Şimdi Ara

Visro Online 110 Cap 10M Free Silk Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Visro Online 110 Cap 10M Free Silk Server


     Visro Online 110 Cap 10M Free Silk Server


    Facebook Sayfamız: Visro Online

    Website: Visro Online]

    18 Haziran Çarşamba Saat 20:00'da Açılıyor.

    Serverımız Hakkında:

    110 Cap Free Silk ve Emek Serveridir. Item satışı kesinlikle yoktur ve oyunumuz her çeşit oyuncuya hitap etmektedir. Birçok emek Serverin aksine sadece çok char açabilen yada sadece unique kesebilen değil, herkesin oyunda gelişebileceği bir sistemimiz var. Gold ratenin düşüklüğü goldu değerli kılıyor. Job ratelerini özel olarak ayarladık ve Job buglarına çözüm getirdik. Bu sayede oyunda hem Trader hemde Thief arkadaşlar olacak. Oyundaki Npc'lerde satılan Itemler Coin'in yanısıra Gold'da istemektedir ve Gold kasmanın yolu stalda satılacak olan novalar ve Kervan olacak. Bizce en etkin yolu Kervan olacak ve Kervan zevkini hem Thief olarak hem Trader olarak en güzel şekilde tadacaksınız. Ayni zamanda moblardan Coin düşüyor ve çok zaman bulamayan arkadaşlar Coin kasarak oyunda söz sahibi olabilir. Bildiğiniz üzere birçok serverde normal uniqleri kesen olmuyor. Çünkü bir değeri, önemi yada zevki olmuyor. Biz bu zevki isteyen arkadaşları da unutmadık ve normal Uniquelere (TG~DS) Vi Silk koyduk buda oyunda size güç katan diğer bir etken olacak.
    Oyunun detaylı tanıtımı için burdan sonra gelen Resimleri lütfen oyuna başlamadan önce okuyunuz ve oyun hakkında tam bilgi sahibi olunuz. Oyunumuzu seveceğinizi biliyoruz çünkü oyun tam size göre tasarlandı.


    *** DEĞİŞTİRİLEN SKİLLER HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ***

    Değiştirilen bu skiller ile Warlockların sürekli büyü atmasını ve karşısındakinin şansını yoketmesini engelledik. Örneğin Pill Bugu varken kimse warlock açmıyor çünkü attığı büyüler attığıyla kalıyor. Eğer Pill Bugu Fixlenirse bu seferde oyunda bir sürü Warlock oluyor çünkü 2 saniyede bir Debuff atabiliyordu. Bizde öncelikle Pill Bugunu,Skill olarak ekleyerek Fixledik.
    Ardından Warlock ve Forcelerin abartılı olmaması için bu iki buildi editleyerek eşitledik, tabiki warlocktaki bir kaç skill'den dolayı hala üstünlüğü var (Panic,Sleep vb. skiller). Artık warlocklar Pill Bugu yok diye Süper Güç olmayacak ama iyi oynayan arkadaşlar oyunda hala daha söz sahibi olabilecekler. Çünkü Pill Bugu yok. Force ve Warlock Debuffları 15 saniyede bir kullanılabiliyor artık ve Tutma Olasılığı %70. Buna karşılık Force ve Clericteki Cure Theraphy ve Holy Spell Debuff önleyicilerinin karşı koyabilme olasılıkları %50 ye çekilmiştir. Force ve Warlock'taki Stun Skilleri artık 20 saniyede bir kullanılabilecek ve %70 olasılık ile 7 saniye Stun edebilecek. Önceden 20 saniyede %80 ve 5 saniye idi. Bu değişimler büyük adımlar fakat oyundaki herkesi düşündük. İki aylık denemeler sonucu bunlara karar verdik. Böylece oyunda hem Warlock hem Force etkin görev alabilecek. Buna karşılık karşısındaki kişi güçsüz kalıcak ama Warlock ve Force yenilmez iki build olmayacak.


    ~~~~~~

    *** Chinese Karakterlere Eklenen Yeni Skiller ***
    (Açıklamalar Resimin Altında)


     Visro Online 110 Cap 10M Free Silk Server


    Eklenen Chinese Skillerin Açıklamaları ;

    ÖNEMLİ NOT: Öncelikle bu skillerin Chinese ırkına eklenmesi Europeyi geri planda bırakmıyor sadece Chinese severlerede Europelerle yarışabilme fırsatı veriyor. Her Chinese açan bu skiller sayesinde oyunda söz sahibi olacak değil ama Chinese oynamayı bilen arkadaşlar belkide oyunun Kralı olabilir. Bu tamamen size kalmış. Chinese karakterlerinde Uniquelerde ve PvP 'lerde etkin olabilmesi için onlara çeşit çeşit güçler kattık ve bunlardan sadece 3 buildi seçebilecekleri için ortalama bir güce sahip olacaklar.

    1- Exploid of Anger : Bu Skill Bicheon Buildine eklenen Pasif Skilldir. Maxlandığında Shield takan kişiye Critical 9 verecektir.


    2- Chinese Life Control : Bu Skill Heuksal Buildine eklenen Aktif Buff'tur. Buff'un kullanılabilmesi için Spear takılı olmalı ve takılı kalmalıdır. Buff maxlandığında %20 Attack Damage & +400 Magical Attack verecek fakat Hp'yi %50 çekecektir. Bu skill Europe'deki Wizard Life Skilline benzer fakat verdiği atak daha azdır. Çünkü Spear aynı zamanda bir PvP charı olduğu için verdiği atak dengelenmiştir.


    3- Physical & Magical Armor : Bu Skill Bow Buildine eklenen Pasif Skilldir. Maxlandığında Bow takan kişiye %6 Physical Damage Absorbation & %6 Magical Damage Absorbation özelliği verecek.


    4- Hit & Parry Ratio Increase : Bu Skill Cold Buildine eklenen Pasif Skilldir. Maxlandığında Cold Build açmış olan kişiye %10 Hit & %5 Parry Rate artışı sağlayacaktır.


    5- Magical Damage Increase : Bu Skill Lightning Buildine eklenen Pasif Skilldir. Maxlandığında Lightning Build açmış olan kişiye %10 Magical Damage artışı sağlayacaktır.


    6- Physical Damage Increase : Bu Skill Fire Buildine eklenen Pasif Skilldir. Maxlandığında Fire Build açmış olan kişiye %10 Physical Damage artışı sağlayacaktır.


    7- Cure Theraphy : Bu Skill Force Buildine eklenen Buff Skillidir. Europe Cleric Buildindeki Holy Spell ile benzerdir. Buff aktif iken üzerinize gelen büyüler yok sayılabilir.


    8- Heal / Mana Cycle : Bu Skill Force Buildine eklenen Buff Skillidir. Europe Cleric/Bard Buildinlerindeki Orbitlere benzer fakat bu bufflar siz hariç diğer Party üyelerinin HP / MP 'sini doldurur.


    9- Ressurrection : Bu Skill Force Buildine eklenen Res Skillidir. Europe Cleric Party Res Skiline benzer. Tüm Party'i Resleyebilir.

    *** OYUNDAN KARELER ***


     Visro Online 110 Cap 10M Free Silk Server


     Visro Online 110 Cap 10M Free Silk Server


     Visro Online 110 Cap 10M Free Silk Server


     Visro Online 110 Cap 10M Free Silk Server


     Visro Online 110 Cap 10M Free Silk Server


    [size=3]Web Sitemiz: http://www.visro.net

    [size=3]Client İndirme Linki: http://www.visro.net







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.