Şimdi Ara

vınn modemde farklı hat kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    bende vodafone hattı var ve internet paketi var bunu vınn modemle kullanabilir miyim bazıları kilitli diyor bazıları sorun olmaz diyor deneyemedim

Orijinalden alıntı: mustist81

selamlar
    bende vodafone hattı var ve internet paketi var bunu vınn modemle kullanabilir miyim bazıları kilitli diyor bazıları sorun olmaz diyor deneyemedim

Bildiğim kadarıyla vodafone un yazılımı ile kullanamazsın. Ama emin olmadığımı belirteyim hiç vınnn, vodem, jet vs kullanmadım ama bu tarz konulara ratladığımda aklımda kalan bilgiyi paylaşıyorum.
    Adres Tarif Edilir.
  • evet farklı şeyler söyleniyor
    modem bana ait olmadığı içinde cesaret edemiyorum vodafone modemi farklı hatlarla kullananlar olduğunu biliyorum ama turkcell modem için net bir bilgiye rastlamadım
    parmak basıcam :)
  • 2 gün önce vın e176 ile vodafone hattımı denedim kullanılıyor.bir sorun yoktu.
  • teşekkürler bilgilendirme için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: salimre
    vınn modemi vodafone hattım ile kullanmal istiyorum ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz...

Extra bir isleme gerek yok,tak hattini baglan internetine hocam

canon eos 5d, canon canonet gl17 giii, lomo smena symbol, canon powershot a460, konica revio z3, jvc picsio, canon ef 17-40mm f/4 l usm, canon ef 70-300mm f/4-5.6 is usm, canon ef 40mm f/2.8 stm, sigma 24mm f/2.8 super wide macro, carl zeiss tessar 50mm f/2.8 jena ddr, industar 50-2 50mm f/3.5, helios 44m 58mm f/2, meyer-optik görlitz domiplan 50mm f/2.8, jupiter 9 85mm f/2, jupiter 37a 135mm f/3.5, prinzflex auto reflex 28mm f/2.8, kenko 2x pro 300 dg
  • MOBİL PARTNER İLE FARKLI OPERATÖRLERİN HATLARIYLA SORUNSUZ GİRİLİYOR
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.