Şimdi Ara

Visa banka kartınız ile market alışverişlerinize her ay Carrefour'da geçerli 20TL indirim (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
60
Favori
44.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Migros üye iş yeri hocam sayılır

Arka sayfada bir arkadaş ın kodu gelmiş Migros tan yapmış alışverişi

Twitter dan garantiye sor a yazın olmazsa şikayet var a yazın

Müşteri temsilcileri çok ilgili kısa sürede inceleyip çözüme kavuşturuyor durumu

Ben kod alamadım bu ay garanti den üye iş yeri şartı getirmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yazmadığım yer kalmadı, ortak pos değil sanırım fişin altında halkbnk ibaresi var :( kod visa tarafından verildiğinden ellerinden birşey gelmiyor.
  • Garantiden en sonunda aldim kodu, ama vakif halen ayni tas ayni hamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • escape__06 kullanıcısına yanıt
    Alışveriş i garanti pos ile mi yapmıştiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: yscyln

Alışveriş i garanti pos ile mi yapmıştiniz

Evet garanti postan yapmistim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tahir26

iyi etmişşsin hocam. şikayet vara yazdım bende ama klasik cevap verip geçiştiriyorlar. işcep uygulaması üzerinden sorunumu belirttim dönüş olmadı. zaten bende heveste kalmadı. size bir dönüş olursa haber verin lütfen bende aynı şekilde bana olan herhangii bir dönüşte size bildiririm.

Dün itibariyle müşteri hizmetlerine yapmış olduğum şikayet çözümlendi ve kod gönderildi. İş bankası uğraştırarak hizmet vermeye devam ediyor. Keşke bu sıkıntıları çekmeden ve çektirmeden görevini yapsa.
  • 20 TL CARREFOUR ALTLİMİTSİZ İNDİRİM KODU İSTEYEN OLURSA FİYATI 15 TL (alkollü içkiler, tütün mamulleri, altın ve 0 KDV’li ürünlerde ve GSM TL yüklemelerinde kullanılamaz). ÖDEME İŞBANK YA DA YAPI KREDİ BANKASI....Bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt71 -- 26 Mayıs 2015; 17:19:48 >
  • ziraat bugun gönderdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodistanbul

sms ile kod gelen bir arkadaş mesaj metnini yazabilir mi?ben garantiden kodu mh aracılığı ile aldım. kasada kod smsini görmek isteyen kasiyerler oluyor. kendi kendime sms atıcam.

kardeş garantiden almayı nasıl başardın ben bir tek garantiden alamadım.
  • Arkadaslar cok ciddi bir konusma yaptim gecen hafta vede sikayet olusturdum. Egerki bu kampanya kodunu gondermesseniz tüm ilisigimi kesecegimi gecen ayda sacma bir bahane ile biz katilmadik diyip vermediiniz Dedim. Simdi mail gelmis kodu yollamislar

Isbankasi

• rodistanbul kullanıcısına yanıt
    Kimi arayacağım hocam garanti vermedi bu ay bonus üye iş yeri şartı getirmiş

Siz bonus yada garanti üye iş yerinde mi alışveriş yaptınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palio2006 -- 26 Mayıs 2015; 19:49:03 >
  • mehmetyegen01 kullanıcısına yanıt
    Bonus üye iş yeri ise zaten sorun cikartmiyor kod veriyor garanti

• Carrefour 20 tl indirimi 15 tl den verebilirim isteyen pm atsin odeme enpara

• Finansbanktan bu ay sms gelmedi bankayı aradımm telefonla arayıp kod verdiler ama kod hata verdi. Tekrar aradm beklemedeyim ama kafama takılan bir şey var. Aynı carrefour kartla iki farklı kod kullanan oldu mu yoksa farklı mı kullandınız? Acaba ondan mı hata verdi kod diye tereddütte kaldım

• Iş bankasi msj atmadiginiz icin kod gondermiyoruz diye cvp yazmisti.Ilk ay gelen indirim kodunu ve bu ayda visadan 100 tl lik alışveriş yaptiniz diye msj gelmisti.onlari mail attim herkesin kodunu farkli sekilde iptal etmisiniz dedim bugun bankamatik kartiniza 20 tl lik puan yükledik diye mail geldi.ilk defa puan oldugunuda öğrendim

• quote:

Orijinalden alıntı: kayigit

Finansbanktan bu ay sms gelmedi bankayı aradımm telefonla arayıp kod verdiler ama kod hata verdi. Tekrar aradm beklemedeyim ama kafama takılan bir şey var. Aynı carrefour kartla iki farklı kod kullanan oldu mu yoksa farklı mı kullandınız? Acaba ondan mı hata verdi kod diye tereddütte kaldım

Hata kodu 30
    İş bankası ve Garanti
    CarrefourSA kart ile alakası yok.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.