Şimdi Ara

[video eklendi]Hz.İsa hakkinda anlatilanlar dogrumu[zeitgeist belgeseli] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.eilahiyat.com/alphacontent/kyazarlarinmenu-260/89-saim-erduru/1508-zeitgeist-ve-ateizm-din-ve-nanc-ii.html

buda belgeselle paralel yorum.izlemem ama okurum diyenler için...
    http://suphecimelek.wordpress.com/2009/04/15/zeitgeist1/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 4 Temmuz 2011; 20:52:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1

quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

belgesel de ne diyor ?

Youtube ye zeitgeist the movie yaz.
    Turkce alt yazili olanlari var .
    13 bolumden olusan belgesel.
    İlk 2-3 tanesi hz.isa ile ilgili ve cidden saglam kanitlar:(

izlicek vakit yok kısaca özet geçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: 1234*

zeitgeist belgeselini izlemedim ancak onun illuminatinin bilinçli bilinirlik planının eserlerinden biri olduğu aşikardır. bu durumda aklınıza bir sürü şüphe düşürülmek istenmiştir ben hz isa nın kurmaca olduğuna inanmıyorum üstelik kuranda da hakkında bir sürü şey geçen biri tabii müslüman olmayan biri için (kimseyi yermek gibi bi niyetim yok) bu tatmin edici bir kaynak değildir

işinize gelmeyen herseyin arkasında onlar var zaten..adamlara saygı duyuyorum..bu kadar iyi organize olmuslarsa bu kadar cok calışıyorlarsa dünyayı yönetmeyi haketmişler demektir... helal olsun illuminatiye

size bir şey söyliyim bu adamlar yüzünden bu güzelim ülkede de birsürü sorunlar yaşanmıştır yaşanmaya devam edicektir. Atatürk zamanında bile yaşanmıştır o zamanda çok iyi organize olmuşlardı bugünde çok iyi organizeler. atam da senin gibi düşünüp vay efendim bunlar ne iyi örgütlenmiş ben bunları takdir ediyim buyrun benim ülkem deseydi vay halimize.

siz internette saçma sitelerde gezen komplo teorileriyle illuminatiyi biliyorsunuz ben T.C tarihine bakıp muhakeme ederek bu adamları biliyorum kaldı ki zeitgeist de bu planın eseridir malesef organize olma konusunda çok iyiler ve sosyal yaşamımızı bayağı ele geçirmişlerdir.

neyse konumuz bu değil zaten benim cevabım sayfada bulunuyor ben kendi açımdan doğrularımı söyledim müslüman birisi için kuran sağlam kaynaktır :)

• quote:

quote:

quote:

zeitgeist belgeselini izlemedim ancak onun illuminatinin bilinçli bilinirlik planının eserlerinden biri olduğu aşikardır. bu durumda aklınıza bir sürü şüphe düşürülmek istenmiştir ben hz isa nın kurmaca olduğuna inanmıyorum üstelik kuranda da hakkında bir sürü şey geçen biri tabii müslüman olmayan biri için (kimseyi yermek gibi bi niyetim yok) bu tatmin edici bir kaynak değildir

işinize gelmeyen herseyin arkasında onlar var zaten..adamlara saygı duyuyorum..bu kadar iyi organize olmuslarsa bu kadar cok calışıyorlarsa dünyayı yönetmeyi haketmişler demektir... helal olsun illuminatiye

size bir şey söyliyim bu adamlar yüzünden bu güzelim ülkede de birsürü sorunlar yaşanmıştır yaşanmaya devam edicektir. Atatürk zamanında bile yaşanmıştır o zamanda çok iyi organize olmuşlardı bugünde çok iyi organizeler. atam da senin gibi düşünüp vay efendim bunlar ne iyi örgütlenmiş ben bunları takdir ediyim buyrun benim ülkem deseydi vay halimize.

siz internette saçma sitelerde gezen komplo teorileriyle illuminatiyi biliyorsunuz ben T.C tarihine bakıp muhakeme ederek bu adamları biliyorum kaldı ki zeitgeist de bu planın eseridir malesef organize olma konusunda çok iyiler ve sosyal yaşamımızı bayağı ele geçirmişlerdir.

neyse konumuz bu değil zaten benim cevabım sayfada bulunuyor ben kendi açımdan doğrularımı söyledim müslüman birisi için kuran sağlam kaynaktır :)

ben belgesel kesin doğru söylüyor demiyorum... ben sadece her haltta iluminati ,masonlar ile ilişkilendirmenize kızıyorum....

