Bildirim
vınn modemde farklı hat kullanmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mustist81
selamlar
bende vodafone hattı var ve internet paketi var bunu vınn modemle kullanabilir miyim bazıları kilitli diyor bazıları sorun olmaz diyor deneyemedim
Bildiğim kadarıyla vodafone un yazılımı ile kullanamazsın. Ama emin olmadığımı belirteyim hiç vınnn, vodem, jet vs kullanmadım ama bu tarz konulara ratladığımda aklımda kalan bilgiyi paylaşıyorum._____________________________ Nokia Şarjı Bulunur
Çağrılık Kontör Mevcuttur
Okeye 4. Tavlaya 2. Olunur
Adres Tarif Edilir. -
evet farklı şeyler söyleniyor
modem bana ait olmadığı içinde cesaret edemiyorum vodafone modemi farklı hatlarla kullananlar olduğunu biliyorum ama turkcell modem için net bir bilgiye rastlamadım_____________________________ parmak basıcam :) -
arkadaşlar bu konuda yardım edebilecek yok mu _____________________________ parmak basıcam :) -
2 gün önce vın e176 ile vodafone hattımı denedim kullanılıyor.bir sorun yoktu. -
teşekkürler bilgilendirme için _____________________________ parmak basıcam :) -
vınn modemi vodafone hattım ile kullanmal istiyorum ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: salimre
vınn modemi vodafone hattım ile kullanmal istiyorum ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz...
Extra bir isleme gerek yok,tak hattini baglan internetine hocam_____________________________
-
vodafone vodem'i avea hatla kullanıyorum bir sıkıntı yok. _____________________________
canon eos 5d, canon canonet gl17 giii, lomo smena symbol, canon powershot a460, konica revio z3, jvc picsio, canon ef 17-40mm f/4 l usm, canon ef 70-300mm f/4-5.6 is usm, canon ef 40mm f/2.8 stm, sigma 24mm f/2.8 super wide macro, carl zeiss tessar 50mm f/2.8 jena ddr, industar 50-2 50mm f/3.5, helios 44m 58mm f/2, meyer-optik görlitz domiplan 50mm f/2.8, jupiter 9 85mm f/2, jupiter 37a 135mm f/3.5, prinzflex auto reflex 28mm f/2.8, kenko 2x pro 300 dg
-
MOBİL PARTNER İLE FARKLI OPERATÖRLERİN HATLARIYLA SORUNSUZ GİRİLİYOR _____________________________ BIZLER TOPUKLARI SISENE KADAR SECDE EDEN RASÜLÜLLAHIN GÖZLERI SISENE KADAR YATAN ÜMMETLERIYIZ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler