Şimdi Ara

!!! VİRÜS ALERT !!! Yardım lütfen çözelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamınaleyküm beyler bu köşede çıkan virüs alert simgesini ve zırt pırt çıkan baloncuğu yok etmenin çaresi var mı LÜTFEN YARDIM edin çok sinir verici bişey arkdaşlar bi sürü forum sitesini okudum cevap veren yok adam gibi lütfen bu sorunu burda çözelim beyler eğer gerçekten yardım ederseniz sevenirim cevaplarınızı diğer arkadaşların görmesi iiçin yazın ama bana yardım için FIRAT779@hotmail.com LÜTFEN yardım şimdiden okuduğunuz için ve yardımlarınız için çok thank you hepiniz selametle kalınla ilgili küçük sorunları paylaşabiliriz







  • kullandığın antivürüs programının ismi ne olaki?
  • arkadasşım kaspersky ve microsoft antispyware programlarını kur , updatelerini yap ikisininde. daha sonra bilgisayarını guvenli kipte baslat ve her iki programa da arama yaptır. . buyuk olasılıkla bulacak ve sileceklerdir.
  • Cevap alamaman normal çünkü en başta hangi Antivirüs veya güvenlik programı bu uyarıyı veriyor onu belirtmemişsin. Ayrıca virüs alarmı vermesi sisteminde virüs olduğunu gösterir ki (doğal olarak!) esas bu virüslerin temizlenmemiş olması garip. Biraz ayrıntılı yazarsan yardımcı olabiliriz.

    quote:

    Orjinalden alıntı: _fırat_
    selamınaleyküm beyler bu köşede çıkan virüs alert simgesini ve zırt pırt çıkan baloncuğu yok etmenin çaresi var mı LÜTFEN YARDIM edin çok sinir verici bişey arkdaşlar bi sürü forum sitesini okudum cevap veren yok adam gibi lütfen bu sorunu burda çözelim beyler eğer gerçekten yardım ederseniz sevenirim cevaplarınızı diğer arkadaşların görmesi iiçin yazın ama bana yardım için FIRAT779@hotmail.com LÜTFEN yardım şimdiden okuduğunuz için ve yardımlarınız için çok thank you hepiniz selametle kalınla ilgili küçük sorunları paylaşabiliriz




  • Bu bir virüs değil. Bir çeşit spyware. Bu alarmı da o veriyor ve abuk subuk sitelere otomatik bağlanıyor. Ben formatı atıp kurtulmuştum bir arkadaşın pc sindeydi.
  • Soruyu soran arkadaş ortadan kayboldu galiba! Bu aldatıcı bir spyware ise o zaman format atmak yerine Spyware Doctor gibi bir antispyware ile temizlemeye çalışmak lazım, format en son seçenek olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.