Şimdi Ara

video kaset pcye aktarma yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 15 yillik sony handycam(kasetli) var. S video 3rca cikisi var. Yeni pclerde firmware girisleri yok. Bu aleti pcye nasil bir kablo ile baglamam gerekir. Kasetteki videolari pcye aktarmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir tarafı 3rca diğerb tarafı vga kablo olurmu? Yada bir tarafı ieee1394 firmware diper tarafı usb kablo olurmu?

• Capture kart almak zorundasın. eğer bilgisayarında pci slotu varsa 70 lira civarına işini rahat rahat görecek bir kart bulabilirsin. eğer yoksa pci-e olana ihtiyacın var. onlar biraz daha pahalı. usb bellek şeklinde olanları var. 20 30 liraya satılıyor. ondan alırsan paranı çöpe atarsın. hiç bir halta yaramıyorlar. kartın kendisinden çok içinden çıkan capture yazılımı önemli zaten. bir de usb bağlantılı harici olanlar var. onlar en pahalıları. eğer faklı amaçların da yoksa gerek yani. ben önce o 20 liralıklardan aldım. bir halta yaramadı. sonra vatandan avermedianın bir ürününü almıştım 75 liraya. pci slotlu.
  • yani capture kart almadan herhangi bir yolu yokmu diyorsunuz? görüntüyü PC ye aktarıp ekran görüntüsü kaydeden programlarla bu iş olurmu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.