Şimdi Ara

Vince Carter Fan Club (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
6.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: El Salvador

beni de üye yapın hayatım boyunca örnek alacağım tek oyuncu.

VINCE CARTER#15

Alıntıları Göster
    beni de eklersen sevinirim

Orijinalden alıntı: AnD_OnE

beni de eklersen sevinirim

Alıntıları Göster
    air lakabı sadece jordan a ait deil , arkadas orda air canada yerine air carter yazmak istemis sadece..ayrıca durduk yere kendince karsılastırma yapmıssın ezik diyerek ki nasıl ezik oluyo onuda anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: RiMURAJ

air lakabı sadece jordan a ait deil , arkadas orda air canada yerine air carter yazmak istemis sadece..ayrıca durduk yere kendince karsılastırma yapmıssın ezik diyerek ki nasıl ezik oluyo onuda anlamadım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ey11

quote:

Orjinalden alıntı: ManagerCall

En sevdigim hareketlerinden biri daha..

Vince Carter Fan Club

beyler galiba bu hareket fakemiş çünkü video'su yok yaa
    zaten basket olmamıstı cok kotu dusmustu ama

• quote:

Orijinalden alıntı: amare-nash

quote:

quote:

Vince Carter Fan Club

Alıntıları Göster
    benide üye yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: mgs15vc

benide üye yapın

Alıntıları Göster
    http://en.wikipedia.org/wiki/Vince_Carter

Burda Vince Carter'ın biyografisi ve kariyeri hakkındaki bilgiler mevcut(yalnız ingilizce).

Artı Air Carter lakabı gerçektir.Sayfanında sağ tarafında lakaplarında air carter yazıo.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Salvador

http://en.wikipedia.org/wiki/Vince_Carter

Burda Vince Carter'ın biyografisi ve kariyeri hakkındaki bilgiler mevcut(yalnız ingilizce).

Artı Air Carter lakabı gerçektir.Sayfanında sağ tarafında lakaplarında air carter yazıo.

Alıntıları Göster
    bır fan clup actıysanız calısmanız sızın ıslemenız ıcın onemlıdır resım koymussunuz o kadar unutulur gıder hayatı hakkında nasıl gelmıs neler yapmıs bunlar cok onemlıdır resımden zaten tanıyorlar tanımayanlar ıcın soyluyorum bu sıze ılgıyı arttırı

• quote:

bır fan clup actıysanız calısmanız sızın ıslemenız ıcın onemlıdır resım koymussunuz o kadar unutulur gıder hayatı hakkında nasıl gelmıs neler yapmıs bunlar cok onemlıdır resımden zaten tanıyorlar tanımayanlar ıcın soyluyorum bu sıze ılgıyı arttırı

Alıntıları Göster
    VİNCE CARTER
    ADI : Vince Carter
    Lakabı : Vinsanity,Vince The Prince,Half Man Half Amazing

Forma Numarası : 15

NBA'deki Takımı : New Jersey Nets
    Doğum Tarihi : 26 Ocak 1977
    Boyu : 1.98
    Kilosu : 97

Başarıları

1- 1998 Yılın Çaylağı Ödülü
    2- 2000 NBA All-Star Slam Dunk Şampiyonluğu
    3- 3 All-Star Maçı Genel Oylaması 1.liği
    4- 1 Olimpiyat Altın Madalyası

Verdiğimiz bu kısa bilgilerden sonra daha detaylı bilgilere geçelim.

Vince Carter 26.01.1977 yılında Florida'da Dünyaya geldi. 9 yaşında iken, 12 yaş altı eyalet turnuvasına katıldı. Kısa boyuna rağmen oynadığı basketbol ile bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti. Vince Carter bugün ayakta alkışladığımız smaçlarının ilkini 13 yaşında yapıyordu. Ancak babası Harry Carter'ın orkestra şefi olması Vince Carter'ın hayatına müziği soktu. Vince Carter Lise yıllarının sonuna geldiğinde 7 farklı enstruman çalabiliyor bunun yanındada okulun basketbol ve voleybol takımlarının kadrosunda bulunuyordu. Fakat Vince Carter liselerarası turnuvada bir maçta 47 sayı, bir diğer maçta on dan fazla blok yapınca tercihini baketboldan yana kullanmıştır. Carter lisedeki son yılında ligin en iyi 3. forvet oyuncusu olarak gösteriliyordu.

Vince Carter, üniversitedeki tercihini Rasheed Wallace ve Jerry Stackhouse'u NBA'e kaptıran fakat Amerika'nın en iyi NCAA takımı olma özelliğini koruyan UNC'den yana kullandı. UNC o sezona 2 yeni çaylak Vince Carter ve Antawn Jamison ile başladı. Vince sezon boyunca hem oyun kurucu hemde kısa forvet olarak oynadı. 19 kez ilk 5 başladı. Fakat ilk sezonda beklendiği gibi iyi zamanlar alamadı. Yalnızca 10 maçta çift haneli sayılara ulaşabildi. İlk yılını 7.5 sayı, 3.8 ribound ve 1.3 asist ortalamaları ile tamamladı. Fakat Vince Carter o sezon bütün seyircileri muhteşem smaçları ile coşturmayı başardı.

NCAA'de ilk sezonunda fazla zaman bulamayan Carter, o sezon McInnis'in NBA'e gitmesi ile rahat bir nefes aldı. Maç başına ortalaması bir anda 28dk. olan Carter fırsatı tepmedi. Takımını hem final four'a taşımayı hemde kendisine müthiş bir hayran kitlesi yarattı. Takımının en skoreri olarak UNC'yi Final Four'a soktu. O sezon final four'da Airzona'ya mağlup olan UNC aradığı başarıya ulaşamadı. Ancak Carter gibi çok büyük bir starı Dünya basketboluna kazandırmayı başardı. O sezon NBA Slam Dunk şampiyonu olan Kobe Bryant'ın yaptığı hareketlerin çoğunu Vince Carter rakip savunmalara karşı yapıyordu.

Çalışma azmi ile şut yüzdesini doğru orantılı olarak arttıran Carter, 3. sezonuna bomba gibi girme isteğindeydi. Vince o sezon 15.6 sayı ortalamasına ulaşıyor ve takımını 2. skoreri oluyordu. Fakat UNC bir kez daha şampiyonluğa ulaşamıyordu. Vince Carter ise NCAA'deki son maçında sahanın en skoreri oluyordu(21 sayı).

Vince Carter 4. sezonunu beklemeden profesyonellik kararı aldı. Zaten uzun süredir ona olan ilgi fazlaydı. Vince Carter geçen 3 sezonun tamamında NBA menajerlerinin listesinde bulunuyordu. NBA'de durum ise sürekli kötüye gidiyordu. M.J'in basketbolu bırakmasının ardından özellikle seyirci bazında düşüklük yaşanmaktaydı. Tam da bu sırada Vince Carter ilaç gibi gelmişti. Özellikle NBA'de bir lider oyuncunun eksikliği bulunmaktaydı. Ve Carter kararını verip 1998 NBA Draftına katıldı.

Bizim içinde ayrı bir önem taşıyan bu draft organizasyonunda Vince Carter 5. sıradan Golden State takımına seçiliyordu.

bu arada benide yaz fanlara

• quote:

Orijinalden alıntı: CallBabun

Üye olan ve olmak isteyen arkadaşlar lütfen imzalarınızın altına.. @LeBron' nun hazırlamış olduğu imzayı ekleyin..

Alıntıları Göster
    ekleyebilirsin

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

ekleyebilirsin

Alıntıları Göster
    vinceden üstüne tanımam (m.j)hariç

Orijinalden alıntı: mgs15vc

vinceden üstüne tanımam (m.j)hariç

Alıntıları Göster
    benide ekleyebilirmisin bende Vinsanity hayranıyım
    QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600,(3ghz)__Gigabyte GA-X38-DS5__ASUS TWEAK WOLTAGE 1 GB 5850 __Kingston (4*1) Ddr 2 800 Mhz__Seagate (250 GB, 7200 RPM, SATA-II)__Creative SB Live! 24-bit Sound Card__Asus (19") LCD __Microsoft Natural PS/2 Klavye--- PS/2 Port Mouse__Ocz 600w Psu__ Feel Hurricane II Kasa__Dexter 1500w Ups
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJ_23

fan club açmıssınız da imzasını yanlıs yapmıssınız NBA da lakabı air olan bi kişi wardı o da Michael "Air" Jordan vince carter ın lakabı air canada air carter deil!!! allahın ezik adamlarını jordan la karıstırmayın

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MJ_23

fan club açmıssınız da imzasını yanlıs yapmıssınız NBA da lakabı air olan bi kişi wardı o da Michael "Air" Jordan vince carter ın lakabı air canada air carter deil!!! allahın ezik adamlarını jordan la karıstırmayın

Smaç konusunda Jordan daha eziktir.Basketbol dersen başka ama Jordan ile Carter'ı kıyaslamak bile doğru değil.Ayrıca ''Air'' lakabı da kimsenin tapulu malı değildir.Bir sürü Air ile başlayan lakap var mesela ''Air Georgia,Air Bama'' gibi.İsteyen ''Air Carter'' da der ve buna kimse karışamaz.

