Şimdi Ara

[Video]Bozuk HDD sesi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Geçenlerde bozulan laptop hdd bu şeklide ses çıkarıyor. Problem nerede bu hdd bana lazım içindeki verilerle beraber bi çözümü varmı yoksa çöp mü hdd ?

• Merhaba,

Kafa atma sesi olarak tabir edebileceğimiz ses benzeri bir ses videodaki (başlarda). Daha sonrada içteki dönen kısmın sürtme sesi duyuluyor. Eğer hiçbir şekilde açılmıyorsa; bu tarz işlemler için profesyonel firmalarla iletişime geçebilirsiniz (verileriniz çok önemliyse). Kendiniz HDD'ye müdahale edebilirsiniz fiziksel olarak fakat veri kaybı gibi sıkıntılar doğabilir.

Eğer verileriniz tekrar indirilebilir içerikler ise ve bütçeniz varsa hiç uğraşmanıza değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verileri tekrar indirebilirim ama bana hdd lazım yeni nesil wd black series hdd ye toshibanın recovery cd sinden yükleme yaptığımda windows yükleme ekranında windows bu donanıma yüklenemiyor hatası alıyorum. bu yeni hdd de af(advanced format) diye bişey varmış o yüzden olmuyormuş toshiba yetkili servisi böyle dedi. bu olayı kaldırabilirsem eski hdd önemli değil. kaldıramıyorsam eğer bir şekilde bu hdd yi düzeltmem lazım kafayı yerinden söksem bi tamirat yapaılabilirmi ?
    cevabın için teşekkür eerim.
  • hdd tune den test sonuçları nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamefest

hdd tune den test sonuçları nasıl

Hdd tune denemedim hiç ama benim hdd biosta bile görünmüyor (bozuk olan hdd)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.