Şimdi Ara

Victor ' G301 ' Hesaplı Oyun Bilgisayarı İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
5
Favori
15.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    İnceledim. Alacak olsam aynı özellikle aynı fiyata sahip bir asus alırım. W500'ü 750m ekran kartı olduğu için düşünmüştüm. Neyse iyi akşamlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasalarınız kötü değil ama iyi de değil insan o kadar para verince daha iyi bir kasa kullanmak istiyor lenovonun asusun kasa tasarımları apple kadar olmasa da şık duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocknRoll@ -- 3 Temmuz 2014; 2:53:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RocknRoll@

Kasalarınız kötü değil ama iyi de değil insan o kadar para verince daha iyi bir kasa kullanmak istiyor lenovonun asusun kasa tasarımları apple kadar olmasa da şık duruyor.

Belki kötü değil ama şık da değil tabiri daha doğru olabilir yani kasanın iyi olup olmadığı uzun süre kullanımdan sonra ortaya çıkacaktır. Bu arada kasaya takılıp kalmak da çok doğru değil. Sonuçta aldığınız ürünün son teknolojik altyapıda ve özelliklerde olması, geliştirilebilir ve değiştirilebilir yapıda olması sanki daha önemli yani biz performanslı ve doğal olarak ileride değiştirebileceğiniz bir işlemci ile satıyoruz mesela. İşlemciyi değiştirmeyi düşünmüyorsunuz ama gene de Victor aldınız diyelim; aslında küçük de olsan bu noktada işlemcinizin bozulması ve sonrasında teknik serviste geçecek tamir süresi riskini de ortadan kaldırmış olursunuz (Açıkçası ben eğer bileşenleri değiştirmeyecekseniz, yeniden yapılandırmayacaksanız Victor tercih etmenizi çok da mantıklı bulmuyorum) veya Full HD ekran, almışken Gigabit ekran kartı, mSATA SSD slotu, HDMI takılma opsiyonu gibi teknolojik özelliklerde diğerleri. Ben bir bilgisayar alıyorsam ve 2-3 sene kullanmayı hedefliyorsam bunlar benim için önemli kriterler haline geliyor yoksa alayım bir bilgisayar kullanayım diyorsam maalesef şahsi düsüncem ama garantisi bittiğinde bile açması riskli bir notebooka şık diye para vermek istemiyorum. 2 sene sonra o pilin haşatı çıktığında benim değiştirmem gerekecek (kasa çok şık belki ama bu durumda ne yapacağız ? o bilgisayarın altını açıp o pili değiştirmek tam bir dert olabilir) yada belki hafızayı arttıracağım yada HDD/SSD değiştireceğim ama standart bir notebookta bunları yapamam ve direk yenisini almak zorunda kalacağım maalesef.

Şahsi görüşlerimi paylaşıyorum lütfen yanlış anlamayın ama her zaman söylediğim gibi Victor'un konsepti biraz daha farklı, gönül tabii ki daha şık kasalar olsun isterdi bu noktada çok haklısınız ama teknolojiden kırpılmış yada opsiyonları kilitlenmiş olması yerine varsın çok da şık olmasın kanaatindeyim sadece.

• İnceleme için teşekkürler üstad, eline sağlık.

Valla bu aralar yine incelemeleri sıraladın, hangisine yetişeceğimizi şaşırıyoruz.

İncelenen ürün için ise; '' yorum '' bölümünde , '' genel '' kısmında belirttiğin gibi bu fiyat aralığındaki ürünler ile kıyaslanınca; parça değişimine açık olması (hatta macun vb. işlemlerin bile yapılabilmesi) ürünün en büyük artıları arasında değerlendirilebilir.Ama tabii ki piyasaya yeni yeni giriş yapacak bir marka için fiyat konusu bence biraz daha agresif olabilir ve düşük tutulabilirdi.Böylece çok daha fazla kitleye hitap edebilirlerdi.Konuda gördüğüm üzere satış sonrası müşteri hizmetleri de iyi olacak gibi görünüyor.

