Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Viewsonic VX2458C-MHD 144HZ Freesync/Gsync Satın Al 7 Ocak 2021 18:22 1 1 Viewsonic VX2458C-MHD 144HZ Freesync/Gsync Merhabalar.1 aydır boşta duran Viewsonic VX2458C-MHD monitörüm hem satılık hem de takaslıktır.Fiyat olarak bir miktar pazarlık yapabilirim ayrıca indirimli kargo sağlayabilirim.Hiçbir şekilde ölü pixeli yoktur.Kutusu ve içeriği mevcut fatura ve garantisi yoktur.Monitörde çok ince bir şekilde çizik vardır fakat sadece SİYAH ekranda belli olmaktadır.Fotoğraf atıyorum fakat ne kadar net gözükür bilmiyorum.Beni kesinlikle rahatsız etmiyor oyun oynarken.Takas olarak Üst Düzey oyuncu kulaklıklarıyla takas+nakit şeklinde de düşünebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK 165 240 HZ TN OLMAYAN MONİTÖR COOLER MASTER MH670 KABLOSUZ Asus ROG Gladius II Origin Sıfır HEDİYELİ. Msi Quicksilver GTX1070 8GB [Takaslı]