Şimdi Ara

Videolara görüntü gelmiyor (nero showtime dışında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herşey gayet normaldi ancak bugün farkettim ki bir film izlemeye çalışınca windows media player, bsplayer ve vlc playerda sesler geliyor ancak görüntü karanlık. Şansımı denemek için bir de nero showtime da denedim. onda herşey açılıyor gayet düzgün olarak. ama ben bsplayerda izlemek istiyorum. dün ati catalyst 7.12 yukledim onla alakası olabilir mi? yoksa neden olabilir? nası düzeltirim? cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Codec Pack'leri tekrar yüklemenizi öneririm.

http://www.filehippo.com/download/file/41a097f1dd9479b4b1aef6caeb8f0692ed90fee63e69d06a3379d2a211d17783/
    K-Lite Codec Pack yeni sürümü.
  • k-lite codec pack in bi sürümü yüklü zaten ama onu silip bu verdiğinizi yüklemeyi denicem sonucu buraya yazarım teşekkürler :)
  • maalesef işe yaramadı :(
  • Bu Ati Catalyst için de video ayarları vardı, belki ordan bir şeyler yapılması gerekir.
    Ben de yüklediğim de önceki ayarlar aynı olarak yeni olan da aktif değildi, belki bu da olabilir.
    Umarım sorunuzu çözebilirsiniz.
  • gny ayarlara baktım öncekilerle aynı yani onunla ilgili oldugunu sanmıyorum. yok mu yardım edebilecek :(
  • töbe töbe hiçbişe yapmadım durduk yere düzeldi neyse arkadaşlara yardımcı olan herkese teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.