Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.259
Cevap
55
Favori
88.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dr.anil_65

kolay gelsin ben sizden 150*200 boyutlarında yatak almıştım şimdi aramıza yeni bir bebek katılıyo acaba ben ölçülerini bilmiyorum ama bir bebek yatağı düşünüyorum öneriniz nedir acaba sağolun

Merhaba,

Nasılsınız? Evet hatırlıyorum yatağınızdan memnun musunuz? Olumlu/olumsuz bütün değerli yorumlarınızı dinlemekten onur duyarız.

Bebeklerimiz için Ella model düşünebilirsiniz. Bebeklerimiz için ölçüler genellikle standart 60x120 ve 70x130 olmaktadır.

Daha başka soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
  • Ben de 14 aylık kızımın park yatağı için yatak düşünüyorum. Bu ölçülerde olması gerek ama izinden bir döneyim tam ölçüyü bilmiyorum bakmam gerek. Fiyatlar bu ölçüler için de aynı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZİkriTalan

Ben de 14 aylık kızımın park yatağı için yatak düşünüyorum. Bu ölçülerde olması gerek ama izinden bir döneyim tam ölçüyü bilmiyorum bakmam gerek. Fiyatlar bu ölçüler için de aynı mı?

Merhabalar,

Ölçüden ölçüye fiyatlar değişmektedir. Döndüğünüzde ölçüyü bildirdiğiniz takdirde hemen fiyat çalışmasını yaparız.

İlginiz için teşekkürler, daha başka soracaklarınız var ise cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
  • kargibi kullanıcısına yanıt
    sağolun yataktan çok memnunum çok dinlenmiş bir şekilde kalkıyorum şimdi standart olarak o zaman ella modelinin fiyatları nedir acaba ölçülerine göre teşekkür edrim
  • 160*200 yumusak yatak istiyorum fiyat verebilir misiniz?
  • siparişi veriyorum bugun, sizden ricam bizim hatun biraz pirpiriklidir, valla canımı okur benim, kargolama yaparken biraz özen gösterirseniz sevinirim, kirli yırtık muşamba vs vs olmazsa sevinirim...

yatak işini ben hallederim dedim şimdi begendiremezsek yandık, onun için biraz özen istiyorum :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.anil_65

sağolun yataktan çok memnunum çok dinlenmiş bir şekilde kalkıyorum şimdi standart olarak o zaman ella modelinin fiyatları nedir acaba ölçülerine göre teşekkür edrim

Merhabalar,

P.M. yoluyla bilgilendirme yaptım. Bir de kargibi.com.tr sitemize ölçüleri girdim. Oradan da bakabilirsiniz.

Link:http://kargibi.com.tr/urun/ella-tam-ortopedik-yatak

Soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibyalcin

160*200 yumusak yatak istiyorum fiyat verebilir misiniz?

Merhabalar,

Sadece visco ve HR sünger içeren RoyalFlex modeli düşünebilirsiniz. Detaylı bilgi ve fiyatlar için link:http://kargibi.com.tr/urun/royalflex-visco-yatak

Soracaklarınız veya istekleriniz olursa yardımcı olmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozes

siparişi veriyorum bugun, sizden ricam bizim hatun biraz pirpiriklidir, valla canımı okur benim, kargolama yaparken biraz özen gösterirseniz sevinirim, kirli yırtık muşamba vs vs olmazsa sevinirim...

yatak işini ben hallederim dedim şimdi begendiremezsek yandık, onun için biraz özen istiyorum :))

Merhabalar,

Tamamdır, en güzel şekilde özen göstereceğiz. İçiniz rahat olsun.

Beğendirebilmeniz için elimizden geleni yapacağız, dilerim eşiniz de beğenir :)

Şimdiden hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle:)

Herhangi bir durumda lütfen çekinmeden iletişime geçiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
  • Visco yatak dün elime ulaştı. Ürün gayet güzel paketlenmişti. Yataktan pek anladığım söylenemez fakat sadece izlenimlerimi yazacağım :) Diğer yatağımda yaşadığım bel ağrısı problemi dün gece olmadı. Gayet rahat uyudum hatta bugün biraz daha tembellik yapıp öğlene kadar yataktan çıkmadım :) Ürünü aldığımda sadece kargo ile ilgili bir problem yaşadım. Ürün Afyon'a geleceğine Sinop'a gitti. Fakat bu da kargo firmasının hatasıydı. Kargo firmasının hatasını telafi etmek adına Mehmet Bey saolsun epey ilgilendi. Hediyesi içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Gönül rahatllığıyla sipariş verebileceğiniz bir satıcı. Öncesinde sonrasında çok fazlasıyla ilgileniyor süreci sms yoluyla tarafıma ileterek problemi çözmesi ayrıca takdir edilebilir. Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gungorf01

