Şimdi Ara

Videolar arşivlemek istyorum fakat...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar adsl kotalı oldugu için Videoları tekrar izleyemyorum.Bir kaç gün sonra bilgisaya siliyor diskten.Birçok wow videosu izledim tekrar izlemek isteyince yeniden yüklyor makinaya.Tempe baktım dosyayı ordan kopyalarım diye Uzantısı FVL açamıyor video şeklinde.Bunun bir çaresi yokmu?(windowsXp kullanıyorum)

• uzantısı flv olan dosyaları (youtube) k-lite codec pack ve media player classic ile oynatabilirsiniz. Ayrıca firefox kullanıyorsanız video downloader kullanmanızı öneririm..
  • (k-lite codec pack) media player classic ile denedim açılmıyor.
  • Birşeyi yanlış yapıyo olmayasın? K-lite ve media player classic bütün formatları açar ki ben şu anda bütün youtube videolarını wmp classic ile izliyorum. İstersen codec pack ini ilk önce uninstall et ondan sonra tekrar bütün seçenekleri seçili olarak kurmayı dene.
  • Dedigin gibide denedim olmadı."Cannot render the file" hata msjı veriyor.
  • Yanlış olan şeyi anladım. Sanırım temp deki dosyaları izlemeye çalışıyorsun :)

Direk download edip izleyebilirsin wmp clasic ile temp dekiler açılmaz..
  • Ama dosya boyutu kadar yer kaplıyor tempte neden izletmiyor bu meret şey Direk download demişsin URL ye adresi yazıpmı download ediyorsun?Eger öyleyse onuda açmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyAK -- 27 Aralık 2006; 12:43:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hah allahtan doğru çıktı yoksa k-lite ile açılmayan dosya napılır bilemiyorum :)

Youtube den en kısa şekilde video indirmenin yolu Firefox Video Downloader adlı eklentiyi kullanmak. İlk önce firefox yükle ( link )
    Daha sonra wow ile aynı mantıkta çalışan firefox addonlarından video downloaderi indir ve kur, bunu firefox ile yapmalısın..(link)

Eklentiyi kurduktan sonra bulunduğun sayfada hangi video oynuyorsa onu direk olarak sourceden(kaynağından) download edebilirsin. Firefox da sağ alt köşede mavi-beyaz 1.44 floppy şeklinde bir simge görüceksin. Videonun olduğu sayfayı aç bu simgeye tıkla ve indir :)

• Hepsini yaptım çok teşekkür ederim.Videoyu MediePlayerClassic le açamadım gene.Benden FVL player istedi http://www.download.com/FLV-Player/3000-2139_4-10467081.html Birde indirdgm dosyanın uzantısını ".fvl" olarak deiştrdm ve çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyAK -- 27 Aralık 2006; 13:58:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.