CARTER Sözleşmeyi yeniledimi Orlandoya gitceği yönünde söylentiler varmış Nedir Son Durum.?
zannetmiom dostum nets sürekli reklamlarında vince carterı kullanıo öyle bi durum yok için rahat olsn vince cartercı olarak net söluom bunu
bende aynen katılıyorum hem daha yeni geldi sayılır nets'e....
söylenti var ama ne kidd carteri ne de carter kiddi bırakmaz
ya netse geleli 1,5 yıl oldu.ayrıca carter bence nets ten ayrılırsa süpriz olmaz.çünkü nets te şampiyon olmalarının çok zor olduğunu biliyor
bence gitmesin netsin kadrosu fena değil hatta bana göre 4 veya 5 numaraya bir yıldız alırlarsa şampiyonluğa bile oynarlar bu arada arkadaşlar kevin garnet minesotadan ayrılacaktı acaba ne oldu o iş nets e falan gelebilir mi
quote:
Orjinalden alıntı: pau_gasoll
ya netse geleli 1,5 yıl oldu.ayrıca carter bence nets ten ayrılırsa süpriz olmaz.çünkü nets te şampiyon olmalarının çok zor olduğunu biliyor
eide dostum nets ortalama kalburüstü bi uzuna sahip olursa şampiyon olabilirler bence 1-2-3 numaraları mükemmel vede geçen sezon sezon esnasında şampion heatsin yenemediği tek takımda nets bunuda unutmayalım
ya kadrosu iyi ama şampiyonluk için daha iyisi gerekiyor.çünkü o takımda j.kidd hariç çok iyi savunma yapan oyuncular yok gibi.şimdi carte-jeferson diyebilirsin ama onlar atletik yetenekleri sayesinde belli ölçüde savunma yapıyorlar 4ve 5 numarayı söylememe gerek yok.
quote:
ya kadrosu iyi ama şampiyonluk için daha iyisi gerekiyor.çünkü o takımda j.kidd hariç çok iyi savunma yapan oyuncular yok gibi.şimdi carte-jeferson diyebilirsin ama onlar atletik yetenekleri sayesinde belli ölçüde savunma yapıyorlar 4ve 5 numarayı söylememe gerek yok.
altına imzamı koyarım dostum doğru sözler
tabi yani ben hep doğru söliom
quote:
tabi yani ben hep doğru söliom
Vince Carterin gelecek sene icin Orlandoyla adi geciyor ama bakalim...
Saolun arkadaşlar yanlız Arkadaşın dediği gibi Garnett ne oldu.?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme