Şimdi Ara

Vista 64 bit için antivirüs ve firewall seçenekleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vista 64 bit kullananlar için antivirüs ve firewall seçenekleri nelerdir?

benim denediğim iki şey oldu

mcafee virısscan enterprise 8.5i ve antispyware enterprise --- memnunum
    comodo firewall pro 3.0 --- defender+ lazım birşey ama olup olmadık herşeye uyarı vermesi ve daha önce uyarı verip tamam dediklerime yine defalarca uyarı vermesi sinir etti kaldırdım.memnun kalmadım

başka neler var?

• birde comodo ile internet sayfaları daha geç açılıyordu
    comodo değil sanki vatandaş COMOKO gibi davranınca kaldırdım gitti
  • hocam vista ultimate 64bit kullanan yokmu????
  • kimsenin birşey yazmaya niyeti yok galiba ben yazayım bari başkasına faydası olur

birde kaspersky internet security 7.0 deneyeyim dedim.aman allahım o ne lasma ne kasma.ama dedim inat sabredeceğim çatlamayacağım kullandım uzun bir süre.açılışta virüs taramasınıda kaldırmış olsamda canavar gibi makinamda bile (asus maximus formula+intel 8400+hyperx ddr2-1200mhz+zotac amp) ilk açılışta denediğim diğerleri ile arasında ciddi fark oldu

bu arada outpost pro 2008 kurdum ama ilginçtir web filter ve anti-spyware özellikleri aktif olmasına rağmen ayarlarına dokumanıyorsunuz.ama firewall filan ayarları oynanabiliyor.agnitum forumunda benim gibi vista ultimate 64bit kullanan biride aynı sorunu yazmış nerdeyse bir ay olmuş kimse adam gibi bir cevap vermemiş.demekki programın BUG ı dedim.bug lı program başıma dert açar dedim ve kaldırdım

avira antivır de 64bit desteği olmasına rağmen outpost gibi sapıttı.guard açık olmuyor bir türlü.hemde 3 aylık key aldım e-mail ile ve premium kurdum.herşeyi durdurdum bir tek avira antivir premium çalışıyor AMA nafile guard update ve email virüs inatla çalışmadı vista ultimate 64bit te

agnitum outpost pro 2008 ve avira antivir premium sitesinde vista 64bit desteği var denmesine rağmen saçmaladıkları için benden kocaman bir YUHHHH aldılar.bug lı programlar oldukları çıktı ortaya.bunlara güvenlik için güvenerek vista ultimate 64bite kurulmayacağı anlaşıldı.ilerde belki düzeltirler

sonra yine döndüm kaspersky kombinasyonlarına.vista firewall ile kaspersky antivirüs 7.0 kurdum nafile.sadece kaspersky internet security 7.0 kurdum yine nafile.ama hakkını yememek lazım kasperskyın outpost ve avira antivir gibi saçmalamadı en azından.sadece performans anlamında bilgisayarda hissedilir bir kasma yaşadım hep.control panele tıkladığımda gelen simgeler bile diğerlerine göre geç açılıyordu

son olarak herşeyi kaldırıp ve tuneup 2008 ile güzel bir temizlik yapıp önce eset nod32 3.0 kurdum.birkaç ufak ilave ayar ile gayet güzel çalıştı.kasma masma olmadı.sonra cesaretimi toplayıp :) comodo 3.0 ı kurarken defence+ ı seçmeden ama ona karşılık firewall seçeneği ve leak protection ı işaretleyerek ilk öncekinden farklı bir kurulum yaptım.biraz test ettip gayet hoş oldu diyebilirim.comodo comokoluk yapmadı bu sefer.demekki defence+ seçemyince bu program daha rahat çalışır hale geliyormuş.

şimdilik eset nod32 3.0 antivirüs ile comodo pro 3.0 firewall kullnıyorum.performanstan yana hiç sıkıntım yok.bilgisayar açılışı gayet hızlı.çalışırken bir kasma kesinlikle yok.ve hatta nette gezerkende bir yavaşlık hissetmiyorum.allah bozmasın şimdilik keyfimiz yerinde

• nod32
  • kesinlikle eset smart security (nod32)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ERH@N_ -- 29 Şubat 2008; 10:15:30 >
  • Nod32 Smart Security tabiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Vista x64 ile Avira antivir kullanıyorum. Hiç kasmıyor, varlığı ile yokluğu bir. Her gün düzenli update yapıyor. Üstelik ücretsiz. Memnunum doğrusu..
  • hocam vista ultimate 64 Bit de çalışanlar için bir yorum yapın
  • quote:

Orjinalden alıntı: out

Ben Vista x64 ile Avira antivir kullanıyorum. Hiç kasmıyor, varlığı ile yokluğu bir. Her gün düzenli update yapıyor. Üstelik ücretsiz. Memnunum doğrusu..

hocam ben avira antivir premium vista 64bit için olanını denedim.çok aleni olarak saçmaladı.guard filan çalışmadı.birkaç kere kurdum hemde.nafile.amca kuruluyor ama çalışmıyor.
  • Antivirüs hususunda AVG Free Edition'u tek geçerim. 8. sürümü müthiş olmuş, active guard ve e-posta kontrolü iyi ve x64 ultimate'de gayet stabil çalışıyor. Zonealarm hâlen x64 için bir sürüm çıkaramadığından (geçenlerde bir çıkarmıştı ama fiyasko oldu, piyasadan çektiler) comodo tek alternatif gibi görünüyor. x64 için özel sürümü var, ama başlığı açan arkadaşın da temas ettiği gibi çok afedersiniz ota-.oka mesaj gösteriyor ve program öğrenmiyor zonealarm'daki gibi. Bir kere hayır dediğin şey iki dakika sonra çıkınca tekrar soruyor falan. Ama şu defence+ söylediğin iyi olmuş, ben de onu aktiflemeden yüklemeyi deneyeceğim, inşallah sorunsuz çalışır. Bu durumda AVG 8.0 Free+Comodo Firewall Pro kombinasyonu sorunsuz çalışıyor denebilir.
  • eset i tek geçerim hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.