Şimdi Ara

Vincent Aboubakar, kaç gol atar? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
2.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Adamı Ligue 1 'de hiç izlemeyenler haksızlık etmiş boğa gibi güçlü sprinter ve iyi bitiricidir.

Biz Lorient'te yılın genç oyuncusu seçildiğinde çok istedik ama Porto 3 mislini vermişti

Bonservisini de alırsanız büyük iş yapmış olursunuz.

3 Milyon Euro'ya gitti dostum Porto'ya.3 katını vermesi için Gs'ın 1 önermesi lazım.

Bence Demba Ba ve Gomez'den 2 kademe düşük futbolcu.Cenk'in Aboubakar'dan formayı alma ihtimalini de düşünüyorum.11-12 gol civarı atar.
  • 25 ten fazla atar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

quote:

Adamı Ligue 1 'de hiç izlemeyenler haksızlık etmiş boğa gibi güçlü sprinter ve iyi bitiricidir.

Biz Lorient'te yılın genç oyuncusu seçildiğinde çok istedik ama Porto 3 mislini vermişti

3 Milyon Euro'ya gitti dostum Porto'ya.3 katını vermesi için Gs'ın 1 önermesi lazım.

Bence Demba Ba ve Gomez'den 2 kademe düşük futbolcu.Cenk'in Aboubakar'dan formayı alma ihtimalini de düşünüyorum.11-12 gol civarı atar.

Transfermarktan falan baktıysanız yanlış 3 yıl 3'er milyon ödemek koşuluyla 9 milyona transfer yaptı.

Cenk'in fersah fersah önünde bir santrafor.

• yılın bidonu olur

bienvenu>abowakbarasdxasd
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

quote:

Transfermarktan falan baktıysanız yanlış 3 yıl 3'er milyon ödemek koşuluyla 9 milyona transfer yaptı.

Cenk'in fersah fersah önünde bir santrafor.

O zaman doğru olabilir dostum, kusura bakma.3 bana da az gelmişti ama transfermarkt'ın da yanlış yazacağını düşünmemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

Sampiyon olalim da isterse hic atamasin.

Cenk ile şampiyon olamaz bu takım. Yani demem o ki ne Aboubakar yan gelir yatarsa taraftar da ahan da böyle bakar. Şampiyon olamayız. Stoper almazsak da şampiyonluk çok zor.

Futbol yapısı olarak yatacak bi oyuncu değil. Kaldı ki beşiktaş ın atak gücü çok yüksek, illaha bol gol bulacaktır . Ama benim düşüncem, geçen seneki gibi tek adam üstünde olmayacak yük.

Talisca
    Aboubakar
    Cenk
    Gelirse nasri
    Gelmezse olcay

Orta sahalarımız bile bu sene güzel katkı verecek düşüncesindeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Sampiyon olalim da isterse hic atamasin.

Cenk ile şampiyon olamaz bu takım. Yani demem o ki ne Aboubakar yan gelir yatarsa taraftar da ahan da böyle bakar. Şampiyon olamayız. Stoper almazsak da şampiyonluk çok zor.

Futbol yapısı olarak yatacak bi oyuncu değil. Kaldı ki beşiktaş ın atak gücü çok yüksek, illaha bol gol bulacaktır . Ama benim düşüncem, geçen seneki gibi tek adam üstünde olmayacak yük.

Talisca
    Aboubakar
    Cenk
    Gelirse nasri
    Gelmezse olcay

Orta sahalarımız bile bu sene güzel katkı verecek düşüncesindeyim.

Nasri gelmez, zannetmiyorum.
    http://haber1903.com/n-22019-besiktasta-stopere-3-aday.html stoper için konuşulan adamlar.

• Beşiktaş'a geldiğini görünce acayip içime oturdu.Şahsen çok sevdiğim bir forvet.İstediği aradığı ortamı bulursa Gomez hikaye kalabilir yanında.
  • Kritik maçlarda, derbilerde gol atsın yeter. Özellikle gole ihtiyacımız olduğu anda çıkıp maçı kurtarsın. Yapabilecek tipte zaten çok güçlü, çok hızlı, defansları kırıp geçebilir tüm dengeleri bozabilir. Gol kısmında 15i geçmez diye düşünüyorum ama şöyle ki 15 atar ama rakibin defansını dağıtarak arkasında oynayacak Talisca,Ozi,Quaresma,Olcay dengesiz savunmaya karşı gol bulur. Ayrıca Cenk ve Aboubakar toplamda 30 golü geçer diyorum. Ama gol kralı bizden çıkarmı muamma.
  • 20 atarsa yeter, kritk maçlar önemli. GEçen sene ŞL'de 10 maçta 6 gol atmış. Ayrıca en önemli avantajı Muslera'yı tanımıyor olması. GS kalesi önünde eli ayağına dolaşmaz en azından :)
  • 17 atar.
  • 22 gol 13 asist.
  • 16 tane atar.
  • 17 atar 33 kaçırır bence
  • O maaştan sonra 20'den aşağı atarsa bir güzel öperiz.

• Gomez stadsiz ve ozguveni daha dusuk bir takimda 26 atti. Bu sene kalsa 30 ustu atmasi garantiydi bence. Aboubakar bu yonden cok sansli. Ic sahada 40 bin kisiye karsi oynayacak. Takim gecen seneye gore her mevkide seviye atladi. Senol hocanin hucum futbolu anlayisini da gozunune alirsak bitiricilik konusunda gomezin gerisinde olsada gomez kadar iyi sezon gecirecegini soyleyebiliriz. 25-30 arasi gol sayisina ulasir. Burda tek soru isareti gecen sene gomez takimin tek golcusuydu. Bu sene talisca ve gelirse nasri de cok gol atacaktir. Bundan dolayi 20 seviyelerine gerileyebilir. Kisaca 22_30 arasi atacagini dusunuyorum.

• Cok saglam forvet Gs de gormek istiyodum ben bu adami Gomez etkisi vermez ama goturur bu sene Besiktasi

• Tüm kulvarlarda helalinden 15 atar
  • 22 ligde toplamda 30 diyorum.

• En fazla 5-6 gol atar. Kimse bu adamdan Gomez, Demba Ba büyüsü beklemesin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.