Şimdi Ara

vista güncelleştirmesi kapalımı olmalı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vistayı dün kurdum otomatik güncelleme açık kalmış, bizim ufaklıkta güncelle demiş, vista için 34 güncelleme yapmış, bu problem olurmu, çünkü xp de güncelleştirmeyi kapalı tutuyorduk yoksa lisanssız olduğu ile ilgili mesaj çıkıyordu bunda da öle bir şey varmı

• yok arkadaşım tam tersi açık kalsın güncelle durmadan çıkan yeni bir update çıkarsa
  • güncelleştirme sonrası makine reset attı ve net bağlantım gitti, hattamı bir şey var diye xd diskini taktım hatta problem yok, şu an xp diskiyle bağlıyım
  • modemi kaldırıp tekrar falan kurdum olmadı, vista diskinde net ebağlanmıyor, daha doğrusu modeme ulaşamıyorum ıp no çalışmıyor sanki US rob.9108 modem ama modeme ulaşmıyor, xp diskini takınca problem yok noldu anlamadım yaaa
  • vista = sorun
    return xp
  • güncelle senin kopya kullandığı anlamış ve internet bağlantını kesmiş anlaşılan yapacak bişe yok format atmaktan başka
  • walla ben vistada aldıgımdan beri guncellestirme yapıyorum cok memnunum güncelleştirme yapmayacaksan xp kullan

eğer vistan orjinalse microsoft müsteri hizmetlerine başvurabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linux te driver nasıl yüklenir
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • illegal se vistan kapat tabi sorulacak sorumu :D
  • vista tabiki kopya :) format attım tekrar makineye düzeldi, şu an vista diskiyle bağlanıyorum, anlaşılan güncellemeler kapalı kalmalı ...
  • ilaçladıktan sonra ne alaka illegalse kapalı kalması? güncellemeler tabiiki yüklenmeli...
  • bi dahamı denesem acaba güncellemeleri,
  • Bence güncellemeleri dene
    Ne olursa olsun updateler kontrol edilmelidir
  • abca hafta sonu denerim ya olmadı tekrar format atmak gerekecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.