Bir de ezik diyorsun ya Vince Carter'a.Jordan Carter'dan daha eziktir smaç konusunda.Bunu da bil yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elevator

quote:

Smaç konusunda Jordan daha eziktir.Basketbol dersen başka ama Jordan ile Carter'ı kıyaslamak bile doğru değil.Ayrıca ''Air'' lakabı da kimsenin tapulu malı değildir.Bir sürü Air ile başlayan lakap var mesela ''Air Georgia,Air Bama'' gibi.İsteyen ''Air Carter'' da der ve buna kimse karışamaz.

Bir de ezik diyorsun ya Vince Carter'a.Jordan Carter'dan daha eziktir smaç konusunda.Bunu da bil yani.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: İlkkan23LeBron

quote:

sondan 2.cümlendeki "daha" sözünü çıkartarak hariç herşeye katılıyorum... hayret sende ilk kez Carter hakkında iyi birşey söyledin.

MJ'ın serbest atış çizgisinden vurduğu smacı çizginin 55cm ilerisinden 3 kişi önümde yanlama köpek pozisyonunda dururken yapmıştım(gerçek sahada,yarışmada), 360+windmill'de daha 360ı adam akıllı dönemiyor insan :D

• quote:

Orijinalden alıntı: EvilPhoenix

quote:

Orjinalden alıntı: İlkkan23LeBron

quote:

sondan 2.cümlendeki "daha" sözünü çıkartarak hariç herşeye katılıyorum... hayret sende ilk kez Carter hakkında iyi birşey söyledin.

MJ'ın serbest atış çizgisinden vurduğu smacı çizginin 55cm ilerisinden 3 kişi önümde yanlama köpek pozisyonunda dururken yapmıştım(gerçek sahada,yarışmada), 360+windmill'de daha 360ı adam akıllı dönemiyor insan :D

Alıntıları Göster
    ''hayret sende ilk kez Carter hakkında iyi birşey söyledin.''

Benle aynı fikirdesin ve hala tartışma yaratacak laflar ediyorsun.Pes vallahi.Alışkanlık olmuş bu sende heralde.Carter'ın hak ettiği şeyleri söylerim ben her zaman,hiç merak etme.Gören de Carter düşmanı sanacak beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 22 Ocak 2008; 5:33:37 >

• quote:

''hayret sende ilk kez Carter hakkında iyi birşey söyledin.''

Benle aynı fikirdesin ve hala tartışma yaratacak laflar ediyorsun.Pes vallahi.Alışkanlık olmuş bu sende heralde.Carter'ın hak ettiği şeyleri söylerim ben her zaman,hiç merak etme.Gören de Carter düşmanı sanacak beni.

Alıntıları Göster
    beni de üye yapın kendimi bildim bileli carter hayranıyım

Orijinalden alıntı: meraklı genç

beni de üye yapın kendimi bildim bileli carter hayranıyım

Alıntıları Göster
    valla ne desem boş, lafı Allah'ın sana kullanmak için verdiği organınla değil de başka bir yerinle anlıyorsun belli ki.. bide demişsin gören de Carter düşmanı sanacak. no more answer -.-

Orijinalden alıntı: EvilPhoenix

valla ne desem boş, lafı Allah'ın sana kullanmak için verdiği organınla değil de başka bir yerinle anlıyorsun belli ki.. bide demişsin gören de Carter düşmanı sanacak. no more answer -.-

Alıntıları Göster
    Güzel arkadaşım beni tanımıyorsun.Carter sevmiyor diyebilirsin ama çok severim.Neyse hala laf sokmalara devam.Bari bu konuda laf sokma da devam etsin konu.İyi günler(Cevap yazacak birşey yok,konu devam etsin).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 25 Ocak 2008; 22:09:05 >

• quote:

Güzel arkadaşım beni tanımıyorsun.Carter sevmiyor diyebilirsin ama çok severim.Neyse hala laf sokmalara devam.Bari bu konuda laf sokma da devam etsin konu.İyi günler(Cevap yazacak birşey yok,konu devam etsin).

Alıntıları Göster

Benden bir kaç resim...

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxxxx6

Benden bir kaç resim...

Alıntıları Göster
    Bu resim süpermiş

• quote:

Orijinalden alıntı: CanTnçr

Bu resim süpermiş

Alıntıları Göster
    NJ'den resim yok mu

quote:

quote:

Vince Carter Fan Club

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: amare-nash

quote:

quote:

Vince Carter Fan Club

Horlartma olacak ama ordaki hareketi ben izledim.Smacı da basıyor ayrıca yere düsme falan olayı da yok

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.