Bildirim
Vindictus Oynayabilen Varsa Acilen Pm Atsın .

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Çok sağolasın hocam -
bende bir deneyeyim bakalım bir çalışsa var yaaaa -
quote:
Orijinalden alıntı: Meriç.
Çok sağolasın hocam
rica ederim ama cekilecek gibi degil 10 dk da bir dc :S -
Bende hala yüklü oyun Dur bende denicem
-
proxifier gibi oyuna girince kapatmayı bulamadım çok lag yapar gerçi oyuna girdim dondu oyun eğer hacking tool diye atmazsa süper olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: CAViA
proxifier gibi oyuna girince kapatmayı bulamadım çok lag yapar gerçi oyuna girdim dondu oyun eğer hacking tool diye atmazsa süper olur.
yok oyle alışkanlıkları :D ilk defa oyundan zevk aldım 3 saattir dc yok -
quote:
Orijinalden alıntı: aLready
quote:
Orijinalden alıntı: CAViA
proxifier gibi oyuna girince kapatmayı bulamadım çok lag yapar gerçi oyuna girdim dondu oyun eğer hacking tool diye atmazsa süper olur.
yok oyle alışkanlıkları :D ilk defa oyundan zevk aldım 3 saattir dc yok
nasıl yaptın anlatsana oyuna giriyorum karakteri seçip oyuna başladıktan 2 sn sonra takılıyor oyun düzelmiyor.
Sitedekilerin aynısını yaptım -
S: bende orda yazanları yaptım proxyden olabilirmi ki ?
67.185.31.221
27977
ben bununla girdim bide sen dene istersen -
oyuna giriyorum dc de yemiyorum ama boat a gitmek istediğimde delaydan dolayı atıyor sende takılma olmuyor mu hiç? -
Error veriyor ya. Proxy' den kaynaklanıyor sanırım. -
dün girip 1-2 saat oynadım sorunsuz sonra uyudum önemli olan sağlam proxy bulmak. -
Bana da verebilirmisin proxy'ni PM yoluyla cok oynamak istiyorum oyunu. -
[22:50] Error : the proxy server cannot establish connection towww.google.com:80
Error = 0x04 (Host unreachable).
Please confirm that the target host address is correct.
The error may also indicate that the proxy server is not operating properly.
[22:50] Test failed.
[22:50] Testing Finished.
Ne olduğu hakkında bilginiz varmı? -
Arkadaslarhttp://vindictusforum.net/ sitemizde proxy ve oyunla ilgili diğer konular hakkında yeterince bilgi sahibi olabilirsiniz.Ayrıca şu anda oyuna girişin tek yöntemi bizde bulunmaktadır.Hepinizi bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zvikevin -- 28 Mayıs 2011; 13:05:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Meriç.
Bana da verebilirmisin proxy'ni PM yoluyla cok oynamak istiyorum oyunu.
67.185.31.221
27977
bununla oynuyorum ben -
quote:
Orijinalden alıntı: [Pato]
[22:50] Error : the proxy server cannot establish connection towww.google.com:80
Error = 0x04 (Host unreachable).
Please confirm that the target host address is correct.
The error may also indicate that the proxy server is not operating properly.
[22:50] Test failed.
[22:50] Testing Finished.
Ne olduğu hakkında bilginiz varmı?
program proxifier galiba hiç uğraşma bile. -
Hatalarınızıhttp://vindictusforum.net/showthread.php?p=60#post60 konu baslıgı altında paylasırsanız yardımcı oluruz arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zvikevin -- 28 Mayıs 2011; 13:52:16 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X