• çünkü hemen hemen her halttalar zeitgeist bu adamların işidir. şimdi arkadaş böyle bir soru sorunca bende söyleme gereği duydum. size ekranda göz var mason illuminati demiyorum.ama evet bugün bizlerin sosyal yaşantısında fazlasıyla varlar
  • Zeigeist'e aldanmayın.. kafa karıştırmaya çalışıyorlar. Mesih İsa gerçekten yaşamış bir peygamberdir. Kuran'da ve Peygamberin hadislerinde varlığı açıkça belirtilmişken böyle şeyleri tartışmak bile abestir..
  • bu dünyanın bir çocuğun strateji oyunu olma ihtimali bile varken hiç bir şeye mantıksız denemez...
  • quote:

çünkü hemen hemen her halttalar zeitgeist bu adamların işidir. şimdi arkadaş böyle bir soru sorunca bende söyleme gereği duydum. size ekranda göz var mason illuminati demiyorum.ama evet bugün bizlerin sosyal yaşantısında fazlasıyla varlar

işte o yüzden diyorum..harika organize olmuslarsa ,bu kadar etkinlerse zaten dünyayı yönetmeyi hakediyolardır... beni duyan bir ilimunatici varsa beni de alın tarikatınıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr._Frodo

Zeigeist'e aldanmayın.. kafa karıştırmaya çalışıyorlar. Mesih İsa gerçekten yaşamış bir peygamberdir. Kuran'da ve Peygamberin hadislerinde varlığı açıkça belirtilmişken böyle şeyleri tartışmak bile abestir..

Belgeseli izledin mi arkadasim sen?
  • verdiğim linkler videoyu yayınlayanın sitesinden alınmış olup, paylaşılması yasaldır.

http://www.zeitgeistmovie.com/

bu siteden zeigeist the movieyi indirin ve divxplanetten de altyazıyı indirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr._Frodo

Zeigeist'e aldanmayın.. kafa karıştırmaya çalışıyorlar. Mesih İsa gerçekten yaşamış bir peygamberdir. Kuran'da ve Peygamberin hadislerinde varlığı açıkça belirtilmişken böyle şeyleri tartışmak bile abestir..

Atayiz adamın önüne Kuran'ı kaynak diye koymak idiotluk alametidir...
  • Belgeseli izlemediğimden dolayı bilemem.
  • hocam yapma şimdi bu adamlar bizlerin atalarının uğruna öldüğü bu vatanı almak istiyor buna izin mi verelim bu adamlar kültürümüzü yok etmeye çalışıyor izin mi verelim. sende farkında değil misin ülkede nasıl da herkes birbirini fişliyor. yok dinci yok kürt yok türk nurcu fetocu sağcı solcu vs vs nasılda bölünüyoruz yavaştan. biri din ile ilgili iyi bir şey söylesin direkt yobaz yaftası yiyor. biri tarihimizde olan kötü bir şeyi söylesin denilmedik şey kalmıyor.yok yere bir sürü saçma açılımlara tanık oluyoruz tamam klavye başında artistlikle bir yere varılmaz ama en azından bilelim bunları.

misal : atatürk mason localarını kapatma kararını konuşur meclisinde.çünkü toplumda cemaatler fln kutuplaşmaya yol açmıştır. o dönemde mecliste bulunan ve masonlara bağlı olan Şükrü kaya adlı bir mason milletvekili şiddetle karşı çıkar vs vs sonunda masonlar ellerindeki gayrimenkulleri fln kaybetmemek için kendi kendilerini kapatırlar aradan yıllar geçer M.Kemal vefaat eder. hemen 1 gün sonra ismet inönü cumhurbaşkanı olur ve onun döneminde bu yasa kaldırılır ve masonlar zamanında kendi kendilerini kapatıp kapılarına mahkeme kararıyla mühür vurulmadığı içim tüm mallarına kavuşurlar yeniden açıldıklarında

bu adamları M.Kemal sevmemiş sanırım bizlerinde sevmesini gerektiricek bir şey olmamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: snopy.987

Belgeseli izlemediğimden dolayı bilemem.

bende izlemedim ama yazılanları okuyunca @olağan_şüpheli baya sorunlu görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy

quote:

Orijinalden alıntı: snopy.987

Belgeseli izlemediğimden dolayı bilemem.

bende izlemedim ama yazılanları okuyunca @olağan_şüpheli baya sorunlu görünüyor.

iktidara oynuyom panpa...akp gelip geçici...illuminati kalıcı
  • quote:

atayiz olanlar evet doğrudur ya da doğru olma ihtimali vardır diyecek..
    müslüman biris onlar kafir arkasında mosanlar vs var..amacları seni atayiz yapmak diyecek...

