Şimdi Ara

VipSrO PLuS +18 Premium ServeR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Welcome to 120 Cap 360 Skil Mastery Premium +18 Private Server's

120 Max Level Start + 12d Seal Of MooN+5 Full item + 5m SP + 1b GOLD + 250 Silk Gift
    120 Monster + 12d item + 13d item Add
    Premium Account (25 Tl.) 1 Defaya Mahsus Alınır. Amaç Serverin Oyuncu Kalitesini artırmaktır.

All Map Open

All Unique's Will Respawn in Every 20 Min...

Capture Flag Per Hour (min 16 player register start)

Fortress War Sunday Server Time 19:30 Started

Free Account
    1 Level Start + 500k SP
    Exp Rate 135
    Sp Rate 135
    İtem Rate 35

Register & Downloadwww.sropvp.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokok0 -- 5 Şubat 2012; 20:57:03 >

• daha baştan kaybetmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miklo*

daha baştan kaybetmiş

hocam okumadın galiba.. Premium server... sen öbür serverimizde 120 max full nova başlayabilirsin...
  • FTW Pazar Günü Saat 19:30 olarak ayarlanmıştır..
  • Tek link yokmu Plus için hepsi part part diye bölünmüş ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

Tek link yokmu Plus için hepsi part part diye bölünmüş ??

1,5 GB tek link eklemede sorunlar çıkıyor.. Ama buradan indirebilirsiniz..VipSrO Download
  • Şuan server oynadıklarımın arasında en kalitelisi gmler oyunda aktif şekilde görev alıyorlar . ve hiç bir bug felan rastlamadım gerçekten kaliteli bi server herkese tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarunKUTUCU

Şuan server oynadıklarımın arasında en kalitelisi gmler oyunda aktif şekilde görev alıyorlar . ve hiç bir bug felan rastlamadım gerçekten kaliteli bi server herkese tavsiye ederim.

bu güzel yorumu alabilmek için ilk serverimizi 15 ekim 2011 de açtık ve 700 online playerden yarısını kaybettik.. Amacımız en iyisini yapmaktı ve sanırım yaptık.. Teşekkür ederiz.. Aktif GM lerimiz en az 10 yıl sr oynayan ve 45+ yaşlarda kişilerden özenle seçilmiştir...
  • UP!Arkadaşlar vipsro.com şuandaki en çok online oyuncusu olan ve en düzenli private serverdar gelin kendi gözlerinizle görün gmler oyunda çok aktifler.:)
  • 15 Ekim 2011 den bu yana ayakta olmamızın sebebide budur... Kimse kalmasa da biz GM ler kendimiz için açık tutarız.. Silkroad seviyoruz Joymaxa vereceğimiz parayı sunucuya öderiz..Siz silk almasanızda olur :)
  • Up!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mokok0

quote:

Şuan server oynadıklarımın arasında en kalitelisi gmler oyunda aktif şekilde görev alıyorlar . ve hiç bir bug felan rastlamadım gerçekten kaliteli bi server herkese tavsiye ederim.

bu güzel yorumu alabilmek için ilk serverimizi 15 ekim 2011 de açtık ve 700 online playerden yarısını kaybettik.. Amacımız en iyisini yapmaktı ve sanırım yaptık.. Teşekkür ederiz.. Aktif GM lerimiz en az 10 yıl sr oynayan ve 45+ yaşlarda kişilerden özenle seçilmiştir...

Birşeyi merak ettim Silkroad ilk olarak Ekim 2005 de çıkmamış mıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: Mokok0

quote:

Birşeyi merak ettim Silkroad ilk olarak Ekim 2005 de çıkmamış mıydı?

O da bir şey mi bizim serverın GM'leri en az 15 yıl oynamış, deneyimli, 415 yaş+ kişiler =))

(Meydan bol ya üfür gitsin)

• Konuyu dağıtmayalım..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.