Şimdi Ara

Vikings (2013 - 2020) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.151
Cevap
111
Favori
279.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bölüm sonunda gösterilen özet sezon özeti

    savaş sahneleri çok saçma geliyor bana
  • konu hızlı ilerliyor ama cok güzel dizi

  • Dizi seriye taktı '4 sene sonra' felan. Savaş sahneleri pek iyi olmuyor, pek güzel değil gibi sanki. Ama gemiyle olan yolculuk kısımlarını felan iyi yapmışlar. Rollo bu saatten sonra Ragnar'a ihanet etmez. Bundan sonra ne olur bilemem ama Ragnar'ın yağmaya gelmesini istemediği adam - ismini unuttum- birileriyle anlaşıp bir komplo yapacak gibi duruyor. Promo'da Lagertha'nın tokat yemesi hoş olmadı.Lagertha çok güzel hatun ya, mal Ragnar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asmodian


    Dizi seriye taktı '4 sene sonra' felan. Savaş sahneleri pek iyi olmuyor, pek güzel değil gibi sanki. Ama gemiyle olan yolculuk kısımlarını felan iyi yapmışlar. Rollo bu saatten sonra Ragnar'a ihanet etmez. Bundan sonra ne olur bilemem ama Ragnar'ın yağmaya gelmesini istemediği adam - ismini unuttum- birileriyle anlaşıp bir komplo yapacak gibi duruyor. Promo'da Lagertha'nın tokat yemesi hoş olmadı.Lagertha çok güzel hatun ya, mal Ragnar.


    O satış başlı başına bir mantık hatası zaten.




    Düşün üç reis sefer çıkmaya anlaşmışsın, ondan sonra 4 yıl beklemişsin, tam sefere çıkacaksın sen gelme ulan ayı diyorsun adama. O adam bunu tamam gelmeyeyim bu sefer der mi? Elbette arkadan işler çevirecek.

    Ötekisi diyor ki, ben o adama güvenmiyorum bizle gelmesin, sen kardeşine güvenmiyorsun, yanında istemiyorsun. Yahu adama güvenmiyorsan, az bir savunma gücü ile bıraktığın kendi topraklarında nasıl serbest bırakıyorsun adamı? Yanına al ki gözünün önünde bulunsun. Bir hamle yaparsa öldürürsün yanındaki adamlarla birlikte.

    Resmen beyliği adamların keyfine bıraktılar.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

    Vikings (2013 - 2020)


    Sen şu güzelliği bırak da yılan gözlü çocuk doğuran yılan tipli at ağızlı (Allah affetsin) kadın al.
  • Haftaya dizilerde ara girmeler var inş Vikings 4x4 lük bölüm yapar da eksikliği hissetmem.

  • Ragnar çalışıyor 4 yılda 2 çocuk daha yapmış.
    Gemilerin kaybolması iyi olmadı ama savaş gücünün büyük bölümünü yitirdi.Bu seferki dişli bir rakip gibi gözüküyor.
  • bu ne la nasıl bi savaş komedi arkaya dönüp bi kisi saldırmıo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lagertha'yı oynayan hatun -katheryn winnick- ya böyle bir güzellik olamaz. Google'da resimlerini bir aratayım dedim, şu resme baktıktan sonra kapattım daha fazla moralim bozulmasın diye.Arkadaş sen insan mısın ya, bu nasıl bir güzelliktir?

    Vikings (2013 - 2020)

    Arkadaş sen kimse ile evlenme sakın, bana yar olmayan kimse yar olmasın. Bu arada Ragnar sana harbiden bir şey demiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian -- 9 Mart 2014; 22:58:11 >





  • Daha Athelstan Wessex kralı olacak(en son sefere hittikleri yer.).Hemen bitirmezler diziyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu iyi de prodüksiyon, kurgu ve yonetmenlik çok feci. Savas sahnelerini 3-5 arkadas toplanıp piknikte denesek bu kadar olur herhalde Çok yapmacık duruyor savaş sahneleri , tiyatro müsameresi gibi. Ahh nerde gaza getiren, ele oklava alıp sağa solu tekmeleten spartacus savas sahneleri.
  • Bu King Horik'i oynayan adam nereden tanıdık geliyor diyordum, meger bizim Sons of anarhcydeki kötü emekli polis Lee Toric'miş. Orda Toric burada Horik

    Vikings (2013 - 2020)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unpop

    Konu iyi de prodüksiyon, kurgu ve yonetmenlik çok feci. Savas sahnelerini 3-5 arkadas toplanıp piknikte denesek bu kadar olur herhalde Çok yapmacık duruyor savaş sahneleri , tiyatro müsameresi gibi. Ahh nerde gaza getiren, ele oklava alıp sağa solu tekmeleten spartacus savas sahneleri.

    2.sezon ilk bölümdeki savaş sahnesi gerçekten çok komikti. bir ara baktım 2 taraf kalkanları birbirine doğrultmuş yavaşça kılıçla birbirlerinin kafasına vuruyorlardı




  • Beyler bu ingiliz askerleri gerçektede mi böyle yoksa uyuzluguna mı böyle gösteriyorlar Robot gibiler ileri geri bi taktik yok hurra dalıyorlar
  • Gelecek bölümde kale kapısına dayanmışlar gibi. Büyük mevzu var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asmodian

    Lagertha'yı oynayan hatun -katheryn winnick- ya böyle bir güzellik olamaz. Google'da resimlerini bir aratayım dedim, şu resme baktıktan sonra kapattım daha fazla moralim bozulmasın diye.Arkadaş sen insan mısın ya, bu nasıl bir güzelliktir?

    Vikings (2013 - 2020)

    Arkadaş sen kimse ile evlenme sakın, bana yar olmayan kimse yar olmasın. Bu arada Ragnar sana harbiden bir şey demiyorum.

    +1 Şu tatlılığa bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Armudun iyisini ragnar yiyo :)
    Diziden soğumaya başladım. Shield wall diyerek neredeyse dünyayı fethedecekler. İngiliz askerleri de patates çuvalı gibi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi iyi gidiyor bence.En çok merak ettiğim kısım
    Björn ve Lagherta'ya
    ne olacağı.Eğer cevabı biliyorsanız spoiler şeklinde cevap vermezseniz sevinirim.İzlemeden öğrenmek istemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 10 Mart 2014; 16:35:05 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LiuKang

    Beyler bu ingiliz askerleri gerçektede mi böyle yoksa uyuzluguna mı böyle gösteriyorlar Robot gibiler ileri geri bi taktik yok hurra dalıyorlar

    Bunları baron , dük gibi düşün.Belli bir toprağın yöneticisi.Yani siyasi birlik yok daha İngilterede.Oranın önde geleni saygınlığı çok olanı kısaca ''toprak sahibi'' orayı yönetiyor.O yüzden böyle böyle başka adamlara denk geliyorlar.Kralda Londra'da yaşıyordur.Tabi bu küçük vikinglilerle uğraşmıyor kos koca adam ..




  • Lagertha'ya makyajlı, hanım hanımcık bir kadın olmak yakışmıyor. dizideki gibi yırtıcı bi hatun olmalı. normalde de öyle dolaşsın
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.