Bildirim
Vicdansızlık yahu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Banyo yap knk _____________________________ Başarılar gelir geçer, asaletin bize yeter! -
KV-2 çok dengesiz bir tank hocam 1100 canlı tanka tek attığımı bilirim kv-2 ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 7 Haziran 2016; 9:54:00 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Geçmiş olsun yapacak bişey yok oynamayı bilmiyorsan oynama kardeşim ayrıca yardım iste yardımcı olalım _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: spawn42
Geçmiş olsun yapacak bişey yok oynamayı bilmiyorsan oynama kardeşim ayrıca yardım iste yardımcı olalım
Vay sen bilirmiydin buraları.
KV-2'nin ilacı Matilda, hemde Tier 4 bir tank. Top dolum süresi KV-2'nin çok uzun olduğu için ateş etmesini bekliyorum sonra yanına gidiyorum ve peşpeşe saydırıyorum. İleri geri sağ sol manevraları yaparken nasıl kıvrandığını bir görseniz
Ama ne fayda_____________________________ -
KV-2 ile saka olmaz :) T8 tanklara bile 950 civari vurabilen nadir tanklardandir. Birde bunun buyuk abisi var O-I, onda da ayni risk gecerli, dolum sureleri yaklasik 20-23 saniye civarinda, bu sure sonunda hedefinde kim var ise vay haline :) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: GurcellOnline
KV-2 ile saka olmaz :) T8 tanklara bile 950 civari vurabilen nadir tanklardandir. Birde bunun buyuk abisi var O-I, onda da ayni risk gecerli, dolum sureleri yaklasik 20-23 saniye civarinda, bu sure sonunda hedefinde kim var ise vay haline :)
Güzel bir tecrübe ile öğrenmiş oldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Matilda ile yanına gidene kadar muhtemelen Kv2 de doldurmuş olur... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Rapator
Matilda ile yanına gidene kadar muhtemelen Kv2 de doldurmuş olur...
Haklısınızbirkaç kez denk geldi ondan dedim. Arada kaya falan oluyor orada bekliyordum sonra ateş edince çıkıyorum ortaya Matildayla. KV-2 çok zevkli bir tank fakat O-1 bence daha iyi. Hele düşük tierler delemiyor. Toplarıda çok benzer fakat ben O-1 ile ilk topu kullanıyorum. Diğerini KV-2 ile kullanıyorum. Birinde KV-4 ile yandan yakalanmıştım 700 can vardı Kv-2 öldürdü beni. Konuyu açanın hakkı var bu kv-2 çok sakat.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Sadece bana çektirmemiş, iyi bari _____________________________ -
O-1 ile oynarken kv2lere tek atıyorum he mermi yada ap ile taretten çok rahat yiyo kv2ler
6tierin en Troolü O-1 arkasından bile sektiriyoo arkan çok sektirdim nerdeyse ön zırhtan daha iyi
Demek ki sizlere çok çektirmişim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Rakip KV2 yi oldurunce ben :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X