Şimdi Ara

VIP kargo var mı? 1 gün içerisinde teslim yapabilecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İstanbul bilişimden aldığım telefon bozulmuştu. Antalya'dayım, İstanbul'a bir arkadaşıma gönderdim, bugün teknik servisten telefonu aldı. FAkat aldığı saat geç olduğu için, kargo bulamadı. Yarın sabah kargolayacak. Acaba akşamında telefonun elimde olma şansı var mı?
    VIP- uçak'la gönderebilir telefonu.
    Keza Antalya'dan gönderirken ben, akşam 7 vermiştim, ertesi gün 4'te inen uçaktan almıştı telefonu. 21 saatte gitmitşi yani.
    Cevap atacaklara şimdiden teşekkürler!

• up
  • vip yaptırıp fazla para ödemektense kargoların dosya poşetleri olur ona sığacak gibi ayarlasın o dosyalar uçakla sevk edilir ve kamyonla gelen kargolardan daha önce şubeye ulaşır yarın verirse en erken vipte olsa ertesi gün sabah antalyada olur ama şube sana kaçta getirir orası bilinmez bence yarın sabah versin kargoya telefon ihbarlı olarak sende ertesi gün sabah şubeden al hem fazla ödememiş olursun
  • Yurtiçi kargoyu aradım! Tam 12 dakika birinin cevap vermesini bekledim ve sonunda şarjı bitti elimdeki telefonun.... helal...
  • http://www.araskargo.com.tr/web_18712_1/neuralnetwork.aspx?type=1497

Günaydın kargo ve uçak kargo diye 2 farklı seçenek var ama detaylarını bilmiyorum bir araştır istersen.

Mng ve Yurtiçi'nin sitelerine baktım da onlarda da yurtiçi 24 saatte kargo hizmeti varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 25 Temmuz 2013; 22:56:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABREC

vip yaptırıp fazla para ödemektense kargoların dosya poşetleri olur ona sığacak gibi ayarlasın o dosyalar uçakla sevk edilir ve kamyonla gelen kargolardan daha önce şubeye ulaşır yarın verirse en erken vipte olsa ertesi gün sabah antalyada olur ama şube sana kaçta getirir orası bilinmez bence yarın sabah versin kargoya telefon ihbarlı olarak sende ertesi gün sabah şubeden al hem fazla ödememiş olursun

Ctesi çalışıyorlar mı onu bile bilmiyoruz. İstanbul'a uçak 16:00 da iniyorsa, sabah verilen kargo da o uçakla gidebilir mantıken!
  • Yurt içi kargo 'yu sanırım aradığımız zaman para kazanıyor adamlar.
    Deli oldum.
    Toplamda 20 dakikayı geçik süredir arıyorum. "Müşteri danışmanLARIMIZ hala diğer müşterilerimize hizmet vermektedir" diyip saçma sapan bir müzik dinletiyorlar, kaçıncı defa dinledim artık bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

http://www.araskargo.com.tr/web_18712_1/neuralnetwork.aspx?type=1497

Günaydın kargo ve uçak kargo diye 2 farklı seçenek var ama detaylarını bilmiyorum bir araştır istersen.

Mng ve Yurtiçi'nin sitelerine baktım da onlarda da yurtiçi 24 saatte kargo hizmeti varmış.

Teşekkür ederim ilginiz için. Bu telefonlarını neden açmıyor yurtiçi acaba? Yarım saat arayıp kapattım yahu, yazıktır.

• up acil. cumartesi çalışıyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

Yurtiçi kargoyu aradım! Tam 12 dakika birinin cevap vermesini bekledim ve sonunda şarjı bitti elimdeki telefonun.... helal...

Sen yine iyisin mng nin mh sı 8-5 çalışıyor ve hafta sonlarıda çalışmıyordu, rezaletten başka birşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Yurtiçi kargoyu aradım! Tam 12 dakika birinin cevap vermesini bekledim ve sonunda şarjı bitti elimdeki telefonun.... helal...

Sen yine iyisin mng nin mh sı 8-5 çalışıyor ve hafta sonlarıda çalışmıyordu, rezaletten başka birşey değil.

Kandırıyorlar, aslında yok öyle bir şey.
  • quote:

quote:

quote:

Hangi konuda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aman mngye bulaşma 10 gündür kargo bekliyorum
  • türkiye'ye geldiğinde dayım,ocağı açık unuttuğunu sanarak almanya'ya evin anahtarını yollamıştı (komşusuna)
    ertesi gün ulaşmış anahtar tabi 50 euro bayıldı kargo şirketine
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ABREC

vip yaptırıp fazla para ödemektense kargoların dosya poşetleri olur ona sığacak gibi ayarlasın o dosyalar uçakla sevk edilir ve kamyonla gelen kargolardan daha önce şubeye ulaşır yarın verirse en erken vipte olsa ertesi gün sabah antalyada olur ama şube sana kaçta getirir orası bilinmez bence yarın sabah versin kargoya telefon ihbarlı olarak sende ertesi gün sabah şubeden al hem fazla ödememiş olursun

Ctesi çalışıyorlar mı onu bile bilmiyoruz. İstanbul'a uçak 16:00 da iniyorsa, sabah verilen kargo da o uçakla gidebilir mantıken!

kargoların verildiği uçaklar gece seferleri olur sabahta gidilir hava alanından teslim alır kargo şirketi aktarma merkezlerinde torbalar açılır şubelere göre tekrardan torbalanır sonra şubelere gönderilmek üzere araçlara yüklenir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi konuda?

Yurt içi kargonun danışma hattı yok... bundan eminim, dün test ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: King Leoric

türkiye'ye geldiğinde dayım,ocağı açık unuttuğunu sanarak almanya'ya evin anahtarını yollamıştı (komşusuna)
    ertesi gün ulaşmış anahtar tabi 50 euro bayıldı kargo şirketine

çilingir daha ucuz olurmuş bee

• aras ın uçak kargosu 11 de olması lazım ups varsa bi upsa sorsun onlar haftasonuda çalışıyor diye biliyorum ve uçak kargoları 15:00 da olması lazım. saatleri değişmiş olabilir.
  • Bir tanıdık aracılığıyla gönderilecekmiş kargo... bugün ulaşması mümkün değilmiş, yarın için garanti vermişler.
    uçak veya otobüs olup olmadığına daha karar verilmemiş -tanıdık oldukları için- daha fatura kesmemişler yani..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.