o yüzden arastırıp yorumu kendin yapman gerekir...

ama acıkcası merak ediyorum..iddialar zayıf değil.. müslümanlar ve hristiyanlar isa nın varlığına ne kanıt gösteriyorlar...

atayiz ne lan
  • @1234*
    kesin bilmediğimiz seyler hakkında bu kadar net konusmayı doğru bulmuyorum...bende kemalist biriyim... ama yorumlarımı buna göre değil kendi düşüncelerime göre yaparım...atatürkle celişse bile..
    o dönemleri bilmiyorum iikimin eli kimin cebinde belli değil... bize anlatılan atatürk geldi ve kurtardı ülkeyi ama bu gercek değil..ya da en azından gerceğin tamamı değil...tarih bilimler içinde en cok carpıtılanıdır...
    iluminati ya da masonlar aynı sey mi onu bilmek gerek... bu gibi seyleri genelde adnan oktar gibi luzumsuz biri adamın yalan yanlış carptıma kaynakalrından duyuyoruz..o da zaten coğunu abd hirstiyan incilerinden asırıyor... bozacı sıracı ilişkisi...
    ama ister masonlar de ister iluminati de ülkeyi bölmeye calıştıklarının sanmıyorum ..en azında günümüz için..ülkeyi bölüp napcaklar..toprak onlar için dert değil..dünyada toprak değil sömürü hakim..dolayısıyla ülkemizi zaten güzel güzel sömürüyor elin oğulları...
    ayrıca atatürkün bir cok resmi var mesela... elini göğsüne götürmüş.. işte buda mason simgesiymiş falan... bu kadar fazla ynı pozdan vermesi düşündürücü..illaki mason demiyorum ama biliyoruz ki siyasette kimin eli kimin seyinde belli olmuyor..dolayısıyla atatürkün masonların desteğini almak istemesi normal ve mantıklı bir durumdur...yani atatürk masonlarda destek görmek amacıyla mason ayağına yatmıs olabilir..masonlar osmanlıyı ykmak isterdi..zaten o dönemde çoğu toplumun devletin amacı osmanlının yıkılıp bu çöküşten pay cıkarmaktı..atatürkde böye düşünmüş olabilir...sonucta dvletin yıkılacağı belliydi..bu çöküşten milli benliğe ship bir modern türk devleti kurmak istemeside normaldir.bunun içinde masonlardan destek alamk istemesi de naomrl olurd..hatta ölümü bile masonlarla ilerde yol ayrımına gittiği için olabilir..bu tarz senaryolar var...ama dediğim gibi bunların hiçbiri tarih adı altında anlatılmaz..bize tarihte vatan millet sakarya anlatılır...dinci kesinde masonlar atayizm vesaire anatılır..tarih bilim olamkatn uzaktır yani...
    bu yüzden böle körü körüne yorum yapmayı hiç bir zamn doğru bulmuyorum... bir olay varsa illaki maosnlar ve iluminati oluyor...inandırıclığı kalmıyor..neyse aklıam gelen bunlar..yorumu bitiriken neye cvb yazdığımı bile unuttum acıkcası

alıntıyla cvb yazamıyorum nedense

• Hz.İsa'nın "yazılmış" hikayesi üzerinden tüm dinlere gider yapılmış belgeselde olayın özü bu. Uydurma olduğunu anlayamamak için dini konularda bilginizin 0 olması lazım
  • ben adnan oktar gibilerin bilgileriyle kanılara varmıyorum hocam. o pozları çok güzel açıklayabilirim ancak uzunca bi yazı yazmak gerek. ellerinde yeteri kadar toprak olabilir ancak unuttuğunuz şey dünyadaki kaynakların çok büyük kısmı doğudadır avrupada değil. ve türkiye cumhuriyeti tamamen bu milletin dayanışmasıyla kurtarılmış zaten bu da o dış güçlerin işine gelmemiştir.

bu arada masonlar illuminatiye hizmet eden kuruluşlardır. bunların derecesi var illaki her mason kötüdür tu kakadır demiyorum hepsi vatan haini olacak diye bir kaide de yok. ancak hizmet ettikleri amaç türkiye cumhuriyetinin amaçlarıyla örtüşmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufTimur

Hz.İsa'nın "yazılmış" hikayesi üzerinden tüm dinlere gider yapılmış belgeselde olayın özü bu. Uydurma olduğunu anlayamamak için dini konularda bilginizin 0 olması lazım

İslam hakkında tek kelime etmiyor belgesel.
    insanları yanlış yönlendirme.
    bir seferde izleyip yorum yapın arkadaşım.
    videoyu savunur gibi duruyorum sizin yüzünüzden.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.