Şimdi Ara

Vidanjör Kiralama ve Vidanjör Hizmetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vidanjör kiralama hizmeti, genellikle yağmurdan sonra oluşan su birikintilerini vidanjör aracında bulunan vakumlu sistem sayesinde vidanjör arabasının tankına aktarılmak için kullanır. Vidanjör kiralama hizmeti sadece yağmurdan sonra oluşan suların çekimi için kullanılmaz. Büyük şehirlerde altyapı yetersizliğinden dolayı oluşabilecek logar tıkanlığı gibi durumlarda vidanjör araçları kullanılarak yapılmaktadır.

    Sanayi bölgesindeki firmaların, sıvı pis su atıkları altyapı yolu ile tahliye edilemediği için oluşan atık pis suların taşınması için vidanjörlere ihtiyaç duyulur. Bazı firmaların atık pis sular için özel tankları bulunmaktadır. Bu tanklar belirli aralıklarla düzenli şekilde periyodik zamanlarla Vidanjörlerlehttp://transfervidanjor.com/vidanjor-kiralama/ uygun görülen atık su alanlarına taşınması gerekmektedir. Aksi halde bu sular kötü kokuya sebep olmakta birlikte su baskınlarına yol açabilir.

    Vidanjör Kiralama işlemi şu sırayla yapılmaktadır;

    Yiğit Vidanjör sadece İstanbul Avrupa yakasında hizmet vermektedir.
    Vidanjör Hizmet verdiğimiz ilçeler;
    Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar

    Bu ilçelerdeki vidanjör kiralama işlemleri aynı gün içerisinde yapılmaktadır.

    Bu ilçelerden herhangi birinde vidanjör kiralama hizmeti almak istiyorsanız ilk olarak 0 216 447 53 28 arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz veya bize telefon numaranızı bırakabilirsiniz en geç 25 dakika içerisinde dönüş yapılacaktır. İkinci adım olarak iş yoğunluğuna göre size bir saat dilimi ve fiyat bilgisi verilecektir ve vidanjör hizmetininhttps://transfervidanjor.com/category/hizmetler/vidanjor-hizmetleri/ kullanılacağa alana göre uygun vidanjör aracımız gönderilecektir. Vidanjör sadece büyük alanlara değil küçük otoparklara ve 2 metrelik dar alanlara girmesi için mini vidanjör aracımız da bulunmaktadır. Vidanjör aracımız verilen adrese gönderildikten sonra yapılacak işleme göre öncelikle müşteriye gerekli bilgi verilir ve işleme başlanır atık suyun çekimi düzenli şekilde yapılır ve müşteriye sonucu raporlanır.

    Vidanjör Kiralama işlemi genellikle şu alanlarda yapılır.

    Yağmurdan dolayı oluşacak su birikintilerin aktarımı
    Evsel ve Endüstriyel pis su ve atıkların temizlenip taşınması
    Atık su tankların ve depolarının boşatılması
    Herhangi pis su ve atık suların taşınması
    Fosseptik kuyu ve çukurlarında biriken suyun ve atıkların temizlenmesi
    Kanal ve kanalizasyon temizliği
    Benzeri birçok alan vidanjör kiralama hizmetine gerek duyulur.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.