Şimdi Ara

VİRÜS VAR AMAN DİKKAT !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pokemon craterin sitesinde virüs var. Dikkat edin.

• quote:

Orjinalden alıntı: sniperdayi

Arkadaşlar pokemon craterin sitesinde virüs var. Dikkat edin.

• quote:

Orjinalden alıntı: ChaKaL_

quote:

Valla benim anti-virüs programı uyarı verdi ve virüs pokemoncraterin sitesini işaret ediyor.Sizi uyarmak istedim.

• quote:

• banada geldi
  • Birisi açıklık getirebilecek mi buna ?? F5+enter de kalkacak galiba Oyun son dönemlerini mi yaşıyor ??
  • ChaKaL_

two_rapboyz

ikinizi kınıyorum insanlara güven bu kadar mı bitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE

Birisi açıklık getirebilecek mi buna ?? F5+enter de kalkacak galiba Oyun son dönemlerini mi yaşıyor ??

F5 + Enter büyük ihtimalle kaldırılamıycak çünkü hiLeye giren birşey yapıLmıyor. BiLgisayarın tuşLarına basıLıyor sadece

by leon : SeneLerdir kimseye birşey oLmadı farkındaysan... Ayrıca sitenin Dünya'nın dört bir yanında üyeLeri var böyLe birşey oLsa sitede çok az üye kaLırdı. Mesaj yazmadan önce biraz düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih` -- 3 Haziran 2007; 21:11:42 >

• quote:

quote:

Birisi açıklık getirebilecek mi buna ?? F5+enter de kalkacak galiba Oyun son dönemlerini mi yaşıyor ??

F5 + Enter büyük ihtimalle kaldırılamıycak çünkü hiLeye giren birşey yapıLmıyor. BiLgisayarın tuşLarına basıLıyor sadece

by leon : SeneLerdir kimseye birşey oLmadı farkındaysan... Ayrıca sitenin Dünya'nın dört bir yanında üyeLeri var böyLe birşey oLsa sitede çok az üye kaLırdı. Mesaj yazmadan önce biraz düşünün

+101254154+2+74+7981+4201
    32
    1201+01871089500/746523107/841523

• YOK VİRÜS FİLAN.BAŞKA YERDEN GELMİŞTİR O.
  • quote:

quote:

Olm celallenme!
    Sitede değil virüs reklamlarda
    Benim bildiğim kadarıyla reklemların bazıları (yani, oyuna reklam veren bazı siteler) virüs içeriyor onlara tıklamzsanız bir şey olmaz virüs gelen arkadaşlarım reklamlara tıklamış olabilirler.

Aman dikkat! ama bilmediğiniz yerlere tıklamamanız için DİKKAT!

• quote:

Olm celallenme!
    Sitede değil virüs reklamlarda
    Benim bildiğim kadarıyla reklemların bazıları (yani, oyuna reklam veren bazı siteler) virüs içeriyor onlara tıklamzsanız bir şey olmaz virüs gelen arkadaşlarım reklamlara tıklamış olabilirler.

Aman dikkat! ama bilmediğiniz yerlere tıklamamanız için DİKKAT!

+1903
  • Yaa O Virusun Bilgisayara Zarar Vericeni Sanmıyorum Ben Eğer Öle Bişey Olsaydı Kimsecikler Olmazdı Pokemonda
  • yani ama insan yinede tereddüt içinde kalıyor
  • F5+ENTER NE İŞE YARİYOR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.