Şimdi Ara

Virüsmü Windowsun Kendi hatasımı (Her Açılışda MOM exe Ve Görev Yöneticisi Hatası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayar her açıldığında "MOM exe net framework initialization error" acıklamasındada "unable to find a version of the runtime to run this application" hatası veriyor format attım kaç kez gene cıkıyor bu hata.ekrandayken sağ tıklayıp atinin ekranına girmeye çalışınca gene bu hatayı veriyor.önceden aynı driverları yükler hiç böyle bir sorunla karşılaşmazdım.

2.SORUN
    ctrl-alt-del yaptığımda "görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı" hatası veriyor aynı şekilde buda format atmama rağmen geçmiyor.bu sorun bilgisayarıma usb bellek taktığımda cıkmaya başladı.

önceden böyle bir hatalarla karşılazmazdım.2side beni çileden çıkardı.bilgisayarda son yaptığım şey yeni bir harddisk aldım onu taktım önemli dosyalarımı ona geçirdim.başka bir işlem yapmadım.eski harddiskim ide yenisi sata eskiye sadece windowsu kuruyom yeniyede kişisel dosyalarımı atıyom...
    söyle bir çözüm var.yeni hdd yi cıkartıp sadece eski harddiske (bölünük değil) komple format atınca bilgisayar sorunsuz çalışıyor.ama yeni hdd yi takınca bu sorunlar geri geliyor.yeni hdd de virüs den süpheleniyorum.ama taratmama rağmen bulamadım.
    Önceden de autorun inf bulaşmıştı donanım haber deki arkadaşlar saolsun onların çareleriyle silmiştim.yine buna benzer bir virüsmü bulaştı acaba yardımlarınızı bekliyorum...

• virüs programlarını kurmaya calışıyorum kurmuyor.çift tıklıyom öle kalıyor.hatta çoğu programı öle yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaile -- 22 Nisan 2010; 18:37:53 >
  • Combofix ile tarat sorunun kalkacaktır
  • dosyaları çift tıklayıp açabilsem dediğini kullancam ama açtırmıyor ne engelliyosa artık
  • sağ clik yapıp aç diyemiyormusun?
  • (: onları denedim ismini deiştirdim öle denedim gene olmuyor.sadece bunda deil çoğu virüs programında
  • Combofix'in zaten güvenli kipte kullanılması tavsiye edilir.Güvenli kipte pc yi açıp çalıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.