Şimdi Ara

Vip araç elektronik tablet yazılımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, caravelle 2014 vip aracım var. Vip kısmındaki elektrikli cihazların (tv asansörü, elektrikli masalar ve koltuklar vesaire) kontrolü tablet vasıtasıyla yapılıyor. Bu tabletteki yazılım konusunda bilgisi olan var mı? Anladığım kadarıyla araçtaki wifi ağına bağlanarak bu elektronik kontrol işlemi gerçekleşiyor. Söz konusu yazılım (yazılımdan kastım muhtemelen tabletteki android veya windows tabanlı bir yazılım) ya da başka alternatif yazılımlar hakkında bilgisi olan var mı? Örneğin android ya da ios tabanlı versiyonları var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tip sistemlere gömülü sistemler denir. Tabletin işlemcisi arm mimarisi ise Android gibi linux tabanlı sistemler kullanılır ki genelde böyledir. Vip araç içindeki elektrikli cihazları kontrol etmek için Arduino gibi geliştirici kartlar kullanılabilir. Bu geliştiri kartlar linux ya da windows tabanlı sistemlerle iletişim kurabilir. Bu iletişim kablo ile, Bluetooth ile ya da wifi ağı ile olabilir. Aslında her şey bundan ibaret. Bir de kullanıcı arayüzü lazım.

• Merhaba

Forumda biri vardı, adam wifi modulü takarak bilgisayardan apartman kapısını açıyordu, kablosuz olarak. Modülün mac adresine ping falan gönderip açıyordu. Bir araştırsana hocam. Oradan da yoka çıkılabilir.

Edit: galiba var olan bir yazılım var. Ona alternatif sormuşsunuz.
    Ben yanlış anlamışım hocam. Yeni sistem kuracaksınız sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 1 Haziran 2018; 4:14:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.