Şimdi Ara

View source ile html gizleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir siteye girdim,
    ekranda normalde birsürü veri var. fakat view source yapıyorum o veriler gelmiyor.
    Bunu nasıl başarıyorlar?
    Yani chrome ile açıyorum ve sayfayı yorumluyor ,bana gösteriyor o değerleri client fakat view source dediğimnde aratıyorum, o değerler yok?

Bilirsiniz chrome da "öğeyi denetle" var. view source ile gelmeyen o değerin üzerinde "öğeyi denetle" dersem veri görünüyor.
    bildiğimiz html tablo bi de yani.

<td class="name"> VİEW SOURCE DA GÖRÜNMEYEN DEĞER </td>

yani ortada bi kod da yok görünüyor.basit bi table html.
    ama sourcedda "<td class="name">" diye aratınca bile o kod yok.

kafayı yiyeceğim.

client bunu ekranda görüyorsa, source a da gelmeli bu veri.
    nasıl alınır ki bu değer ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomenklatura -- 16 Ocak 2015; 11:28:56 >

• Yazdıklarını okuyunca nasıl yapılıyor acaba diye aklıma takıldı. Azcık araştırım şöyle bir şey buldum .

quote:

If you are only trying to hide your HTML, you could create an empty DIV tag within your body tag and then use an ajax call back to your server to retrieve the rest of the HTML. Then you would do an insert into the div tag with document.getElementById("div").innerHTML = ajax_content to populate the div with your content.

This will only hide your HTML from content authors who do not know about ajax/javascript coding. If they try to view the page source, they should only see the empty div tag.

This method is only a deterrent, not avoidance.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinc20

Yazdıklarını okuyunca nasıl yapılıyor acaba diye aklıma takıldı. Azcık araştırım şöyle bir şey buldum .

quote:

If you are only trying to hide your HTML, you could create an empty DIV tag within your body tag and then use an ajax call back to your server to retrieve the rest of the HTML. Then you would do an insert into the div tag with document.getElementById("div").innerHTML = ajax_content to populate the div with your content.

This will only hide your HTML from content authors who do not know about ajax/javascript coding. If they try to view the page source, they should only see the empty div tag.

This method is only a deterrent, not avoidance.

Evet yöntemi bilmek çözmek için bi adım olabilir. teşekkürler.

Sonunda şunu demiş: "This method is only a deterrent, not avoidance. "
    yani bu method sadece caydırıcı, tam bi önlem değil demek istiyor.
    demek ki bi şekilde okunabiliyor.
    ama nasıl :/

• görüne bilen her html sayfasının kodları bulunabilir. Browserın değişkeni olarak ram de saklanır. Sadece bulmak isteyenin işini zorlastulıravulırsıbsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nomenklatura kullanıcısına yanıt
    siteyi söylersen inceliyebilirim
  • DM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.