Şimdi Ara

Vince CARTER Sözleşmeyi Yeniledimi.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CARTER Sözleşmeyi yeniledimi Orlandoya gitceği yönünde söylentiler varmış Nedir Son Durum.?

• zannetmiom dostum nets sürekli reklamlarında vince carterı kullanıo öyle bi durum yok için rahat olsn vince cartercı olarak net söluom bunu
  • bende aynen katılıyorum hem daha yeni geldi sayılır nets'e....
  • söylenti var ama ne kidd carteri ne de carter kiddi bırakmaz
  • ya netse geleli 1,5 yıl oldu.ayrıca carter bence nets ten ayrılırsa süpriz olmaz.çünkü nets te şampiyon olmalarının çok zor olduğunu biliyor
  • bence gitmesin netsin kadrosu fena değil hatta bana göre 4 veya 5 numaraya bir yıldız alırlarsa şampiyonluğa bile oynarlar
    bu arada arkadaşlar kevin garnet minesotadan ayrılacaktı acaba ne oldu o iş nets e falan gelebilir mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

ya netse geleli 1,5 yıl oldu.ayrıca carter bence nets ten ayrılırsa süpriz olmaz.çünkü nets te şampiyon olmalarının çok zor olduğunu biliyor

eide dostum nets ortalama kalburüstü bi uzuna sahip olursa şampiyon olabilirler bence 1-2-3 numaraları mükemmel vede geçen sezon sezon esnasında şampion heatsin yenemediği tek takımda nets bunuda unutmayalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JAKE PAUL vs MIKE TYSON
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya kadrosu iyi ama şampiyonluk için daha iyisi gerekiyor.çünkü o takımda j.kidd hariç çok iyi savunma yapan oyuncular yok gibi.şimdi carte-jeferson diyebilirsin ama onlar atletik yetenekleri sayesinde belli ölçüde savunma yapıyorlar 4ve 5 numarayı söylememe gerek yok.
  • quote:

ya kadrosu iyi ama şampiyonluk için daha iyisi gerekiyor.çünkü o takımda j.kidd hariç çok iyi savunma yapan oyuncular yok gibi.şimdi carte-jeferson diyebilirsin ama onlar atletik yetenekleri sayesinde belli ölçüde savunma yapıyorlar 4ve 5 numarayı söylememe gerek yok.

altına imzamı koyarım dostum doğru sözler
  • tabi yani ben hep doğru söliom
  • quote:

tabi yani ben hep doğru söliom

• Vince Carterin gelecek sene icin Orlandoyla adi geciyor ama bakalim...
  • Saolun arkadaşlar yanlız Arkadaşın dediği gibi Garnett ne oldu.?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.