Şimdi Ara

VİKTOR ADLI ZAT GİDİYOR MERAK ETMEYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %100 Gidiyor kalmasına imkan yok maçı izlerken aziz yıldırımda yöneticilerde tüm taraftarlarda çıldırdı şimdi diyeceksiniz madem öyle neden direk aziz yıldırım açıklamada söylemedi şimdi öncelikle bir rapor istenecek adamdan ve bizim vitaminsiz tatiline falan gider bizimkilerde td arayışlarına başlıyacak aziz yıldırım bunu gizli yürütmeyi planlıyor uefa kriterleri olsun başka durumlar olsun birşeyler yapabilir ve anlaşınca yolları ayırdık diye açıklama yapacaklar merak etmeyin 10-15 Haziran gibi açıklayacaklar gittiğini Aziz yıldırım zeki adam dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak istemiyor finansal sıkıntılar çıkar diye ne olur ne olmaz kalacak diyor maksat elde kalsın mesele bu rahat olun gönlünüzü ferah tutun

• çok tezek bir seneydi yav.
  • +
  • Önce yardımcılarını kovup istifaya zorlamak gerek.. Daum u da böyle yollamışlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamı hala nasıl eleştiriyosunuz anlamak mümkün değil 3 kulvarda ilerliyajkedfıasdhfuıpahvasdv
  • İn vitor in trust

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitor gitse ne olacak o gidecek başka bir Vitor gelecek

Bu adamın damarlarından loserlık akıyor.

Aziz gitmeden ne forma ne kombine ne çakmak ne lig tv

Fiil ehliyeti olmayan bu kişi gidene kadar boykot
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu forumun efsane troll'ü kimdir?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabi tabi her sene şampiyon olunmaz ise teknik heyeti komple gönderin. İstikrar falan önemli değil. 2 futbolcu alin uefa hayali kurun.

Bu kafada taraftara hersey müstahak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CATBALCA kullanıcısına yanıt
    madem istikrar önemliydi ismail kartal kalsaydı her sey müstahakmış sizin gibi cahiiler böyle rezil futbola laf etmiyor tabi yemişim istikrarınızı
  • tabi ki gidecek. aziz yıldırım'ı tanıyan insan gideceğini de bilir. bu adam şampiyon olduğu seneye takımı gram değiştirmeyen, en küçük başarısızlıkta ise takımı baştan aşağıya değiştiren bir adam. şu anda da takımı ellemese bile elbet bir değişiklik yapacak, en kolayı da teknik direktör. taraftarın gazını bir şekilde almak zorunda. aziz yıldırım'ı aziz yıldırım yapan şey bilmem kaç senedir taraftarı kısa süre sinirli bırakması. sonra umut aşılıyor bir şekilde.
  • Ben de vitor kalacak açıklamalarına takılmadım, aziz kovar bence. Önemli olan yerine kimin geleceği.
    3. yıldızı takan Daum gelse razıyım şu saatten sonra. Ama aziz işine karışmasın adamın.
  • CATBALCA kullanıcısına yanıt
    İstikrar önemliydi demek.

Zico çeyrek final oynatıp şampiyon yapamadı. Niye istikrar diye yırtınmadınız da " para istiyor şerefsiz" dediniz?

Aykut Kocaman 3 sene kaldı. istikrar sağlanmıştı. niye gönderilirken istikrar demediniz?

Ersun Yanal gönderildiğinde?

İsmail Kartal a niye istikrar demediniz?

Ne var bu Vitor da? Fenerbahçe tarihinin en kaliteli kadrolarından biri kurulmuş ama ezeli rakibine karşı galibiyetin yok.

Oynanan futbol hiçbir ışık vaad etmiyor.

Futbol yerine golf izler gibi maç izliyoruz. Taraftar izlerken sıkılıyor.

işin en kötü yanı maçlara başlamadan önce hiçkimsenin içinde kazanma beklentisi yok. Kimse böyle bir umutla izlemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

İn vitor in trust

Olmadı kanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aziz yıldırım zeki adam
  • Ne umudu hocam, ben konya maçı dahil son maçlara hiçbir beklenti olmadan çıktım çünkü görünen köy kılavuz istemez her şey apaçık ortada. Biz heyecansız tatsız tutsuz bir oyun izledik 1 sene.
    mourinhonun izinden gelen ya da bu tarz bir durum yoktu ortada. Bunu söyleyen adamlarda troller veya hiç chelsea, atlm gibi takımları izlememiş savunmanın ne olduğunu bilmeyen adamlardı.

Ben artık şöyle bir hoca istiyorum, futbolun artık pozisyon ve beceri oyunu haline dönüştüğünü, sistemin ve heyecanın peşinden giden biri olsun istiyorum.

Atletico en defansif ekiplerden biri ama ben kalas oynattığını görmedim, chelsea bir tek matici oynatıyor falan falan böyle gider...
  • Fakdet1 kullanıcısına yanıt
    Aykut hoca iyiydi yav.
  • ''Aziz yıldırım zeki adam''dan sonrasını okumadım.

şaka bir yana umarım haklısındır hocam umarım gider. En büyük duamız ise Aziz'İn gitmesi tabiki. Gitmeyeceği için de ölmesi.
  • "2 yıl daha mukavelesi var. Sen gönderebiliyorsan gönder bakalım"

Muhaberin sorusuna malum zâtın verdiği cevap. Bence fazla umutlanmayın.
  • Vallahi ne yalan söyliyeyim geçmişi hep çok iyi hatırlarız eğer şuanda ileriye gidememişsek. Bu durum aslında şuanda ki vaziyetten memnun olmayışımız ve geleceğe umutlu bakamamamızdan kaynaklı.

Aykut hoca yine aynı sistemle gelse eminim yine aynı tepkileri alır. Birde şöyle bir durum var insan günden güne değişebilir, gelişebilir. Yani aykut hoca şimdi gelip farklı işlerde yapabilir. Eski halini kesinlikle istemezdim.
  • " Aziz yıldırım zeki bir adam " başa yazsaydın da okumasaydık boşuna

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.