vie.valve.net ping sonucumuzu paylaşalım. (82. sayfa)
Popüler Konular listesinde
-
-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu site neresi hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burası
-
Bu siteyi daha önce görmüş olsaydım Türknet’e geçmekle o kadar uğraşmazdım hocam ya. Sadece Viyana server’ında ciddi Ping farkı varmış. Oda bi arkadaşla girdiğim zaman onun Ping’i yüksekse yine 50-55’lik servera atıyor. Sadece solo girdiğimde işe yaradı açıkçası. Faceitte de öyle aman aman fark görmedim. şimdilik iki oyun oynadım Almanya serverı 47 Fransa 50 Ping verdi. Yani cs için İzmir’de öyle aman aman fark yokmuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Superonline genel olarak trafiği frankfurt dan yönlendirdiği için doğu avrupa sunucuları dışında dediğin gibi pek bir fark olmuyor
Gıbırnet tarafında ping testi çok iyiymiş, CS2 oynuyor musunuz? Viyana - Frankfurt ve diğer serverlarda genel olarak pingleriniz nasıl? Genel olarak pingde dalgalanma yaşıyor musunuz veya akşam saatlerinde bu değerler çok değişiyor mu?
_____________________________ -
Genel olarak viyana sunucusunda oynuyorum ama frankfurt da falan da 35 ms falan veriyor. Max 3-4 ms artıp inebiliyor
Genel olarak müşteri hizmetleri ve genel hizmetten memnuniyetiz nasıl peki başka internet kullandınız mı kıyaslayabilir misiniz
5 senedir kullaniyorum çok bir sorun yaşamadığım için toplamda 10 kere bile müşteri hizmetleri ile görüşmemişimdir. Ama müşteri hizmetlerine de ulaşmak kolay whatsapp ile sitesindeki canli destek ile anında ulaşabiliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: SkeironnWH

Aynı T11 kabin farklı portlar. Umarım fiber dönüşüm tamamlandığında şu saçmalık ortadan kalkar. Dibimde ki portun bağlı olduğu santrale 7ms ile ulasıyorum portun kötü olduğu diğer bağlantıda ise 14 ms.

Fiber geldikten sonraki sonuç böyle. Lokasyon Rize. Saatine göre değişiyor ama ortalama 10 11 ms düştü ilk hop noktada ki pingim düzeldiği için. Sanıyorum sorun gerçektende T11 portlarındaymış.
Muğla’dan bende birebir aynı ping değerlerini alıyorum. Bu konuda bazı arkadaşlar 25-26 MS değerler görmüşler, biz istanbula bile 20 MS ile giderken bu arkadaşlar taa Frankfurtta nasıl 25 ile gidiyor aklım almıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gigafiber kablosuz.

Ülkemize en yakin valve sunucusu viyana da neden yakinda düşük ping alacağımız sunucu dururken frankfurt a bakalım. Birde cs falan zaten viyana üstünden diğer sunuculara yönlendirme yapıyor.
Hocam bazen 44 ms falan alıyorum Rize'de olduğum için normal karşılıyorum.Türknet'i de fibere geçireceğim şimdi onlada paylaşırım fark var mı yok mu diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkeironnWH -- 8 Mayıs 2026; 22:4:5 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt