Şimdi Ara

virtual pc bilgisayara reset attırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben uzun bir süredir virtual pc kullanıyorum. ikl kullandığımda tıkır tıkır çalışıtrdı. PC'ye format attık bu sefer virtual pc de bir sanal pc açarken küçük kasılmalar olmaya başladı. En son format attığımda ise sanal pc açtığım anda mavi üstüne beyaz yazılar geçiyor (pek benzemese de mavi ekran diyebiliriz) ve pc reset atıyor. sanki pc'ye format attıksa virtual pc çalıştırma gücü düşüyo 2 defa daha format atsam virtual pc yi daha indirirken kilitlenicek sanki. Delirmek üzereyim yani. canım ciğerim windows98 i nostalji için açıcaktım açamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --Fokus-- -- 25 Mart 2009; 11:32:03 >

• vmWare mi kullanıyorsun

en güncel sürümünü kurmayı dene ayrıca gerçek makinanda bulunan işletim sistemi RAM ne kadar sanal makineye ayırdığın ne kadar

ben de vista home premium var ve 2 GB RAM kullanıyorum vm e çok rahat 10 adet server2003 kurabiliyorum bi hepsini aynı anda açarken kasılma oluyo o kadar
  • microsoft virtual pc kullanıyorum ve işletim sistemim windows xp home edition. ayrıca 2 gb ramim var ve sanal pc ye 128 mb ayırmama rağmen oluyor bu olay. yani ayırdığım ramle ilgisi yok gibi görünüyor. bir de vmware i deniycem ben alternatif bir sanal bilgisayar programı olduğunu bilmiyordum belki bu işime yarar.
  • bence de denemelisin eğitimlerde genelde vm kullanılır

sanallaştırmada 1 numara bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.