• Yeni monitörle incelemeler daha bir güzel görünüyor

Şantiyelerden vakit bulabilirsem Monitör, arkasına bir Vga incelemesi yapacağım inşallah.
  • güzeli inceleme olmuş eline sağlık
  • Görünür görünür tabii.

Merakla bekliyorum.
  • @hey

Teşekkürler hocam

@R£DSTON£

En kısa zamanda inşallah. Daha bu konuya eklemeler yapılacak inan hiç vakit bulamıyorum
  • Cok guzel bir inceleme olmus eline saglik
    Hocam bende bu modelle g501 modeli arasinda kaldim sence g501e 450 lira fazla verecek kadar fark vsr mi ?

• Notebooktan beklentinize bağlı genelde online oyunlar oynuyorum, diğer oyunları medium veya high seçeneklerde 1366x768 çözünürlükte oynamam da sakınca yok diyorsanız G301, yok eğer online dan çok güncel BF4, AC4 vb.oyunları oynarım, yüksek çözünürlükte mümkün ise Full HD'de High settings olsun, Intel 7260N kablosuz iletişim ve 62WH pili de olsun derseniz G501 :) Gerçi pil ve kablosuz kart sonradan da değiştirilebilir ve G301 üzerinde de 4400mA lik iyi bir pil var. Burada önemli olan hangi tip oyunu nasıl oynamak istediğiniz daha çok ve tabii bütçeniz :)
  • Arkadaşlar özel mesajdan soruyorsunuz , konu içerisinde de belirttiğim gibi G301 , Fiyat / Performans odaklı giriş seviyesi denilebilecek bir Custom platform. Facebooktan gördüğüme göre de şuanda fiyatı 1499TL ye kadar düşürülmüş durumda. Ekran çözünürlüğü tabiki görseli etkiliyor ama ekranı yükseltip satsalardı da bu sefer giriş seviyesi 840M yetersiz kalırdı. Yani dengeli bir sistem oluşturmaya çalışmış Victor ekibi. G501' i inceleyebilir yetersiz gelenler şuanda onda da kampanya yaptılar sanırım.

Bu arada yukarıda dikkatimi çekti , G301'in pil performansı belki de ofisteki en yeni notebooktu ondan kaynaklıydı ama, müşterilerin evine dükkanına yanında taşıdığımız güven kaynağımızdı Ölçü almaya gidince normalde hep kağıt kalem lazermetre ve normal metre ile sıradan şekilde alırdık , G301 ile ise sadece lazermetreyle gidiyorduk birimiz ölçüyor diğeri direk autocad'e aktarıyordu. Pil olarakta sıkıntı çıkarmadı hiç, pili sğalam yani

• Açıkcası ürünü beğendim

Aşağıdaki linkteki ürünü neredeyse satın alıcakken gördüm tamda

http://www.pcdepo.com/asus-x550ln-xo069d-notebook

Aralarındaki fark ise sadece cpu modeli asusta 4200u victor ise 4200m buda demek oluyorki victor azda olsa daha performanslı victorda rami 4 gb seçtiğim zaman asusla hemen hemen aynı fiyata geliyor bu yüzden victor almak daha mantıklı gibi fakat teknik servisi ne kadar güvenilir bunu bilmek gerekiyor malum şuan alıcağım notebook u daha önce servisten 20 gün içerisinde gelmeyip iadesini aldığım para ile alacagım. Bazı arkadaslar kasayı beğenmemiş fakat bence oldukça hoş özellikle üstünde gaming machine yazması havasına hava katmış keşke fiyatı 100 tl civarında daha makul olsaymış düşünmeden alırdım şimdi ise asus bilindik bir marka düşüncesi kafamda malesef güvenebilir miyim? Keşke ekran 1080p olsada biz oyunlarda indirirdik çözünürlüğünü ciddi alıcıyım sorularımı cevaplarsanız sevinirim. Tesekkürler simdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteux9 -- 26 Temmuz 2014; 14:10:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: meteux9

