Bildirim
vınn modemde farklı hat kullanmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mustist81
selamlar
bende vodafone hattı var ve internet paketi var bunu vınn modemle kullanabilir miyim bazıları kilitli diyor bazıları sorun olmaz diyor deneyemedim
Bildiğim kadarıyla vodafone un yazılımı ile kullanamazsın. Ama emin olmadığımı belirteyim hiç vınnn, vodem, jet vs kullanmadım ama bu tarz konulara ratladığımda aklımda kalan bilgiyi paylaşıyorum. -
evet farklı şeyler söyleniyor
modem bana ait olmadığı içinde cesaret edemiyorum vodafone modemi farklı hatlarla kullananlar olduğunu biliyorum ama turkcell modem için net bir bilgiye rastlamadım -
arkadaşlar bu konuda yardım edebilecek yok mu -
2 gün önce vın e176 ile vodafone hattımı denedim kullanılıyor.bir sorun yoktu. -
teşekkürler bilgilendirme için -
vınn modemi vodafone hattım ile kullanmal istiyorum ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz... -
quote:
Orijinalden alıntı: salimre
vınn modemi vodafone hattım ile kullanmal istiyorum ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz...
Extra bir isleme gerek yok,tak hattini baglan internetine hocam -
vodafone vodem'i avea hatla kullanıyorum bir sıkıntı yok. -
MOBİL PARTNER İLE FARKLI OPERATÖRLERİN HATLARIYLA SORUNSUZ GİRİLİYOR
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X