Bildirim
Video Toys (Video Oyuncaklar) - Stop Motion
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yalnız seslendirmeler bir garip olmuş -
video çok hoş -
Güzel olmuş ama vermek istediğin mesajı anlamadım -
Güzel olmuş hoşuma gitti -
Sağolun :) Pek bir mesaj yok aslında da konulu olsun diye oyuncakların video oyunlarına karşı savaşı gibi bir şeyler yapayım dedim. Sonrasında ikisi de bir kenara atılıyor ve esas düşmanın sınavlar olduğu ortaya çıkıyor :D -
Mum güzel olmuş video başındaki
Kaç fotoğraftan oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: Blizzard Days
Mum güzel olmuş video başındaki
Kaç fotoğraftan oldu
Yaklaşık 500 fotograf var, bazı kısımlarda tekrar kullandığım fotograflar oldu, bir de en son kısımda video var. -
oyuncaklar kardeşine mi ait sana mı bu arada çalışman güzel fakat foto makinesini tripod ile kullansaydın çok daha başarılı olurdu. sallanma çok var çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peynir Alti Suyu Tozu -- 22 Temmuz 2011; 15:00:59 > -
Bir kısmı benim eskilerden bazısı da kardeşimin. Evet tripod olsa daha güzel olacaktı fakat yanımda getirmemiştim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X