Kaç günlüksen fark etmez, imkanın varsa VIP al. Vamos'un dediği gibi, vip'siz bu oyun trial sürüm gibi birşey. 3e
quote:
Orjinalden alıntı: Vamos Bien
bu oyunu oynamak istiyorsanız vip satın almanız şart. ücretsiz oyun demo sürümü gibi. bot olmaktan öteye gidemezsiniz.
Bu konuda yanılıyorsun...900 günlük olup vip almayanlarda var...Onlarıda görüyoruz ne kadar iyi yerlere geldiklerini
Misal-Sol Fink adam 1250 küsür günlük eski viplerden şimdide vipsiz...Ama paparrazzi onu koşturuyor...
VIP olmak sadece oyuna bazı özellikler katıyor ve biraz kolaylaştırıyor. onun dışında çokda lazım bişey değil
Oyunu seviyorsan seni gerçekten oyuna bağlıyor..Oyunu daha zevkli hale getiriyor..
Bu oyunu BlueDragon abim gösterdi bana saolsunÇok zevk alıyorum oyundan hep ekşın hep ekşın
quote:
Orjinalden alıntı: taichi
quote:
Orjinalden alıntı: Shinigami_L
Bu haftasonu VIP almayı düşünüyorum bana ne gibi katkıları olur ? Oyunda 8 günlüğüm oynamayı biliyorum ama yetenek geliştirmenin hızlanması falan gerekir benim için bunun gibi bi artısı varmı yazabilir misiniz ?
vipin artısı yok vip olmamanın eksileri var
0 ne demek ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme