Şimdi Ara

Vista kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bugün bilgisayar şaşırınca kendi kendime vista ültimate orjinal kurayım dedim ve bayıldım,baya iyi imiş,aylardır forumları okuya okuya korkuyordum iyi degil diyorlardı kendim denedimki mükemmel,SP1 de yaptım bütün güncellemeride indirdim tam 50 güncelleme indi,

sizce XP mi yoksa Vistamı

Vista'dan memnun değilim çünkü bilgisayarı gereğinden fazla ağırlaştırıyor XP kullanırken 14 saniyede açılan bilgisayar Vistada 40 saniyeyi buluyor ve gerçekten can sıkıyor bu durum.Tavsiye etmiyorum açıkçası.

Orjinalden alıntı: i m b a t

yokmu arkadaşlar vista kullananlar,mesela ben şunu ögrenmek istiyorum,bu vistada çalıştır nerede,XP de çalıştıra msconfig yazıyorduk bunun o çalıştırı nerede.

başlat çubuğunda sağ tıkla - özellikler - başlat menüsü - özelleştir - aşağıya doğru gel ve başlat komutunun yanına tik koy - tamam - tamam de ve çık..

şimdi başlata gel ve sağda çalıştır komutunu görürsün artk...

Shinigami_L

bende 20 saniye den daha az sürüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 7 Aralık 2008; 0:45:28 >

• Bilgisayarımda bir sorun var zaten ( Lap Top )

Bilgisayarı aldığım ilk zamanlarda ilk 2 ay harika çalışıyordu.14 saniyede Vista açılıyordu.Daha sonra babam kendi keyfi için Xp yaptı.Daha hızlı çalışmaya başladı.Daha sonra bilgisayar çoook yavaşladı.Birşeyler oldu format attım düzeldi.Daha sonra tekrar başladı ve bu sefer recovery disc'ten Vista yükledim.Driver'ları da kendi cd'sinden yükledim Lap Top'un.Daha bi hafta oldu.Ancak ilk aldığım zamanlarda aldığım performansı alamıyorum.Sadece c'ye format attım d'de de virüs olabilir diye düşünüyorum ama bilgisayar bi oyuna falan girdiğimde sanki ekran kartı driver'ını yüklememişim gibi çalışıyor.Bu da sinirlerimi bozuyor oyun düşkünü olduğum için.Tekrar Xp yapıcam ama normale dönmezse diye korkuyorum.Çöp mü olucak bilgisayar bu durumda ?

Bana da bi yardım o zaman

• bendede laptop var,keşke xp yüklü olsun diyorum,çünkü gerçekten ağırlaştırıyor.

Xp yükleyemiyorum çünkü driver problemi yaşamaktan korkuyorum.

Ama vistanında görüntüsü güzel:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 7 Aralık 2008; 1:02:29 >

• 40 sanıyede mi aciliyor vista ?
    bende 20 sanıyeden daha kısa sürüyor. tabii iyi bir sisteme sahipsenız vista. ama degilse xp.
    ben 4 aydir vista kullaniyorum bundan sonra xp'ye dönmem kesinlikle.
  • Vista 32 den ziyade 64 bit süper hızlı çalışıyor.Fakat yeterli ram olması kaydıyla.Eğer sisteminiz kuvvetli değilse mutlaka ki problem olacaktır.

Kesin bir sorun var ama ne bilmiyorum.

Ben vista derim özellikleri iyi ise süper Bu arada 2.0 ghz Core 2 duo ya gta 4 yükleyen oldumu çalıştırıyor mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HealthyEra -- 7 Aralık 2008; 1:08:21 >

Orjinalden alıntı: Shinigami_L

1 Gb DDR 667 Mhz 2 Ram
    1.86 Ghz İşlemci.

Kesin bir sorun var ama ne bilmiyorum.

Ram'in yeterli değil bence, en az 2 gb ddr2 800 olsa işini görür.

Orjinalden alıntı: nickimi değiştirdim

bendede laptop var,keşke xp yüklü olsun diyorum,çünkü gerçekten ağırlaştırıyor.

Xp de driver problemi yaşamazsın.Gani.

Ama sorun şu.Ben bu bilgisayarı ilk aldığımda Vista'ydı ve canavar gibi çalışıyodu 14 saniye gibi bi sürede açılıyordu.

İşlemci Core Duo.

Ama sorun şu.Ben bu bilgisayarı ilk aldığımda Vista'ydı ve canavar gibi çalışıyodu 14 saniye gibi bi sürede açılıyordu.

Bence Ram sıkıntında var ama işletim sisteminde bozukluk olabilir.Virüs, spy olabilir, disk birleştirme ve sistem araçlarıyla da Pc ni stabil hale getirebilirsin.

Orjinalden alıntı: Murat_Çelik

quote:

abi bana hep yaşarsın dediler:)

aslında açıkcası düzenimi bozmak zor geliyo,zaten daha önce format attım bütün her şey bi yere kaydedemeden gitti ve flashbellek'im yok,önce krizden kurtulup bi tane flashbellek almam lazım :D

• quote:

Çalıştır için başlat menüsünü aç ara bölümüne çalıştır yaz çıkar.

Vista'dan memnun değilim çünkü bilgisayarı gereğinden fazla ağırlaştırıyor XP kullanırken 14 saniyede açılan bilgisayar Vistada 40 saniyeyi buluyor ve gerçekten can sıkıyor bu durum.Tavsiye etmiyorum açıkçası.

KESİNLİKLE katiliyorum şu sözlere.. ama Xp cd mi kaybettigim için şu an pc mi vista kullanmak zorundayim.. bariz işkence bu aralar ama elimden bişiy gelmio
    INTEL Q9650 CORE 2 QUAD 3.0 GHz Socket 775 12MB, 1333 MHz - GIGABYTE EP45C-DS3R, P45, DDR2-DDR3, 2X PCIExp, Socket 775, ATI CrossFireX - OCZ 4 GB (2048 x 2) DDR3 1333 Mhz RAM Platinum, CL7 - SEAGATE 1 TB HDD SATA II NCQ 32 MB - HIS HD4870X2, 2 GB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10.1, DDR5, 512 bit, 1500/3600 - Thermaltake Armor+ VH6000BWS PC Kasası - THERMALTAKE Toughpower 1500W Cable Management PSU W0171R
    ! ! ! CREATIVE X-FI TITANIUM FATAL1TY PRO PCI-E 7.1 - Logitech Z-5500 Digital 505 Watt 1010 Rms ! ! !
  • quote:

Orjinalden Alıntı: nickimi değiştirdim

aslında açıkcası düzenimi bozmak zor geliyo,zaten daha önce format attım bütün her şey bi yere kaydedemeden gitti ve flashbellek'im yok,önce krizden kurtulup bi tane flashbellek almam lazım :D

Yedekyeleceğin şeyleri D'ye alıp C'ye format atsana

quote:

Orjinalden alıntı: Murat_Çelik

quote:

abi bana hep yaşarsın dediler:)

format atacaksan filim,oyun, program vs.Kullandığın tüm dosyaları ayrı bi yerde tut.Mesela harici harddisk yada D sürücüsüne atar sonrada c ye istediğin kadar format atarsın.Düzenin bozmana gerek yok, benim gibi yap işletim sistemi olarak xp32-64 bit ve Vista 64 bit hepsini kurdum istediğimi kullanıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Seddoo.

quote:

Çalıştır için başlat menüsünü aç ara bölümüne çalıştır yaz çıkar.

KESİNLİKLE katiliyorum şu sözlere.. ama Xp cd mi kaybettigim için şu an pc mi vista kullanmak zorundayim.. bariz işkence bu aralar ama elimden bişiy gelmio

4 Gb ram tak bakalım kaç saniyede açılacak.ddr2 800+ddr2 1066=4gb kullanıyorum bomba gibi.

• @murat çelik

abi ben hiç anlamıyorum bu işlerden:):)

(ille söyleticeksiniz yani)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.