Şimdi Ara

viper

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • dota2ye yeni başladım. 2 oyun attım henüz. başta void oynadım beceremedim. sonra turkey sohbet kanalına girdim kolay hero tavsiyesi istedim viper dediler. mid gittim, 11/4/9 oynadım. şöyle bir build yaptım: shadow blade, phase boots, hand of midas, talisman of evasion, quarterstaff ve iron branch. butterfly alacaktım zaman yetmedi kazandık. skill olarak ilk Q sonra E sonra W fulledim. ulti tabiki öncelikli. sizce bu build iyi mi? değilse nasıl bir build yapmalıyım?

Pt-Vanguard-Manta-Mkb bu itemleri kastıktan sonra oyun biter zaten.Uzarsa bi Crit kasmana bakar.

Skill build olarakta Q skillini 3 level yaptıktan sonra 3. skilli fullemeni tavsiye ederim ( 2. skilli fulledikten sonra tabiki.)
    Kesinlikle skill olarak 1-2 q-w şeklinde gitmelisin. 3.skill defansif bir skill ve viperın asıl amacına hizmet etmez. Viper arkadan giydiren dediğimiz cinsten kombat esnasında uzaktan ayıklayan herodur. Bir kaç kez bu şekilde kill alınca tabiki düşman takım size odaklanmak isteyecek bu karşılık olarakta sizin cevabınız erken aldığınız killerle kastığınız vanguard(oyun uzuyorsa ve iyi kastıysanız heart of taras) olacaktır. 2. pasif skilliniz zaten size dps itemi kasma ihtiyacı yaşatmıyor. Vurdukça daha çok vuruyorsunuz hedefinizin canı azaldıkça daha çok vurmaya başlıyorsunuz. Yani kısaca mantık viperi dayanıklı hale getirmek. Bunun için vanguard şart. Eğer karşıda tamamen intlerden yada burstu olan initiator str-agi karışımı ekip varsa vg yerine hood düşünülebilir.Ama vg olmazsa olmaz gibi. Üstüne tarasıda çıkınca tank-carry gibi birşey oluyor. Zaten taras bittiğinden oyun hala daha bitmiyorsa bir daedalus yada duruma göre mkb çıkarak son noktayı koyabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

vipera bot olarak tranquil tavsiye ederim oyundaki en hızlı ikinci bot. 80 speed verir ayrıca heal çok işe yarar farm yaparken haras yediğinizde.
    viper zaten çok uzun menzilli ve slowcu bir hero olduğu için atak hızından çok hareket hızını yüksek tutarsanız kill alırken kovalamada avantajınız daha büyük olur.
    Kesinlikle skill olarak 1-2 q-w şeklinde gitmelisin. 3.skill defansif bir skill ve viperın asıl amacına hizmet etmez. Viper arkadan giydiren dediğimiz cinsten kombat esnasında uzaktan ayıklayan herodur. Bir kaç kez bu şekilde kill alınca tabiki düşman takım size odaklanmak isteyecek bu karşılık olarakta sizin cevabınız erken aldığınız killerle kastığınız vanguard(oyun uzuyorsa ve iyi kastıysanız heart of taras) olacaktır. 2. pasif skilliniz zaten size dps itemi kasma ihtiyacı yaşatmıyor. Vurdukça daha çok vuruyorsunuz hedefinizin canı azaldıkça daha çok vurmaya başlıyorsunuz. Yani kısaca mantık viperi dayanıklı hale getirmek. Bunun için vanguard şart. Eğer karşıda tamamen intlerden yada burstu olan initiator str-agi karışımı ekip varsa vg yerine hood düşünülebilir.Ama vg olmazsa olmaz gibi. Üstüne tarasıda çıkınca tank-carry gibi birşey oluyor. Zaten taras bittiğinden oyun hala daha bitmiyorsa bir daedalus yada duruma göre mkb çıkarak son noktayı koyabilirsiniz.

Zaten taras bittiğinden oyun hala daha bitmiyorsa bir daedalus yada duruma göre mkb çıkarak son noktayı koyabilirsiniz.

afiyet olsun diye bitireceksin sandım:D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.