yeni doğacak bir ufaklığı işyerindeyken takip edebilmek amacıyla yeni nesil bebek monitörü arıyorum
şöyle bir kombinasyon mümkün müdür? - görüntülü olacak (wireless kameralı) - hem normal bebek telsizi gibi bebek odasından gelen sesi monitöre aktaracak, hem de monitörden gönderilen sesleri odada bulunan üniteden çıkartabilecek - internetten izlenebilecek
ancak bunların hiçbirini hem internetten izleyip hem de bebek telsizi olarak kullanabileceğimi sanmıyorum. Benim anladığım bu cihazlar sadece ev içerisinde kablosuz olarak görüntü aktarımı yapıpı bebek monitörü görevi görüyorlar. dolayısıyla bütün aradıklarımı bulamıyorum
bana alternatif öneriler verebilirseniz çok memnun olurum...
Vallaha onu bilmiyorum ama gittigidiyor da ip web cam var heryere hareket ediyor ve ses alım gönderimi yapıyor. özelden mesaj ile görüşebiliriz istersen elimde şu an var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ip cam al cep telefonundan bile izle seside gelsin yani...realtime daha iyi çözünürlük hemde
elimizde var özel mesajdan ulaşırsanız yardımcı olurum..
ip cam kullananlar varsa onların da yorumlarını alırsam memnun olurum
ayrıca ilk sorum hala devam ediyor...
bence bi atom pc koyup skype gibi anlık mesajlaşma yazılımına otomatik cevaplama imkanı verdiğinde hallolur bi webcam bi hoparlör mikrofor v.s. ile..
böyle bir ürün bulduysanız benimle irtibata geçermisiniz bende çoktandır böyle bir ürün arıyorum enes555@me.com