Korsan diye bişey var kardeşim Windows a da para mı verilir ya Boşunuza kasmayın kendinizi
Vista nın ilk çıkacağı günler bir alışveriş merkezinde tanıtımı yapılıyordu. Tanıtımını yapan çocuklardan biriyle kanka olduk. Konuştukça açıldı eleman " abi benim çevrem hep korsan kullanıyor eğer ev kullanıcısı isen boşuna para verme. Benim evde bile korsan kurulu " demişti. O günü hiç unutmam o gün bu gündür tavsiyeye uyuyorum
microsoftun resmi açıklaması var mı arkadasım,kullanan hırsızlık yapıp kullanan kullansın, kimine göre 50 liralık degeri vardır kimine göre 250, o yüzden isteyen istedigini yapsın herkes kendinden sorumludur
Arkadaşlar resmi açıklama şöyle:
Microsoft Global için sitesinde Temmuz 1 ve sonrası için destek verileceği yanlış hatırlamıyorsam FAQ bölümnde yazıyor...
Türkiye için ise kesin tarihin belli olmadığını yetkililerden aldığım bilgiyle size iletiyorum.Ki birçok ülke için de böyledir bu...
Kişisel görüşüm ise korsanın bu kadar yaygın olduğu bir ülkede(ki emin olun Microsoft bunu çok iyi biliyor) destek tarihini fazlasıyla geriye yani sene başına bile çekebilir.Kullanılan orjinal işletim sistemi sayısının diğer ülkelere oranla düşük olduğu varsayılırsa kullanıcılarını ortada bırakmaz.Bu iyimser tarafı...
Diğer yandan teknolojinin kalbinin attığı yerlerde bu tarih verilmişse 2. ve 3. pazar bölgelerinde ya aynı tarih açıklanır ya da daha ilerisi.Ör:Sinema sektöründe de aynı şekilde;film ülkemizde ya aynı tarihte çıkar ya da sonra öncesi görülmemiştir doğal olarak.Bu da kötümser tarafı...
Siz kendinize göre değerlendirebilirsiniz görüşlerimi...
Arkadaşlar neden 1 Temmuz diye sormuşlar:Çünkü bilişim sektörü çeyrekli veya yarımlı zamanları kullanıyor.1 Temmuz da bildiğiniz üzere yıılın 2. yarısına denk geliyor.Bu tarihin verilmiş olması çok doğal.Kimse "oh ne güzel Türkiye'de indirim süresi doluyor tarih de bu olsun!" diye düşünmemiştir.
Saygılar...
quote:
Orijinalden alıntı: sissente
quote:
Orjinalden alıntı: engin1975
Korsan diye bişey var kardeşim Windows a da para mı verilir ya Boşunuza kasmayın kendinizi
Vista nın ilk çıkacağı günler bir alışveriş merkezinde tanıtımı yapılıyordu. Tanıtımını yapan çocuklardan biriyle kanka olduk. Konuştukça açıldı eleman " abi benim çevrem hep korsan kullanıyor eğer ev kullanıcısı isen boşuna para verme. Benim evde bile korsan kurulu " demişti. O günü hiç unutmam o gün bu gündür tavsiyeye uyuyorum
Valla bende microsofta para kazandırmak istemem ama yapıcak bişey yok kullanabiliceğimiz tek işletim sistemi bu mecbur veriyoruz para alıyoruz korsan die bişey var demiş arkadaş valla kişiye göre değişir o durum bana göre birinin parasını çalmakla aynı bu durum diceksin elin yahudisine paramı kazandırıcaz kullanırım tabi ozaman almicaksın kardeşim kullanmicaksın adamın yaptığı malı gidiceksin ücretsiz işletim sistemlerini kurucak kullanıcaksın öle millete akıl vermeyin korsan die bişey var al kullan herkez biliyo korsanı morsanı.
quote:
Orijinalden alıntı: sissente
quote:
Orjinalden alıntı: engin1975
Aferin aslan parçası, Allah sana öbür dünyada nerden aldın bu güzel fikri dediğinde referans olarak o adamı gösterirsin bütün cezayı onlar çeker. Aferin hırsızlıkla övünmenin dijital versiyonu sanırım bu
arkadaşlar windows wista 64-bit aldığım zaman yükseltme seçeneği ile almıştım ve sipariş yapmıştım, dün ise dhl kargoya verilip bu gün itibariyle elime geçmiştir hiçbir ücret ödemeksizin yükseltme seçeneğine kavuşmuş bulunmaktayım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme