Bildirim
video kaset pcye aktarma yardim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bir tarafı 3rca diğerb tarafı vga kablo olurmu? Yada bir tarafı ieee1394 firmware diper tarafı usb kablo olurmu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Capture kart almak zorundasın. eğer bilgisayarında pci slotu varsa 70 lira civarına işini rahat rahat görecek bir kart bulabilirsin. eğer yoksa pci-e olana ihtiyacın var. onlar biraz daha pahalı. usb bellek şeklinde olanları var. 20 30 liraya satılıyor. ondan alırsan paranı çöpe atarsın. hiç bir halta yaramıyorlar. kartın kendisinden çok içinden çıkan capture yazılımı önemli zaten. bir de usb bağlantılı harici olanlar var. onlar en pahalıları. eğer faklı amaçların da yoksa gerek yani. ben önce o 20 liralıklardan aldım. bir halta yaramadı. sonra vatandan avermedianın bir ürününü almıştım 75 liraya. pci slotlu. -
yani capture kart almadan herhangi bir yolu yokmu diyorsunuz? görüntüyü PC ye aktarıp ekran görüntüsü kaydeden programlarla bu iş olurmu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X