Şimdi Ara

video izlerken acayip görüntüler çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Masaüstü bilgisayarımda sorunsuz izlediğim bir videoyu laptopumda izlemeye kalktığımda böyle acayip görüntülerle karşılaşıyorum bunun nedeni ne olabilir?
    Şimdiden yardım edecek arkadaşlara teşekkürler.

• Video yu nerden ızlıyorsun gırdığın sıtedede sorun olabılır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bass Guitarist

Masaüstü bilgisayarımda sorunsuz izlediğim bir videoyu laptopumda izlemeye kalktığımda böyle acayip görüntülerle karşılaşıyorum bunun nedeni ne olabilir?
    Şimdiden yardım edecek arkadaşlara teşekkürler.

adobe flash player güncelmi acaba ?
  • yer hiç farketmiyor. youtubedan bir video izliyorum aynısını laptopta izlediğimde görüntü acayipleşiyor flash playera bakıcam şimdi ama ekran kartıyla ilgili olabilir mi diye düşünüyorum
  • quote:

yer hiç farketmiyor. youtubedan bir video izliyorum aynısını laptopta izlediğimde görüntü acayipleşiyor flash playera bakıcam şimdi ama ekran kartıyla ilgili olabilir mi diye düşünüyorum

internet exploler dada aynısını yapıormu bide ona bakabilirmisiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turul50

quote:

yer hiç farketmiyor. youtubedan bir video izliyorum aynısını laptopta izlediğimde görüntü acayipleşiyor flash playera bakıcam şimdi ama ekran kartıyla ilgili olabilir mi diye düşünüyorum

internet exploler dada aynısını yapıormu bide ona bakabilirmisiniz :)

flash player son sürüm ve explorerda da aynısını yapıyor.

http://www.donanimhaber.com/ipad/haberleri/Haftanin-en-iyi-iOS-oyunlari-16.htm
    videoyu normal ve hd kalitede açarmısınız yoksa videoda mı sorun var?

• Merhaba,

Video üzerinde sağ click -> Ayarlar -> Donanım hızlandırmayı etkinleştirme seçeğini kaldır ve o şekilde dene bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Video üzerinde sağ click -> Ayarlar -> Donanım hızlandırmayı etkinleştirme seçeğini kaldır ve o şekilde dene bakalım.

normal değil de hd izlerken bu problemi yaşıyordum sayenizde düzeldi çok teşekkürler.
  • quote:

quote:

Merhaba,

normal değil de hd izlerken bu problemi yaşıyordum sayenizde düzeldi çok teşekkürler.

Rica ederim..

Sorun tamamen düzel di değil mi şimdi?
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Rica ederim..

Sorun tamamen düzel di değil mi şimdi?

şuanda sürekli video izliyorum ama bir problemle karşılaşmadım düzeldi sanırım

• Tamam, umarım bir daha sorun çıkmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.