Sorunun Codec ile ilgili oldugunu sanmiyorum, bir cok codec yükledim- xp , k-lite vs. vs.
mevcut olan oynaticilar: VLC , Windows MediaPlayer,Winamp ve 1 kac DVD oynaticim var..
yeni grafik kartini takana kadar problem yoktu, grafik karti yaklasik 1 haftadir takili (RX3870X2) ama flashplayer larda video izleyebiliyorum (video sitelerinde yani) ilk evvela dün gece bu problemi fark ettim, reset attim degisen bisey olmadi, bugünde bir kac farkli codec yükledim ona ragmen ayni sorun devam ediyor..
Catalyst Control Center da Video ayarlari standart ta hic birsey degistirmedim..
bana acil yardim edebilecek var mi ? böyle bir sorunla karsilasan birisi oldu mu ?
ses denetiminden çıkış olarak seskartını yanı onboard olanı seçilimi kontrol et ekran kartı ses çıkışı seçilmiş olabilir bu yenilerde böyle bir durum var , yada anakartın ses driverını yeniden kurmayı dene
yok abicim, senin dedigin gibi bir secenek mevcut ama onboard'daki ses kartini secmi$ zaten.. dvd ler bile sadece ses veriyor, PowerDVD "DVD deki Görüntü sadece ses olarak yansitilabiliyor" diye bir yazi cikartti hatta.. =(
o zaman codec çakışması olabilir mevcutların tümünü kaldır tek tek dene , ekran kartı driver ını tekrar kur yada eski veya yeni driver ını bul kur ama sen önce kendi ses driver ını bir kur derim
onu $u an hallediyorum install/update ediyor.. mevcut codec 1 tane var $u an k-lite in son sürümünü koydum, ffdshow da yükledim ayriyetten ama sorun cok kasti beni ya =( bi reset atip geliyorum, bakayim degisen birsey olucak mi
Bendede bu durum mevcuttu Gom Player programını kurdum, çalışmayan video kalmadı, çalışmazsa dahi find codec deyip internetten o videonun codeğini indirip izleyebiliyosunuz, Kullanıyorum tavsiye ederim.
ses kartini güncellemek problemi cözmedi, ilgilendiginiz icin te$ekkür ederim hepinize, arinc arkada$in dedigi programi deniyeyim, ama sorun genel mana da, yani farkli formatlari okuyamiyor diye bir$ey yok, hic bir video yu göstermiyor, VCD,DVD vs. artik akliniza ne geliyorsa..
gom player i$e yaradi fakat, diger cali$an oynaticilar cali$miyor onlara da bir cözüm bulmak mümkün degil mi ? en dandik video formatini bir vcd yi yada dvd yi calistirabilen windows media player da tik yok mesela..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme