Şimdi Ara

victor g451 almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ürün yaklaşık 2 bin liraya geliyor benim ihtiyacıma göre,donanım olarak çok iyi ama güncelleme konusunda sıkıntı çıkarır mı,her sene düzenli olarak victor güncelleme desteği verir mi?(bios vb için).ne dersiniz tutulmuş markalardan vazgeçmeye değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• değmez bence.. bildiğin markalardan vazgeçme derim.

Victor'un burda bilgi veren hesabı bile amatör, ergen tavırlarında. ben o firmayı hiç ciddiye alamıyorum malesef. bende uyandırdığı izlenim bu.

MSI, Monster, Gıgabyte, Asus gibi markalara bakmanı tavsiye ederim. Hem teknik servis tarafında sıkıntı yaşamayacağın markalar hem de fazlasıyla kullanıcı yorumlarına sahip markalar, karar verme kısmı daha sağlıklı olur (bence)
  • Anladım,benim derdimde victor un beni uzun süre götüremeyecek olmasını düşünüyorum.

• Up up up

• Bence asus x550jk al mat ekranı var yansımıyor

• TEKNOLOJİveBEN T kullanıcısına yanıt
    yansıma sorun değil hocam o halledilir.tek sorun o olsun yeter de.

• Güncelleme desteğine bence takılmanıza gerek yok. Victor bu ürünleri merdiven altında üretmiyor Clevo dan alıyor vewww.clevo.com.tw da son derece profesyonel ve gerçek bir notebook üreticisidir. Bugün dünyada birçok Custom Gaming PC markası bu markanın ürünlerini kullanır.
    Örnek olarak Sager, AvaDirect, Schenker XMG, Eurocom, AfterShock verilebilir. Bugün Custom Gaming PC markalarının aylık satışları teknoloji sever ülkelerde marka başına 10 binlerle ifade edilmektedir. Dolayısı ile bios desteği konusunda bir sıkıntı çıkmaz. Ürünler üzerindeki sürücüler zaten Intel ve nVIDIA gibi ana üreticilerin ürünleri olduğu için bir problem olmayacaktır, IOBit Driver Booster gibi programlar yardımı ile güncellenebiliyor ki ben meraktan kullanmıştım, fena değil.

Tarzımızı sevmeyenler olabilir ama en azından kopyala yapıştır şeyler yazmıyoruz, her kullanıcıya bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz ki bu saatte de yazabiliyouz :)
    Tercihiniz ne olursa olsun yüksek performansla sorunsuzca kullanmanız dileğiyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 4790k Almalı mıyım?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Scor_pion_ kullanıcısına yanıt
    Hem haklısın hem haksız haklısım çünkü victor cidden ergence cevaplar veriyor haksızsın çünkü ne marka olursa olsun su markayi alma dememelisin o markanin ekmeğine taş atmaya kotulemeye gerek yok onun yerine şu modeli oneririm demelisin direk victor dandik demek te yanlis simdi senin yazdigin markalarda dell in yaninda tirt kalabiliyor ama kötü demek yerine dell oneririm diyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.