Şimdi Ara

Victorious Skin Tespitim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı arkadaşlar diyor ki "Morgana'nın sadece sol gözünde iz var ama resimde sağ" Ama bazı kostümlerinde olduğu gibi 2 tarafında da iz olabilir.

Evet bu Morgana kostümüne bakarsak Kulakları Resim ile aynı ve saç şekli de benziyor.

Sırada Zyra var,
    Zyra'nın dikkat ederseniz kulakları (Her Skininde aynı durum var) 2li bir şekilde bir büyük bir ince 2 tane kulak gibi bir şey var. Ve bana göre Zyra değil.

Nami diyen arkadaşlarda var aslında olabilir fakat saçına dikkat ederseniz sanki Vücüdundan bir parçaymış gibi hep bir de yüzü biraz daha tombul ve yuvarlak işarette yok yüzünde. Ama olabilir.

Bana göre Morgana'ya çıkacak. Geçen sezon Elise resmini görünce ilk söylediğimiz Elise oldu ama sonradan resme benzeyen Heroları da söyledik bence bu Morgana çünkü çoğumuz ilk görüşte Morgana dedik.

Edit: Syndra olabileceği de söyleniyor,

Fakat bana göre Syndra'da değil çünkü dikkat ederseniz çenesi daha sivri Syndra'nın ama Victorious Resminde ki daha oval ve hoş bir çeneye sahip ve bence Syndra'da değil. Ayrıca Syndra'nun kulaklarını göremiyoruz ve ben Syndra'da öyle bir kulak olduğunu düşünüyorum

Edit 2:  Victorious Skin Tespitim!
    Ve Morgana bu sezona damga vurmuş Sup.lardan biri her ne kadar Sup oynansın istemesem de Pick Rate'i de çok yüksek.

Cassiopeia olabilir diyen arkadaşlar bence olamaz. 1.si öyle bir kulağı yok 2.si ise kafasındaki tacı alıp maviye boyamak Şanlı Kostüm için fazla yetersiz. Bana göre Cassiopeia yeni splash artı ile de "Mı Acaba?" Şeklinde düşündürmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 16 Eylül 2014; 17:07:46 >

• Morgana dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Morgana dostum.

Bence de ama ısrarla başka savunanlar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    ya Morgana (En büyük ihtimal) ya da Evelynn. Diğer hiç bir şampiyon ile uyuşmuyor.
  • Syndra'da eklendi
  • sezon 1 morgana sağ gözünde dövme var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaanx111 -- 26 Ağustos 2014; 6:45:13 >
  • Bi sen kalmıştın analiz yapmayan . Oturup beklemek çok mu zor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanx111

sezon 1 morgana sağ gözünde dövme var ?

O resmi bilmiyordum bak. Ama kostüm de her iki tarafa çizseler kimse demez neden sadece solda dövme olmadı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

Bi sen kalmıştın analiz yapmayan . Oturup beklemek çok mu zor?

Beni mi takip ediyorsun

Yok kanka illaha da o illaha da bu diyenler için

• quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

Bi sen kalmıştın analiz yapmayan . Oturup beklemek çok mu zor?

Beni mi takip ediyorsun

Yok kanka illaha da o illaha da bu diyenler için

1. Sayfa vic. Analizleriyle dolu. Sana denk geldi üzgünüm. oturun bekleyin nasıl olsa hepimiz çıkınca göreceğiz.

• Ya evelyn ya morgana
  • Riot sağı solu önemsemeyen bir firma. Bunu az biraz geçmişi olan biri zaten bilir. Resim nasıl daha güzel görüncekse oraya yapar deseni silahı yarayı vs. Resimde ben morganayım diyor. Tamam belki sezona damgasını vurdu felan da hiç istemem morganaya gelmesini. Morgana ney ya lanet hero

• evelynn olsun jungler iyidir
  • keşke syndra olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Riot sağı solu önemsemeyen bir firma. Bunu az biraz geçmişi olan biri zaten bilir. Resim nasıl daha güzel görüncekse oraya yapar deseni silahı yarayı vs. Resimde ben morganayım diyor. Tamam belki sezona damgasını vurdu felan da hiç istemem morganaya gelmesini. Morgana ney ya lanet hero

Midde iş görüyor ya öyle deme Lb yi fena ağlatıyor

• Morgana olduğu çok bariz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Riot sağı solu önemsemeyen bir firma. Bunu az biraz geçmişi olan biri zaten bilir. Resim nasıl daha güzel görüncekse oraya yapar deseni silahı yarayı vs. Resimde ben morganayım diyor. Tamam belki sezona damgasını vurdu felan da hiç istemem morganaya gelmesini. Morgana ney ya lanet hero

Adam haklı hinxtede aynısı olmuştu

• Evet dostum ne diyosun bu konuda ? :D

@The Rainmaker
  • Vallahi bana fark yapmaz sonuçta beleş yani ben çerçeveme bakarım Ama Syndra olsun hero pahalı sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: vahcan4444

Evet dostum ne diyosun bu konuda ? :D

@The Rainmaker

BEN ULTIMATE DEMİŞTİM GİDİN KONUYU BULUN
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.