Şimdi Ara

VİDEO İZLERKEN NOT TUTMAK ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • video izlerken not tutuyor musunuz mesela ceyhun hocayı dinlerken yazmak çok zor ama bütün derslerin pdfsi yok öyle de yarım yamalak oluyor sadece izlesek olur mu? hocalara geldikte mat dinlerken yazıyorum yavuz tunada falan yazıyorum ama geo çok sıkıntılı çizmesi falan sadece dümdüz dinlesem öyle soru çözsem olur mu? öbür türlü çok vakit kaybı oluyor sizler video izlerken yazıyor musunuz bir yandan

• bir defter alıyorsun ve açıyorsun videoyu ondan sonra önemli bulduğun örneğin ya da sorunun her neyse işte ya dakikasını ya da örnek numarasını (ör:13 gibi ya da 13:57 dakika) gibi o deftere not alıyorsun. böylece sadece 2 saniyeni alıyor oysa yazmak 3 4 dakikanı alır.ben böyle yapıyorum anlamadıysan daha ayrıntılı anlatabilriim.
  • böyle yapıyorsun sonra da tekrar yaptığın zaman açıyorsun deftere ve videoyu da açıyorsun ona göre önemli kısımları tekrar etmiş olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zlatan.İbrahimovic

böyle yapıyorsun sonra da tekrar yaptığın zaman açıyorsun deftere ve videoyu da açıyorsun ona göre önemli kısımları tekrar etmiş olursun

Hocam o dediğin mantikli da deftere yazmak mantiksiz nereden izliyorsan telefonda yada pcde not defteri uygulamasina kaydetmek daha mantikli yanina linki birakabiliriz çünkü. Daha seri olur ulaşmak istedigimiz zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben SS alıyorum dene istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de not tutarak ders çalışıyorum.Faydalı oluyor mu kesinlikle oluyor ancak biraz uzun sürüyor ve insanı çok yoruyor.Öyle bir hal aldı ki konu çalıştığım gün soru çözümü ertesi güne sarkabiliyor.Geometri de formüller dışında dinle geç.Matematikte not tutabilirsin.Diğerlerinde çok çok önemli bir şey olmadıkça not tutma.
  • hocam eğer bir tablo varsa ciziyordum . zaten kimya ve biyoloji dışında internetten video izlemedim . ancak hiçbir şey yapmadan dinlersen bir kulagindan girer digerinden çıkar .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • izmirindağları kullanıcısına yanıt
    Fizik nerden çalışıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rddgn kullanıcısına yanıt
    Hocam geometriyi dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum sadece formüller şekilleri çizmek çok zamanımı alıyor cizince de net anlaşılmıyor tekrar ederken

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim benim fizigim kötüydü . 10 net falan geliyordu . lys ye son 3 hafta her şeyi bırakıp fizik çalıştım kullandıgım kaynaklar şunlardı;
    -karaağaç optik ve elektrik fasikülü
    -fem beyaz kapaklı konu anlatım
    -okyanus video cözümlü sb

370 sayfalik sb yi istisnasiz 1 soru atlamadan hepsini dinleyerek yapamadiklarimi cözdüm . sinavdan 1 gün önce palmede 20-15 arasi cikariyordum . sinavda 20.50 net yaptım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.