Şimdi Ara

Virüs Testi [6000 Virüs]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Virus Total :https://www.virustotal.com/file/954679a10ff317233acfb9e83d83abfe07dbda99d91452be9c04e26cdb8fa218/analysis/

Avira Antivirüs Sonuçlarım

Virüs Testi [6000 Virüs]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaaacker -- 5 Şubat 2013; 17:45:21 >

• virüs total sitesinden tarama yapınız istedğiniz sonuca liste haline ulaşırısınız.
  •  Virüs Testi [6000 Virüs]
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

virüs total sitesinden tarama yapınız istedğiniz sonuca liste haline ulaşırısınız.

benim isteğim sonuçlar değil ki , isteyenlerin buradan kendi programlarını test etmelerini istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blaaacker

quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

virüs total sitesinden tarama yapınız istedğiniz sonuca liste haline ulaşırısınız.

benim isteğim sonuçlar değil ki , isteyenlerin buradan kendi programlarını test etmelerini istiyorum.

valla bu bana göre ateşlee oynamak gibi bişey olur o zaman. madem paylaşım yapacaksınız virüs totaldan tarama yaparsınız ekran görüntüsünü paylaşırsınız hangi programın daha hassas olduğu hakkında kaba bir fikir sunmuş olursunuz.yani burada 6000 virüs indirmelerinden daha kolay bir sonuç olur.
  • dosyayı indirmenin hiçbir zararı yok içini açıp kurcalarsan ayrı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightOfShade

dosyayı indirmenin hiçbir zararı yok içini açıp kurcalarsan ayrı :)

aynen öyle sadece taramak gerekiyor , zaten linki kaldırdım.Şimdi birisine bulaşır fln. neyse dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.