Şimdi Ara

video yükleme ve mxtube problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, iphone ile ilgili iki sorunum var: Birincisi: imagic videolarını itunes'ten iphone'ye atamıyorum. Herseyi dogru yaptıgımı zannedıyorum .Videoları movies e kopyalayıp sync ye tıklıyorum;ancak "eslestırılıyor " dediği halde işlem tamamlanmadan bitiyor.Oysa ki cihazı kırma ıslemı yapıldıgında yapan kısı kopyalamıstı ve kullanılır durumdaydı. Benim bilgisayarıma takınca iphone'yi halıyle gıttıler ve ben geri kopyalayamıyorum:) İkinci sorun da mxtube'nın videoları en fazla 20-25 sanıyelık kısmını download etmesı. Eger yardımcı olursanız sevinirim .Simdiden cok tesekkurler.



  • videolari iphone a atmak icin video formatlarini mp4 e cevirmen lazim, daha sonra itunes movies kismina ekleyeceksin, senkronize ettigin takdirde videolarin yuklenmis olacak.. ben boyle yapiyorum ve hicbir sorun yasamadim dogrusu..

    ikinci soruna gelirse, bende mx tube versiyonunu kurdum telefonuma. ve senin karsilastigin sorunla karsilasmadim. uzun boyutlu videolari bile rahat indiriyor. sanirim yeniden yuklemenin faydasi olabilir. denemekte fayda var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skara -- 14 Nisan 2008; 0:59:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.