Şimdi Ara

Viewsonic VX2458C-MHD 144HZ Freesync/Gsync

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Viewsonic VX2458C-MHD 144HZ Freesync/Gsync
    Merhabalar.1 aydır boşta duran Viewsonic VX2458C-MHD monitörüm hem satılık hem de takaslıktır.Fiyat olarak bir miktar pazarlık yapabilirim ayrıca indirimli kargo sağlayabilirim.Hiçbir şekilde ölü pixeli yoktur.Kutusu ve içeriği mevcut fatura ve garantisi yoktur.Monitörde çok ince bir şekilde çizik vardır fakat sadece SİYAH ekranda belli olmaktadır.Fotoğraf atıyorum fakat ne kadar net gözükür bilmiyorum.Beni kesinlikle rahatsız etmiyor oyun oynarken.Takas olarak Üst Düzey oyuncu kulaklıklarıyla takas+nakit şeklinde de düşünebilirim.Viewsonic VX2458C-MHD 144HZ Freesync/GsyncViewsonic VX2458C-MHD 144HZ Freesync/GsyncViewsonic VX2458C-MHD 144HZ Freesync/GsyncViewsonic VX2458C-MHD 144HZ Freesync/GsyncViewsonic VX2458C-MHD 144HZ Freesync/Gsync
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS VG248QE 144hz
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.