Visco yatak dün elime ulaştı. Ürün gayet güzel paketlenmişti. Yataktan pek anladığım söylenemez fakat sadece izlenimlerimi yazacağım :) Diğer yatağımda yaşadığım bel ağrısı problemi dün gece olmadı. Gayet rahat uyudum hatta bugün biraz daha tembellik yapıp öğlene kadar yataktan çıkmadım :) Ürünü aldığımda sadece kargo ile ilgili bir problem yaşadım. Ürün Afyon'a geleceğine Sinop'a gitti. Fakat bu da kargo firmasının hatasıydı. Kargo firmasının hatasını telafi etmek adına Mehmet Bey saolsun epey ilgilendi. Hediyesi içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Gönül rahatllığıyla sipariş verebileceğiniz bir satıcı. Öncesinde sonrasında çok fazlasıyla ilgileniyor süreci sms yoluyla tarafıma ileterek problemi çözmesi ayrıca takdir edilebilir. Teşekkürler...

Merhabalar, :)

Değerli yorumlarınız için şükranlarımı sunarım. Tekrardan hayırlı olsun, iyi günlerde kullanınız:) Herhangi bir durum halinde lütfen belirtiniz, yardımcı olmaktan son derece memnuniyet duyarız.

Hoşçakalın.

• benim üründe kargolanmıs...hediyelerde yanında di mi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZİkriTalan

Ben de 14 aylık kızımın park yatağı için yatak düşünüyorum. Bu ölçülerde olması gerek ama izinden bir döneyim tam ölçüyü bilmiyorum bakmam gerek. Fiyatlar bu ölçüler için de aynı mı?

3 yaşa kadar kemik gelisimi acisindan visko yatak tavsiye edilmiyor biliyorum ama...

• Araştırmak gerek hiç dğşünmedim bunu. Ben de ortopedik rahat bir yatak olsun istedim.

• quote:

benim üründe kargolanmıs...hediyelerde yanında di mi :))

Merhabalar,

Tabi ki yanındalar :) Özenle paketledik ve kargoya teslim ettik. Bugün yarın size ulaşacaktır, takibinizi kargo takip numaranızla rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Tekrardan hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız, bizi seçtiğiniz için teşekkürler :)

Herhangi bir durum halinde lütfen iletişime geçiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
  • http://www.sanalpazar.com/Visco-Yastik-60x40-Cm__isp10234451 linki üzerinden 1 adet yastık siparişi verdim.
    Ne zaman kargoya verilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_yilmaz

http://www.sanalpazar.com/Visco-Yastik-60x40-Cm__isp10234451 linki üzerinden 1 adet yastık siparişi verdim.
    Ne zaman kargoya verilir?

Merhabalar,

Visco yastığınızı kargoya verdik. Bugün yarın ulaşır kanaatindeyim. SanalPazar üzerinden takip numaranızı paylaştım, rahatlıkla takibinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Tekrardan hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileklerimle:)
  • Ben de 3 tane viscoplus yatak sipariş etmiştim dün, bugün kargoya verilmiş. Merakla beklemedeyim. Bir haftadır ev taşıma işleri falan bayağı yoruldum, yatağım gelsin de güzel bir uykuya ihtiyacım var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

benim üründe kargolanmıs...hediyelerde yanında di mi :))

Merhabalar,

Tabi ki yanındalar :) Özenle paketledik ve kargoya teslim ettik. Bugün yarın size ulaşacaktır, takibinizi kargo takip numaranızla rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Tekrardan hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız, bizi seçtiğiniz için teşekkürler :)

Herhangi bir durum halinde lütfen iletişime geçiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

benim yatak geldi..vakumlu halde duruyor daha açmadım, bir iki gün açmasak sıkıntı olur mu yoksa açıp öyle bekletelim mi??

• Pm den dun soru sordum ama hala cevap alamadım sipariş vereceğim ama ilgisizlik korkusu oluştu şimdide

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.