Şimdi Ara

VIN WIFI AIRTIES --- TPLINK -- DRAYTEK -- ZYXEL -- KABLONET MODEM (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
49
Favori
87.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5453 un adaptöru mevcut mudur?
  • onselder O kullanıcısına yanıt
    Evet mevcutdur.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM atıldı, dönüş bekliyorum...

• Linkini vermiş olduğun ürünün aynısı bende var arkadaşım ve çok memnunum. Tplink zaten network ve ürünleri konusunda sektöründe bence bir numara. Birde tamir olayı yok, servise göndermiş olduğun arızalı cihazı yenisiyle değiştirip adresine ücretsiz olarak gönderiyorlar. 8968 model modemim arızalanmıştı ve servise gönderdim, kargodaki ulaşım süreleride dahil jiletini dahi açılmamış olarak yenisi 4 gün sonra elimdeydi. Tesadüf bu arkadaşımında garantisi 2 ay geçmiş ve bozuk modemi bir köşede atılı vaziyette duryordu. Başıma gelen durumu anlattım. Senin modemide gönderelim taş attık kolumuzmu yorulacak dedim. Neticede benim zorumla tplinke modemi gönderdik, bir hafta sonra aynı modemin yeni kasası yine jiletini dahi açılmamış şekilde eline geçince şok oldu. Uzun lafın kısası pişman olmazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu başlığın ilk sayfasında 55 TL fiyatla satılan airties 4400 de aynı işi görmüyor mu?
    http://airties.com.tr/product-details.asp?pn=Air%204400&ci=104&cat1=Kablosuz+Ürünler+&cat2=Erişim+Noktası%2FRouter%2C+Mesh+Noktası%2C+Disk+ve+Yazıcı+Sunucusu&dil=tr

• quote:

Orijinalden alıntı: kilicturan

Bu başlığın ilk sayfasında 55 TL fiyatla satılan airties 4400 de aynı işi görmüyor mu?
    http://airties.com.tr/product-details.asp?pn=Air%204400&ci=104&cat1=Kablosuz+Ürünler+&cat2=Erişim+Noktası%2FRouter%2C+Mesh+Noktası%2C+Disk+ve+Yazıcı+Sunucusu&dil=tr

Aynı cihaz 55 tl olan

• AIRTIES AIR 5760 modem > 1600 Mbps 11AC ADLS2+VDSL2 modelimi acaba? güncel fiyat ve size ulaşabileceğim telefon bilgisini pm atabilirmisiniz teşekkürler.
  • airties 5650 ve tt olanı arasında torrent harici bi fark varmıdır teşekkürker.
  • gijbala44 kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim yok arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gijbala44

airties 5650 ve tt olanı arasında torrent harici bi fark varmıdır teşekkürker.

torrent haricinde ekstra bir özellik olarak yoktur.

• Selam bu urun ttnet in verdigi mi yoksa icinde torrent istemcisi olan urunmu saygilar

AIR 5650 4 PORTLU 300 MBPS KABLOSUZ USB HOST TORRENT VDSL ADSL MODEM

FULL KUTU SEKILDE 150 TL--- 2.5 YIL GARANTILI TORRENT DESTEGI VAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classcocuq -- 27 Şubat 2015; 2:20:05 >
  • 5650 ler ttnetin verdiği modemlerdir dışarıda sıfır fiyatları 200-250 arası değişir.Ttnetin hiçbir modemine ucuz diye para vermeyin hepsi çöptür ! 5650 modeli 150 tl bırak 50 tl etmez artık o modemler ttnetin kendi yazılımı haricinde yazılım atamazsınız :D Dışaıdan almak daha mantıklıdır
  • Selamlar Air 4430 300 Mbps 3 portlu Universal Repeater düşünüyorum peki bu cihaz sizce sinyali güçlendiriyor mu ona göre kesin alıp yada almayacağım yardımcı olurmusunuz ?
  • modemin sinyalini iyi ceken bir yere konumlandiriyorsun. Oradan tekrardan sinyali gonderiyor. Bu sekilde calisiyor cihaz farkı airties harici modemlerede baglantı yapabiliyor

• @ccnablade kardeş yardımcı oluyorsun teşekkür ederim ama istediğim cevabı vermiyorsun ben cihaz güçlendiriyormu diye soruyorum güçlendirici bişi lazım bana modem komsuda 2-3 duvar var arada kablosuz kullanmak istiyorum güçlendirecek ve odalara sinyali yayacak bişi arıyorum varmı önerebileceğiniz sağlam kaliteli cihazlar ?
  • Cihazın sinyalini guclendirebilecegin bir aparat değildir. Modemin sinyalini tekrarlar ne kadar iyi sinyal çeken bir yere koyarsan o kadar sağlıklı çalışır.

Pm den numaranızı yazın daha ayrıntılı anlatırım.

• Airties 5760 aldım arkadaştan herşey söylendiğindende fazla sıfır ürün.

Teşekkürler.
  • Size pm atiyorum fakat cevap vermiyorsunuz tekrara sorayim airtes 5650 distiribitör mu yoksa ithalatci garanti li mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classcocuq -- 1 Mart 2015; 10:23:27 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.