Şimdi Ara

Virüslerle ilgili yardim edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Flash diskimde klasorleri exe uzantili yapan ve kafasina gore klasor olusturan bir veya birkac tane virus var. Aslinda bilgisayarimdada vardi ama format attirdim artik yok. Simdi benim flash diskimin icindeki bazi fotograflar cok degerli, ve bilgisayarima virus bulastirmadan onlari kurtarmak istiyorum. Ama flash diski takarsam bilgisayara da bulasacak, onu temizleyince bilgisayardaki tekrar flash diske bulasabilir falan. Ben bilgisayarima virus bulastirmadan flash diski nasil temizleyip dosyalarimi kurtarabilirim? Ve duvar kurup flash diski virusten temizlesem, icindeki exe olan klasorler kendi kendine duzelir mi ki? Recycler klasorleri falan yok mu olucak?

Anladiginiz gibi bilgisayar konusunda pek bilgili degilim :)

Yardimlarinizi bekliyorum

• bunu bende merak ediyorum aynı sorun bendede var malesef flash ın içindekileri almam lazım alamıyorum.

• Kaspersky yükle flashı tak temizle.Sonra Araçlar -Klasör seçeneklerinden gizli dosyaları gösteri işaretle ve Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğini kaldır ve flash ın içindekileri al.Büyük ihtimalle dosyaları saklamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardok -- 15 Mayıs 2010; 13:31:53 >

Orijinalden alıntı: bardok
    Kaspersky yükle flashı tak temizle.Sonra Araçlar -Klasör seçeneklerinden gizli dosyaları gösteri işaretle ve Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğini kaldır ve flash ın içindekileri al.Büyük ihtimalle dosyaları saklamıştır.

Kaspersky hangi surumu oneriyorsunuz? Ve kaspersky flash in icindeki viruslerin bilgisayara bulasmasini engelleyecek mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Torrent hakkinda yardım
    11 yıl önce açıldı
    Kitapyurdu ile ilgili yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kis 2010 kullanıyorum.Flashı takar takmaz taramaya başlıyor.Tabi ayarını yaptıktan sonra.Aynı durum arkadaşımın başına geldi.Kasper ile temizledim ve dosyalarını kurtardım.Forumda daha önce de böyle bi konuya cevap yazmıştım ama sadece 2010 mesajlarımı görebiliyorum yoksa linki atardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardok -- 15 Mayıs 2010; 13:42:41 >

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.