Açıkcası ürünü beğendim

Aşağıdaki linkteki ürünü neredeyse satın alıcakken gördüm tamda

http://www.pcdepo.com/asus-x550ln-xo069d-notebook

Aralarındaki fark ise sadece cpu modeli asusta 4200u victor ise 4200m buda demek oluyorki victor azda olsa daha performanslı victorda rami 4 gb seçtiğim zaman asusla hemen hemen aynı fiyata geliyor bu yüzden victor almak daha mantıklı gibi fakat teknik servisi ne kadar güvenilir bunu bilmek gerekiyor malum şuan alıcağım notebook u daha önce servisten 20 gün içerisinde gelmeyip iadesini aldığım para ile alacagım. Bazı arkadaslar kasayı beğenmemiş fakat bence oldukça hoş özellikle üstünde gaming machine yazması havasına hava katmış keşke fiyatı 100 tl civarında daha makul olsaymış düşünmeden alırdım şimdi ise asus bilindik bir marka düşüncesi kafamda malesef güvenebilir miyim? Keşke ekran 1080p olsada biz oyunlarda indirirdik çözünürlüğünü ciddi alıcıyım sorularımı cevaplarsanız sevinirim. Tesekkürler simdiden

Şu anda istediğiniz ürünün güncel fiyatı 1430TL civarında. Teknik servis olarak servis süremiz 1 gün civarında ve şu anda bekleyen ürünümüz bulunmuyor. Ürününüz hakkında bilgiyi direk ilgili teknisyenden yada 0212 222 18 51 no lu telefondan öğrenebiliyorsunuz bazı arkadaşlar ise facebook tan takip ediyor. Teknik servis hizmeti ücretsiz çift yönlü kargo hizmeti ile sağlanıyor bu yüzden kutu ve köpükleri saklamanızı tavsiye ediyoruz. Ekranı 1080P yapmamıştık ama tavsiyenizi dikkate alıp bu konuda birşeyler yapmaya çalışacağım.

• ciddi bir alıcı olarak birkaç sorum var:
    1- bu bilgisayarla örneğin watch dogs oyununu medium çözünürlükte akıcı oynayabilir miyiz acaba? (araştırmalarım oynanamaz yönünde)
    2- bilgisayarda herhangi bir işlem sırasında ufak da olsa kasıntı olabiliyor mu?
    3-kalite olarak ne kadar güvenilir? yani bilgisayarı aldığımda hiçbir sorun çıkmadan, arıza vs. yapmadan uzun süre kullanabilecek miyim? (malum asusa tercih edeceğiz)
    4-örneğin ben 2 yıl sonra cihazın ekran kartında model yükseltmek istedim. bahsettiğiniz cihaz parça değişimi nasıl yapılabilir?
  • g501 daha iyi hocam alırsam ondan alacam
  • ahmetc4n kullanıcısına yanıt
    1- Pek sanmıyorum hocam. O oyunu düzgün oynayabilmek için neredeyse bu notebook'un parasına vga almanız gerekiyor.
    2- Kasıntıdan kasıt nedir hocam ? Ben öyle bir takılma donma vs. yaşamadım
    3- Bu tamamen şans işi , bir hafta 1 ay 1 yıl sonra da bozulabilir elektronik cihaz sonuçta ama garanti sistemi güvenilir buluyorum
    4- ekran kartı gömülü geliyor vga değiştirilen model değil bu model
  • Bende g310 düşünüyorum ama z510 a değişilirmi wifi çekim gücü nasıl genellikle online oyun oynarım yeni nesil oyunlarla pek ilgilenmem ses kalitesi felan nasıl bunlar hakkında bilgilendirirseniz sevinirim ısınma sorunu varmı

• Bunları sormak yerine zahmet edip incelemeye bakın isterseniz ? Cevabını bulamadıklarınızı sorarsınız.
  • Soruya cevap vermiyeceksen cevapta yazmana gerek yok.

• Bu şekilde yazmalıyım ki sizin gibi konuyu okumadan direk cevap bekleyen üyeler, emeğe saygı gösterip önce konuyu bir okusunlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.