Arkadaşlar son haberlere göre site açılacakmış; youtube den yapılan açıklamaya göre Atatürk e yapılan çirkin hakaret içeren video kaldırılmışdır Mahkeme kararı ilede tekarar açılması telekoma bildirilmiştir youtube bu olaydan dolayı çok üzgünmüş STAR HABER
quote:
Orjinalden alıntı: 37wolfm4n37
Arkadaşlar son haberlere göre site açılacakmış; youtube den yapılan açıklamaya göre Atatürk e yapılan çirkin hakaret içeren video kaldırılmışdır Mahkeme kararı ilede tekarar açılması telekoma bildirilmiştir youtube bu olaydan dolayı çok üzgünmüş STAR HABER
Reklam yok
quote:
Orjinalden alıntı: MichaelJackson
quote:
Orjinalden alıntı: 37wolfm4n37
Reklam yok
belki kaynak isterler diye yaptım demin haberlerde izledim knight ı bıkrakdım bıkracam haberler falan takılıyorum öle
yanlış bilgilendirme yapma sadece Türkiye'de kapandı mahkeme kararı ile ki bu bile bi salaklık o zaman Yunanistan'da da kapansın bizim Türkler önce Yunanistan'a saldırdı sonucunda o malum video eklendi bugünde o video silindi biz de hukukun ne kadar salak işlediği bir kez daha ortaya konuldu vede internet kullanıcılarının bunu dünya devi YouTube bizim içi kapandı diyecek kadar sığ görüşlü olduğu
bende şuan girebiliyorum hemde programsız isteyen pm atabilir.Burda paylaşamam çünkü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme