Bildirim
vista home premium turkce kurulumu hakkinda
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yokmu arkadaşlar bi yardımcı olacak biri.kuramıyorum zaten vistayı yardımlarınızı bekliyorum. -
???... ilginç.. vista cdsi ile boot ediyosun dimi.. mavi ekranı ne zaman veriyor peki? -
vistayı internetten çektiysen hatalı çekmiş olabilirsin lisanslı ise callcenterı ara sonuçta callcentır için para ödedin -
internetten cektim ama burdan ceken baska arkadaslar gayet gusel yukledi bi ben yukleyemedim arkadaslar yardim edin lutfen kafayi yiyecem kuramadim gitti... -
donanimsal bir problem olabilir. anakart yada ekran karti ile ilgili. teknik bir kisiye sorsan daha iyi olur. -
sevgili dostlar yokmu bu sorunu çözecek bir arkadaş kuramadım gitti şu vistayı. -
bu sorunun birden fazla sebebi olabilir ve çözümü sanırım buradan bulamazsın..
donanım uyuşmazlığıdır kesin ama hangi donanım veya donanımların sorun yarattığını anlaman için elinde ikinci bir bilgisayar olması ve deneme yanılma yöntemi ile bunu test etmen olabilir ki bu da elindeki imkanlara bağlı...
bi de eğer 2 harddiskin var ve vistayı 2. hardiske kurmaya kalkışıyorsan da böyle bir sorunlar karşılaşabilirsin..
sanırım servise götürmekten başka bir çözümün yok -
Bilgisayarındaki diğer donanımları cıkar o sekilde kur sonra tek tek takarak dene bakalım..
Birde ramlerini dene baska makinada...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X