramanizi rica ediyoruz bilgilerinizi teyit ettikten sonra siparisinizi yeniliycez diye bende cevap yazdim "siz dalga geciyor olmalisiniz ben size eksiksiz bilgilerimi verdim tekrar bu maile yaziyorum kontrol edin sizi uluslar arasi parali bir hattan aramak zorunda degilim" diye cevap yazmislar evet aramak zorunda degilsiniz en kisa surede biz size ulasicaz sorununuzla ilgileniyoruz diye.
    isin komigi avrupada yasiyorum ve bulundugum yerde HP nin ve MICROSOFT'un merkez binalari var
  • Bende 26.03.2007 sipariş verdim ,ödemeyide aynı gün yaptım ve dekontu mail olarak attım.2-3 hafta sonra ''Şipariş alındı'' yazdı daha sonra aradan 1 hafta gibi bir süre geçti ''Siparis İptal Edildi'' yazdı.Bende bunun neden kaynaklandığını ve bütün ilgili dökümanları mail ekine koydumu söyledim(Dekont,Order Number,Fatura)Daha sonra onların bana yolladığı mailde hesablarını kontrol etmelerine rağmen böyle bir havalenin gözükmediğini söylediler ve eğer yapıldıysa dekontu bize faxlayın dediler.Bende dekontu yazdırıp üzerine büyük bir şekilde Order Numaramı yazıp faxladım.2-3 hafta ''Sipariş İptal Edildi'' devam etti benimde canıma tak etti artık dedim lanet olsun istemiyorum vista felan.Daha sonra 1 hafta önce panelde siparişe bakayım dedim (olduda belki imana gelmişlerdir düşüncesiyle)bir baktım ''Sipariş Ofise Gönderildi'' yazıyor, ertesi gün baktım sipariş onaylandı yazıyor.Şuan Bekliyoruz ve lanet ettim keşke bu işe girişmeseydim olan 30 € oldu.....

• quote:

Orjinalden alıntı: DoKuZuNCuKaPI

Media Center da böyle sorunlar mevcut IE7 nin Türkçe olması için çözüm mevcut bu konuda ararsan ben eklemiştim daha önce çözümünü. Tabiiki Türkçe almalısın Upgrade i bir sakıncası olmaz. Birde akademik upgrade ile senin Acer dan alacığının sürümleri aynımı (home premium,basic vs.)? Eğer aynıysa ben akademik upgrade i alırdım nasılsa sürücüleride indirirsin internetten hem erken gelmiş olur hemde 37 ytl kar etmiş olursun :) Garipsedim Acer ın bu tutumunu bana HP den 32 YTL ye geldi vista home premium.

maalesef benim laptoda orijinal xp media center yüklü idi ugrade için vista home premium türkçe aldım ancak dil uyumsuzluğundan dolayı kabul görmedi ancak ingilizce vista yı ugrade olarak kabul ediyor...

• HP dv6146ea Bu PC yi şubat 2007 de teknosadan 18 ay taksitle 2285 YTLye aldım. halen ödüyom. yanında 2 gb exigo flashdisk usb2.0, 25 adetboş DVD, kawai mikrofonlu kulaklık ve creative stereo 2 hoparlör verdiler. memnunum. Alırken Vista uyumlu olduğunu ve mayıs 2007 tarihine kadar hp nin sitesinden kayıt yaptırıp vista işletim sistemini adrese gönderileceği söylenmişti. Aynende öyle oldu yanlız fedex kargoya ürünü sipariş ettirirken 16 euro gibi bi para ödedim kredi kartımla. 2 dvd geldi adrese ve media center edition u vista home premium 32bit e yukselttim. fakat bazı sorunlar yaşadım bakalım benimle aynı sorunları yaşayan var mı? yada çözüm bulan var mı? ilk olarak quick play dokunmatik tuşlarından ses aç artı eksi ye dokunduğunuzda ses çizelgesi ekranda yok ama çalışıyor. ikinci olarak mute ye dokunduğumda kırmızı olarak hoparlör kapalı ışıklı sembolü yine mavi yanmaya devam ediyor fakat işlevi çalışıyordu. üçüncü olarak web cam sürücüsü yüklendi ve msn ve quick playda çalışıyor sadece. bilgisayarım ın içine girildiğinde ayrıyeten bi kamera simgesi yok bu vistanın bir özelliği mi bilmiyorum ama diğer uygulamalarda web camı kullanabiliyorum. en çok ta msn de. tüm sürücüleri hp nin sitesinden download ederek yukledim. şuanda web cam ve ekranda ses çizelgesi görememe haricinde mute tuşu otomatik hp update sayesinde yeni versiyonuna kavuştu ve artık mute edince kırmızı yanıyor. Onun haricinde bu PC nin pili 2 saate yakın gider demişlerdi fakat 35 dakika ile 45 dakika arasında gidiyo. Sizce sorunlumu acaba. web cam için diğer modellerde de aynı vista sorunu diye bahsedilen benim yaşadığımla aynımı acab? herneyse biraz bilgi ve paylaşım yapayım dedim. bu arada bu pc yi mağaza raflarında artık göremez oldum.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.