Şimdi Ara

Virtual Skipper 5 (ÇIKTI)[Bedava olarak yayınlandı] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
6.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Denemek lazım teşekkürler
  • hmm grafikleri güzelmiş
  • Şu anda dünya üzerinde bu oyunu/ yarışı/similatörü (ne derseniz) oynayan 17.000 kişi var. Her geçen günde hızla artıyor. Türkiyeden ise kayıtlı sadece 64 kişi var.
    Bugün itibariyla Türkiye ülkeler başarı sıralamasında 5. durumda. Bir önümüzde ABD var. Onu da kısa sürece geçeceğimize inanıyorum.
    Ayrıca bu başarının yanında oynayıcılar sıralamasında da 17.000 kişi arasında ilk iki sırayı Türk arkadaşlar paylaşıyor.

Oyunla ilgili detaylı bilgi için SANAL YELKEN KULÜBÜ TÜRKİYE'yi ziyaret edebilirsiniz.

www.sykt.org

B.Kerem
  • Türkiyede yok bu oyun en son virtual skipper 3 gelmiş türkiyeye ve satışta olan tek oyun o.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

Oyunumuz çıkmıştır,boyutu 4.55 GB dır

ohaaaa 4 GB
  • quote:

Orjinalden alıntı: efege

Türkiyede yok bu oyun en son virtual skipper 3 gelmiş türkiyeye ve satışta olan tek oyun o.

www.sykt.org ana sayfasındaki link yardımıyla online satın alıp bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
    syglr
    B.kerem
  • Kaç para bu oyun
  • arkadaşlar "virtual skipper 5"i nereden ve kaça alabilirim?
    yardımcı olursanız sevinirim
  • ACİL ACİL ACİL
    meraba verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim, gerçek bir yelken tutkunu olarak zaten aradığım bir simülasyon oyunu idi.
    Oyunu orjinal siteden satın aldım mükemmel. Yaznlız oyunu heryerde oynamak için laptopta yükledim ama evde LCD 37m87 bd samsng ile oynamak istiyorum. Lcd ekranda bu oyunu nasıl oynarım nasıl baglarım ve ayarlarını yaparım ?????
    çünkü gercekten böyle bir ekranda oynanması gereken bir oyun..

iyi günler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ums

ACİL ACİL ACİL
    meraba verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim, gerçek bir yelken tutkunu olarak zaten aradığım bir simülasyon oyunu idi.
    Oyunu orjinal siteden satın aldım mükemmel. Yaznlız oyunu heryerde oynamak için laptopta yükledim ama evde LCD 37m87 bd samsng ile oynamak istiyorum. Lcd ekranda bu oyunu nasıl oynarım nasıl baglarım ve ayarlarını yaparım ?????
    çünkü gercekten böyle bir ekranda oynanması gereken bir oyun..

iyi günler..

heralde anladığım kadarıyla laptop u lcd e bağlamak istiyosunuz. Bu sorunu monitör bölümüne sorarsanız daha yararlı cevaplar alırsınız
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_300/tt.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

Oyunumuz çıkmıştır,boyutu 4.55 GB dır

ohaaaa 4 GB

+1
  • yelkenciligi bilmeyenler icin sacma gelebilir ssahsen ben bu oyunu cıktıgından beri oynuyom
    piyasada bulunan nadir bir oyun ve kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.

NOT: Zaten resimleri koyan arkadasımızında yelkenciligi bilmedi bariz ortada fodepar olmus ve ceza yemis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 23 Haziran 2008; 16:15:18 >

• Oyunun ikincisini uzun süre oynamıştım eski bilgisayarımda, yelkenli teknlereden hiç analmasamda, doğru rüzgarda doğru yelkeni açıp ilk kez doğru dürüst hareket etmeye başlayınca çok heyecanlanmıştım. bu arada oyunun boyutu ne kadar 4.55 GB mı? 877 MB mı ?
  • güzel bir oyuna benziyor denemek lazım aslında
  • bence sakat bir oyun.
  • Trackmania sistemi var oyunda, internet bağlantısız oynanmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.